σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών σας και εξατομικευμένη βιβλίο σας

  • βιβλίο φωτογραφία διαθέσιμο σε διάφορες μορφές
  • σκληρό εξώφυλλο με κείμενο και εικόνα
  • Δωρεάν αποστολή εντός 7 ημερών
  • Γρήγορη παράδοση σε 24 ώρες διαθέσιμη
  • Σε απευθείας σύνδεση Οδηγός, Χωρίς εγκατάσταση λογισμικού
  • εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας σε γυαλιστερό χαρτί 250g / m²
  • Δεν υπάρχουν ελάχιστες σελίδες
  • Αριθμός των εικόνων / απεριόριστη κείμενα ανά σελίδα
  • Σαφής τιμολόγηση χωρίς εκπλήξεις: € 10,90 κάλυμμα + 1 € ανά σελίδα
  • Αρκετά θέματα για να επιλέξετε
Άλμπουμ Classic White - 30 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Άλμπουμ Classic White


33,90 € 10 σελίδες
(€ 1 η σελίδα +)
Gravissimo προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη βιβλίο φωτογραφιών! Έχετε πολλές φωτογραφίες και αντί για την αποθήκευση τους σε ένα ντουλάπι ή στον υπολογιστή σας, θα θέλατε να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το πιο; Μπορείτε να το κάνετε με αυτό το κλασικό λευκό άλμπουμ φωτογραφιών. Απολαύστε διαθέσιμη μια ντουζίνα πρότυπα για να μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικές τοποθεσίες (ένα έως έξι διαφορετικές φωτογραφίες ανά σελίδα). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το κείμενό σας στις περιοχές προσαρμογής που παρέχονται. Τα πάντα θα πρέπει να πλαισιώνεται από ένα ωραίο λευκό τελειώματα, κομψό και μοντέρνο. Έληξε κορνίζες φωτογραφιών που snap, δημιουργούν προσαρμοσμένες βιβλίο φωτογραφιών σας με τις φωτογραφίες σας εκτυπώνονται σε λευκό. Εδώ είναι ένα πρωτότυπο δώρο στη φωτογραφία για σύλληψη αναμνήσεις με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Κάντε μεγάλες εκδηλώσεις σας ιστορίες και ξαναζήσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ! Είστε πιο πρόσφατα μπαμπάς ή η μαμά, να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών για τη γέννηση του παιδιού σας, τις αναμνήσεις που πρέπει να συλλάβει και να κρατήσει! Ένας γάμος γύρω σας, εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο για το σχεδιασμό τον εαυτό σου για εκείνη τη στιγμή είναι για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. 50 χρόνια ο πατέρας σου, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να δημιουργήσει ένα βιβλίο με αυτόν όλα τα δυνατότεροι αναμνήσεις του στην! Δημιουργήστε ένα άλμπουμ φωτογραφιών σε μορφή τοπίου σε λευκό φόντο. Οι φωτογραφίες σας θα εκτυπωθεί στην ποιότητα γυαλιστερό χαρτί 250g / m². Για να τονίσει τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να αποφασίσετε να βάλετε ένα κείμενο με την επιλογή της γραμματοσειράς, το χρώμα και το μέγεθος της εγγραφής. Σκληρό εξώφυλλο είναι επίσης προσαρμόσιμη. Προσφέρουμε ένα online οδηγό, δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε οποιοδήποτε λογισμικό! Για αυτό το δώρο ακόμα πιο ευχάριστη, γυρίστε την οικογένεια. Θυμηθείτε καλύτερες στιγμές σας με αυτό το εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών από εσάς. Περάστε αυτή τη γενιά σε γενιά άλμπουμ φωτογραφιών για τις αναμνήσεις σας είναι ακόμα στην οικογένειά σας και τα εγγόνια σας, μπορεί επίσης να γνωρίζουν το ιστορικό σας, τα παραδοσιακά σας άλμπουμ έχει καλύτερη προσέξετε.
Άλμπουμ Classic Μαύρο - 30 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

1 ψηφοφορίες

Άλμπουμ Classic Μαύρο


33,90 € 10 σελίδες
(€ 1 η σελίδα +)
Κρατήστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μια διαχρονική υποστήριξη με αυτό το κλασικό μαύρο άλμπουμ φωτογραφιών. Απολαύστε τη ζεστασιά και την κομψότητα αυτού του μοντέλου άλμπουμ όπου ένα μαύρο φόντο θα εφαρμοστεί σε όλες τις σελίδες, από το πλαίσιο των εικόνων σας με σύγχρονες και μετουσιώσουν τους. βιβλίο φωτογραφία σας μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα και εύκολα μέσω του online εργαλείο σχεδιασμού μας. Ένα αποτελεσματικό και πρωτότυπο τρόπο για να κρατήσει τις αναμνήσεις που δεν θέλετε να δείτε εξαφανιστεί. Απολαύστε την ποιότητα άλμπουμ φωτογραφιών σε τιμές ευκαιρίας! Οι φωτογραφίες σας θα εκτυπωθεί σε γυαλιστερό χαρτί (ειδικό βάρος 260g / m2). Με Gravissimo, υπάρχουν εκπλήξεις κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, η δασμολογική είναι σαφές και περιλαμβάνει όλες τις επιλογές: Σκληρό εξώφυλλο, φωτογραφικό χαρτί παχύ, γυαλιστερό φινίρισμα. Η ναυτιλία είναι ελεύθερη εντός 7 ημερών και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για μια τελευταία δώρο λεπτό, μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένες άλμπουμ φωτογραφιών σας μέσα σε 48 ώρες. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη βιβλίο φωτογραφιών, προσθέτοντας τις δικές σας φωτογραφίες και κείμενο σε κάθε σελίδα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των προτύπων και σχεδιαγράμματα για να μπορείτε να επιλέξετε για κάθε σελίδα τον τρόπο έχετε τις φωτογραφίες σας. Πλήρης σελίδα, στις φλούδες τοποθέτηση αναμιγνύει κολάζ μόδας ή λευκώματος, ή μωσαϊκό, τα προσωπικά σας εικόνες θα επισημαίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το μαύρο φόντο παρούσα σε αυτό το μοντέλο άλμπουμ. Προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο δώρο για τη μαμά σας για την Ημέρα της επόμενης Μητέρας και την έκπληξη! Χρησιμοποιήστε αυτό το αρχικό αντικείμενο φωτογραφία για να δημιουργήσουν ένα λεύκωμα που θα κρατήσει πολύ καιρό. Δημιουργήστε ένα άλμπουμ φωτογραφιών δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη με διατάξεις που προσφέρουμε. Το πιο δύσκολο μέρος θα επιλέξει τις εικόνες που θα επιλέξετε για να προσθέσετε αυτή την φωτογραφία δώρο. Ασκήσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας μέσω του εργαλείου δημιουργίας σε απευθείας σύνδεση!

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Ξεκινήσει την περιπέτεια του βιβλίου φωτογραφία. Ανακαλύψτε αυτό το καινοτομία στην Gravissimo που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό το βιβλίο εικόνα είναι να προσφέρει εξατομικευμένη δώρο για τις περιπτώσεις: συνάντηση μωρό γέννηση επέτειο, τα Χριστούγεννα, τα ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου ... Έτσι πολλοί λόγοι να θέλετε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας σε μια ενιαία υποστήριξη και πρακτικές. Δημιουργήστε ένα άλμπουμ φωτογραφιών δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και γρήγορη! Διασκεδάστε και απολαύστε τα αποτελέσματα σε μια στιγμή μέσω του online λογισμικό δημιουργίας μας. Αφήστε χώρο για τη δημιουργικότητα σας και φανταστείτε ένα μοναδικό photobook!

Σήμερα, μπορούμε να διαρκέσει αρκετές φωτογραφίες την ημέρα, είτε με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και τώρα με τις τελευταίες smartphones γενιάς προσφέροντας ποιότητα ψηφιακής φωτογραφίας ίσα. Το έθιμο αντικείμενο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσει ζωή σε αυτές τις εικόνες και να θαυμάσετε κάθε μέρα. Είτε επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος, μίνι βιβλίο φωτογραφία ή μια XXL φωτογραφία αυτοκόλλητο, θα πάρουν την ευχαρίστηση στο να φαντάζεται ένα πρωτότυπο υποστήριξη για πιο όμορφα πορτρέτα σας ή αναμνήσεις οικογενειακές διακοπές. Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν ληφθεί θα πρέπει να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν με αυτά τα προσαρμοσμένα αντικείμενα.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη βιβλίο φωτογραφιών από Gravissimo

Δημιουργήστε ένα μοναδικό βιβλίο με τις πολλές δυνατότητες διάταξης και τα θέματα που σας προσφέρουμε. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των σελίδων που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Στο Gravissimo, δεν απαιτείται ελάχιστο όριο σελίδες, άλμπουμ φωτογραφιών σας θα περιέχει μόνο 2 σελίδες ή 10 σελίδες, για παράδειγμα. Αυτό το αντικείμενο εικόνας θα συμπληρώσει τη συλλογή σας από φωτογραφίες δώρα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να προσφέρει μια εξατομικευμένη κούπα ή ένα μαξιλάρι εικόνα.

Απολαύστε την καλύτερη ποιότητα σε χαμηλές τιμές! Οι φωτογραφίες σας θα εκτυπωθεί σε σατέν γυαλιστερό ποιότητας φωτογραφικό χαρτί, με βάρος 250g / m². Έχουμε επιλέξει για εσάς ένα τύπο χαρτιού ποιότητας σατέν και να χρησιμοποιήσετε έναν εκτυπωτή Kodak για την απόδοση φωτεινά και αληθινά χρώματα.

Και μπορείτε να βάλετε πολλά σουτ σε αυτό το άλμπουμ, ο αριθμός των εικόνων ανά σελίδα είναι απεριόριστες! Για να τονίσει τις αναμνήσεις σας, μπορείτε να αποφασίσετε να προσθέσετε κείμενο με την επιλογή της γραμματοσειράς, το χρώμα και το μέγεθος της εγγραφής. Αυτό θα σας επιτρέψει να λεζάντα και αποσαφήνιση όταν παίζει βιβλίο σας άλμπουμ φωτογραφιών. Σκληρό εξώφυλλο είναι επίσης προσαρμόσιμη (εξωτερική άκρη). Για να έχετε το άλμπουμ φωτογραφιών σας να είναι το καλύτερο, μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα που θα δώσει μια επιπλέον γοητεία στις φωτογραφίες σας. Ανακαλύψτε ένα θέμα γενεθλίων, φωτογραφίες από ταξίδια, τη γέννηση ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δηλώσει την αγάπη σας για την κοπέλα ή την γυναίκα σου.

Μοιραστείτε αυτήν την εξατομικευμένη άλμπουμ φωτογραφιών με την οικογένεια

Γι 'αυτό το εξατομικευμένο δώρο ακόμα πιο ευχάριστη, γυρίστε την οικογένεια. Απολαύστε τις ομορφότερες αναμνήσεις σας διακοπές με τα παιδιά σας, μοιραστείτε τις πιο όμορφες στιγμές του γάμου σας με τους φίλους σας ή ακόμα και να θυμάστε αυτό το υπέροχο ταξίδι που έχετε κάνει με την οικογένεια αυτό το καλοκαίρι! Κάντε ένα βιβλίο φωτογραφιών σχετικά με τα γεγονότα της ζωής σας (πίσω στο σχολείο τα παιδιά σας, τα γενέθλια ...), τα οποία μπορείτε να κρατήσετε για πολλά χρόνια και μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας όταν μεγαλώσουν, ώστε να μπορούν επίσης να μοιραστείτε με τα παιδιά τους αργότερα. Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στην εξατομικευμένη άλμπουμ φωτογραφιών! Επίσης, σκεφτείτε το για ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ασυνήθιστο που remémorera όλες τις φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους. Και για την Ημέρα του Πατέρα, σπρώξτε όλες τις στιγμές με το άτομό σας και τα παιδιά του από τη γέννηση.

Γυρίστε τις μεγάλες στιγμές της ζωής σας σε ειδικό βιβλίο φωτογραφία για την εικόνα σας, παραδοσιακό άλμπουμ σας είχε καλύτερα προσέξτε! Δεν υπάρχει πλέον φόβος να χάσει τα προσωπικά σας δεδομένα στο smartphone σας, το PC ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Να είστε βέβαιος να διατηρήσει την πρόσβαση στις φωτογραφίες αναμνήσεις σας πιο αγαπητούς χάρη στην εξατομικευμένη άλμπουμ φωτογραφιών Gravissimo. Και αν έχετε ένα πλάνο φωτογραφία της καρδιάς, χρησιμοποιήστε τη φωτογραφία εξωφύλλου! Και αν θέλετε να δείτε εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη στο σαλόνι σας, δοκιμάστε την πλευρά του ή φωτογραφία βάσεις μας σε καμβά για την διακόσμηση τοίχου XXL!

Gravissimo προσφέρει παράδοση ασυναγώνιστες! άλμπουμ σας μπορεί να παραδοθεί σε 24 ώρες (αν η παραγγελία τοποθετηθεί πριν από το μεσημέρι). Η παράδοση θα είναι δωρεάν αν επιλέξετε Κλασική παράδοση, μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Έτσι, δεν υπάρχουν εκπλήξεις κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Ένα ποιοτικό βιβλίο φωτογραφιών με σκληρό εξώφυλλο και χαρτί σατέν σε βάρος 250g / m² και η χρέωση είναι € 1 ανά σελίδα, δεν θα βρείτε καλύτερα οπουδήποτε! εκτύπωση φωτογραφιών είναι η δουλειά μας, για σχεδόν 10 χρόνια, έτσι μας εμπιστεύονται και δεν θα είναι απογοητευμένοι!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.