σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

σφραγιστικό δαχτυλίδι με τα αρχικά Προσαρμοσμένη χαραγμένα άνδρες


Εξατομικεύστε οποιαδήποτε από Μεγάλα δαχτυλίδια μας με εγχάραξη τα αρχικά του ονόματος ή της επιστολής. Χαλκογραφία από το άλεσμα. Διατίθεται σε επιχρυσωμένο χρυσό, ασήμι ή χάλυβα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

εξατομικευμένες σφραγιστικό δαχτυλίδι για κάθε περίσταση

Το σφραγιστικό δαχτυλίδι είναι το δώρο για να δώσει σε μια πρόταση γάμου, αρραβώνων, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια ή για να δείξει την αγάπη που έχετε για την αγάπη σας! Με αυτό το εξατομικευμένο δώρο για να κάψει μερικούς από σας (σας) να διασκεδάσουν.

Σηματοδοτούν ένα σημαντικό γεγονός με εγχάρακτη σφραγίδα. Δώστε του ένα δαχτυλίδι και κομψό άνδρα τάση στην εικόνα του. Ανάλογα με το γούστο σας, επιλέξτε μια σφραγίδα 925%, ένα δαχτυλίδι χάλυβα άνθρωπος ή ένα χρυσό σφραγιστικό (18k επίχρυσο)! Δημιουργήστε εξατομικευμένες δαχτυλίδι της για τα όνειρά της για να το μεταφέρουν καθημερινά με σας στο μυαλό. Μια σφραγιστικό δαχτυλίδι για τον άνθρωπο χαραγμένο με τα αρχικά του συζύγου, ο μπαμπάς ή ο παππούς σας για να προσφέρει για μια γενέθλια ή Ημέρα του Πατέρα!

το άτομό σας, κομψό και καλαίσθητο με εξατομικευμένες από εσάς δαχτυλίδι της, θα είναι υπερήφανοι να φορούν μοναδικά κοσμήματα και μοντέρνα καθημερινά. Προσφορά της ένα περιδέραιο με έναν άνδρα χάλυβα κρεμαστό κόσμημα το οποίο μπορεί επίσης να είναι χαραγμένα με το κείμενο της επιλογής σας, ή με τη φωτογραφία για ορισμένα μοντέλα.

Προσφέρουν εξατομικευμένες δαχτυλίδι για ένα δώρο πρωτότυπο άνδρα

Για ένα αυθεντικό στυλ, θεωρούν κάψει τα αρχικά του σε αυτό το δαχτυλίδι και παρασυρόμαστε από τη φαντασία σας στην επιλογή του μεγέθους και τη γραμματοσειρά από την ευρεία επιλογή που προσφέρει online βοηθός μας. Μηχανική χαρακτική, χρησιμοποιείται για να προσαρμόσετε σας άνθρωπος κοσμήματα, είναι ένας προτιμώμενος τρόπος της χαρακτικής από κοσμηματοπωλεία. Αυτό το είδος της χαρακτικής παίζει με την αντανάκλαση του φωτός.

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα χαραγμένο σε μια πολύ λογική τιμή, να δηλώσει την αγάπη σας, για να κάψει για πάντα ένα γεγονός όπως ένας γάμος, εμπλοκή ή απλά για να ευχαριστήσουν τον αγαπημένο.

Ο γιος σας μόλις έκλεισε τα 18; Η χαραγμένο σφραγίδα θα είναι μια μεγάλη προσωπική ιδέα για δώρο. Marquez μπαίνει στην ενηλικίωση με αυτό το στολίδι για την αρχική άνθρωπος που μπορεί να φορούν καθημερινά ή σε ειδικές περιστάσεις.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.