σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

PVC μουσαμά και Διαφήμιση Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με φωτογραφίες φθηνά

  • εσωτερικά και εξωτερικά μουσαμά
  • 20 μεγέθη διαθέσιμα.
  • Μουσαμάς PVC με επικάλυψη πολυεστέρα - 550gr / m²
  • Παραδίδονται σε σας μέσα σε 48 ώρες.
  • Με θηλιές για κρέμασμα και bungee κορδόνια (ένταση) ανθεκτικά
  • Τυπωμένο με μελάνι eco διαλύτη
  • υψηλής ποιότητας
  • Πιστότητα χρωμάτων και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας

Προσφορά για όλες τις ανάγκες σας - Δωρεάν Παράδοση - Έτοιμο για χρήση με καψούλια και τεντώστε-υφάσματα

PVC μουσαμά 550g - 150 x 50 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 18 ψηφοφορίες
5 σχόλια

PVC μουσαμά 550g


49,90 €
Ανακαλύψτε εξατομικευμένες διαφημίσεις μας μουσαμά για τους εσωτερικούς χώρους, όπως εξωτερικά γεγονότα. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από PVC και ενισχυμένο με fiberglass, εκτύπωση HD μας φυλλοποίηση απόλυτα αντισταθεί στις καιρικές συνθήκες. Η κάλυψη αυτή είναι τυπωμένο σε υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη eco-solvent μελάνι σε PVC 550 γραμμάρια με αιχμηρές άκρες που δίνει μια απαράμιλλη στιβαρότητα που του επιτρέπει να πλένονται με εκτόξευση νερού. Απολαύστε μας όλο σύστημα προσάρτησης inclusive αποτελεσματικά τοποθετούνται καψούλια ανάλογα με το μέγεθος του φύλλου και εφοδιάζεται με ελαστικά σχοινιά - τέντωμα καμβά για την υποβολή προσφορών. Τα πάντα περιλαμβάνεται! Η κάλυψη αυτή είναι ιδανική για τα περισσότερα από τα μέσα επικοινωνίας: διαφήμιση γυμναστήριο, δωμάτια επικοινωνίας, στέκονται μέσα ή έξω από το δωμάτιο, τα γενέθλια, το γάμο, επιχειρηματική συνάντηση, συνέδριο, κλπ ... Αν είναι απαραίτητο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη εκτύπωση φωτογραφιών» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Για επαγγελματική χρήση ή για μια οικογενειακή εκδήλωση, να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο κάλυμμα με το λογότυπό σας, μια προσωπική φωτογραφία και κείμενο. Αυτό ισχύει και μέσο επικοινωνίας PVC για χρήση σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους, προσφέρεται εδώ σε 4 διαφορετικά μεγέθη για να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες σας. Μπορούμε επίσης να παράγουν custom-made επιτεύγματα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Για το σκοπό αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για ένα απόσπασμα!

Το έθιμο κάλυμμα αποτελεί απαραίτητη υποστήριξη για τις επιχειρήσεις. Για την wrestauration, ακίνητη περιουσία, ένα αθλητικό σωματείο ή την παρουσία σε μια εμπορική έκθεση, διαφήμιση μουσαμά καλείται παντού! Και τώρα, με Gravissimo, μπορείτε να προσαρμόσετε τη μονάδα από τον εαυτό σας δημιουργώντας το σχεδιασμό και την προβολή άμεσα την απόδοση. Με το online εργαλείο σχεδιασμού μας, να διασκεδάσουν να φανταστεί κανείς την επικοινωνία σας αύριο!

Πανό, παράθυρο, εσωτερική διακόσμηση ή κρέμονται πανό, χρησιμοποιούν αυτό το φθηνό media PVC για όλες τις ανάγκες σας στην εταιρική επικοινωνία. Ανθεκτικά και πλένονται εύκολα, αυτό το νέο εργαλείο επικοινωνίας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν κατά βούληση. Η σταθερότητα του χρώματος είναι εγγυημένη για αρκετά χρόνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό ή στο εσωτερικό.

Επιλέξτε ένα προσαρμοσμένο κάλυμμα, ένα ενιαίο μέσο επικοινωνίας για τις εκδηλώσεις σας

Αυτό συνήθως αφιερωμένη επαγγελματική υποστήριξη μπορεί επίσης να βρεθεί μεταξύ σας, για τη διακόσμηση σας! Μπορείτε να οργανώσετε την 30η επέτειο του συζύγου σας ή 18 χρόνια την κόρη σας; Διακοσμήστε τον κήπο σας με ένα γιγαντιαίο μηνύματα ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια! Καλή διασκέδαση προσθέστε τις αστείες φωτογραφίες που λαμβάνονται με τους φίλους ή κατά τη διάρκεια των διακοπών του και να δημιουργήσει μια μοναδική έκπληξη για την επέτειο! Παράγουμε προσαρμοσμένη κάλυψή σας στη μονάδα και να σας παραδώσει έτοιμο για χρήση. Εξακολουθεί να υπάρχει είναι να βρούμε ένα μέρος για να το κρεμάσετε στον κήπο! Σκεφτείτε το σαν ένα γεγονός όπως ένας γάμος, ένα bachelor ή bachelorette πάρτι ή βάπτιση. Ένα ωραίο μοντάζ από τις καλύτερες φωτογραφίες του μωρού σας, που λαμβάνονται από τη γέννησή του, θα κάνει μια μεγάλη διακόσμηση στο δωμάτιο όπου η βάπτιση λαμβάνει χώρα.

Επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο με τους πελάτες σας ή τους αγαπημένους σας με αυτό το αρχικό κάτοχο. Χρησιμοποιήστε το τόσο σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα με ένα πίδακα νερού να μείνει σαν καινούργια για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Προσφέρουμε εκπτώσεις όγκου από δύο πανομοιότυπα αντίγραφα (μείωση 10%) έως και 30% έκπτωση! Απολαύστε ασυναγώνιστες τιμές και επαγγελματική εμπειρία. 550g διαφήμιση μουσαμά σας εκτυπώνεται στα εργαστήρια μας, που βασίζεται στη Μασσαλία, με eco-solvent μελάνια. Θα πρέπει να παραδοθεί γρήγορα με τα συστήματα άγκιστρα που παρέχονται καψούλια.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.