σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Blackberry Bold Torch Curve Q10 Z10 Προσαρμοσμένη γάστρα με Φωτογραφία


Βρείτε blackberry μας εξατομικευμένο με μια εικόνα και ένα μήνυμα. Προσαρμόστε το τηλέφωνό σας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Blackberry υπόθεση για κάθε περίσταση

Προστατεύστε το Blackberry σας με προσαρμοσμένες προστατευτικό κέλυφος μας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και ειδικά προσαρμοσμένα για το Smartphone σας.

Επιλέξτε το έθιμο Blackberry κέλυφος που ταιριάζει με το μοντέλο σας και να καθοδηγείται από τον οδηγό Gravissimo, απλά. έτσι ώστε να δώσει ένα μοναδικό στυλ για το Blackberry σας προσφέρει ένα δώρο φωτογραφία. Προσθέστε αυτά τα κοχύλια προσαρμόσιμο κείμενο, λογότυπο ή φωτογραφία που έχετε επιλέξει και ότι θα εφαρμόσει άμεσα στην πίσω πλευρά του κύτους.

Φέρτε μια νότα πρωτοτυπίας στο Blackberry σας με μια προσαρμοσμένη κέλυφος

Αν είστε επιχειρηματίας, θυμηθείτε να προσαρμόσετε το κέλυφος σας με τα χρώματα της εταιρείας σας για να κάνετε εργαλείο μάρκετινγκ της επιλογής σας! Η εξατομίκευση πραγματοποιείται με την τεχνική εξάχνωσης. Ο εμποτισμός των φωτογραφιών σας στη μάζα δίνει ένα πραγματικό χρώμα και προσφέρει μια τέλεια εφαρμογή στο χρόνο.

Εξατομικευμένη Blackberry γάστρα πολύ δυνατό για το smartphone σας για να έχετε ένα μοναδικό στυλ

Τα μαύρα κελύφη μας είναι κατασκευασμένα από ένα πλαστικό έξτρα δύναμη που παρέχει ανώτερη δύναμη και την αλάνθαστη προστασία, ιδανικό για την προστασία smartophone σας από χτυπήματα και γρατσουνιές. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του Blackberry και να μην παρεμποδίζουν την πρόσβαση στη λειτουργικότητα του Smartphone σας (συνδέσεις, υποδοχές ακουστικών, στρέφετε την κάμερα ...). Μπορούν να κόβονται εύκολα και γρήγορα στη συσκευή σας και είναι κατάλληλες για το 9800 μοντέλο Blackberry Torch και 9810 για το Blackberry Bold 9900 ή το νέο Z10, Q10 και Curve 8520.

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο τάση και φθηνή δεν στερείται στυλ! Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να επιλέξετε τις καλύτερες αναμνήσεις των φωτογραφιών σας, ένα συγγενή, μια σημαντική στιγμή και απολαύστε το πιο συχνά με μια προσαρμοσμένη Blackberry κύτους.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.