σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Balmain στυλό εξατομικευμένη και χαραγμένα με κείμενο


Προσαρμόστε την πένα Balmain σας ή rollerball πένες χαραγμένα με ένα μήνυμα. Δώστε ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο για μια εκδήλωση!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 15 ψηφοφορίες
12 σχόλια
24,90 €
- 36 ψηφοφορίες
7 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένη στυλό» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Pen Balmain για κάθε περίσταση

Εσύ που έχουν λαχτάρα για ένα στυλό Balmain να υπογράψει σημαντικά έγγραφα, είστε στο σωστό μέρος. Αν είστε έμπορος ή τεχνίτης, μη διστάσετε να προσφέρετε στους πελάτες σας το εξατομικευμένο δώρο.

Ένα χαραγμένο δώρο, αυτό που είναι πάντα ωραίο! Λίγη προσοχή δεν έβλαψε ποτέ έναν πελάτη ή επισκέπτη. Επιλέξτε μια προσαρμοσμένη Balmain στυλό για να σας παρακαλώ ή να προσφέρει. Ένας πελάτης αισθάνεται πάντα στην ευχάριστη θέση να λάβετε ένα δώρο. Ποιο μοντέλο; Το μαύρο και ασημί χρώμα σχεδίου; Εκτός αν αυτές οι κυρίες προτιμούν το λευκό μοντέλο ή ακόμη και φούξια. Χαράξουμε ένα όνομα ή ένα μυστικό σημάδι, αν το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για να μεταδώσει την αγάπη γράμματα. Αν είστε ένας λιανοπωλητής, πιο απλά, να κάνει εγγραφή αναφορά του προϊόντος σας και τη διεύθυνση στον πελάτη σας δεν θα ξεχάσετε.

Για ένα επιχειρηματικό δώρο ή μια πρωτότυπη ιδέα για γενέθλια, να επιλέξουν ένα έθιμο στυλό Balmain

Να είστε γενναιόδωροι, προσφέρουν ένα στοιχείο ποιότητας που θα θυμόμαστε. Εξατομικευμένες αυτό πρέπει να είναι ένα αντικείμενο που σώζεται και ότι δεν ξεχνάμε απρόσεκτα το κάτω συρτάρι. Εμπιστευθείτε Gravissimo να προσφέρει ένα χαραγμένο δώρο που ευχαριστεί. Το έθιμο Balmain στυλό έρχεται σε ένα κουτί, είναι ένα άρθρο που απευθύνεται επειδή προσφέρει κομψό και διακριτικό γραμμές και χαρακτική με λέιζερ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Μασσαλία, η Gravissimo e-μπουτίκ παράγει και η ίδια χάραξη των πωλήσεων. Αν χρειάζεστε συμβουλές, θα βρείτε πάντα έναν συνομιλητή για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. επισκέπτονται τακτικά το κατάστημά μας, όπου θα βρείτε κάθε εβδομάδα νέες προσφορές. Κάθε εντολή υψηλότερο από € 49 προσφέρει δωρεάν παράδοση μέσα σε 7 ημέρες, εκτός αν επιλέξουν ένα ή παράδοση Chrono Express σε 24 ώρες (με επιπλέον χρέωση).

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.