σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Μεταφοράς και Συσκευασμένο κοσμήματα έθιμο εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Αποθηκεύστε όλα τα κοσμήματα σας, μενταγιόν σας, περιδέραια και δαχτυλίδια σας σε ξύλινα κιβώτια κοσμήματος μας εξατομικευμένες με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

έθιμο κοσμήματα κουτί για κάθε περίσταση

Ένα εξατομικευμένο κουτί είναι τόσο ένα διακοσμητικό στοιχείο και ένα χρήσιμο αντικείμενο σας επιτρέπει να διατηρήσετε και να προστατεύσουν όλες κολιέ ή σκουλαρίκια που πραγματοποιήθηκε. Gravissimo προσφέρει σε σας για να προσαρμόσετε το κουτί σας με κείμενο ή φωτογραφίες. Έτσι, αυτό το στοιχείο να γίνει μοναδικό και πρωτότυπο εκτός του ότι είναι χρήσιμο!

Προσφέρουν εξατομικευμένες κρεμαστό κόσμημα με ένα όμορφο κουτί με αρχική κοσμήματα

Με διαφορετικά μοντέλα μας κουτιά, υπάρχει κάτι για όλους. Και για όλες τις περιστάσεις! Είτε για τα Χριστούγεννα, γενέθλια, βάπτιση, μια γέννηση ή την γιορτή της μητέρας, αυτά τα προσαρμόσιμη κοσμήματα κουτιά ενθουσιάσει τους παραλήπτες τους!

Για τα Χριστούγεννα ή γενέθλια, μπορούν επίσης να προσφέρονται εκτός από ένα κρεμαστό ή βραχιόλι για να προσαρμόσετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσφέρουμε μια πλήρη και μοναδικό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα: ένα όμορφο κόσμημα και ένα κουτί κοσμήματα που τη συνοδεύει για να είναι σίγουρος για να σώσει αυτό το πρωτότυπο δώρο!

Ρωτήστε έθιμο σας κοσμήματα σε ένα κουτί με την φωτογραφία του παιδιού σας

Να προσφέρει ως δώρο για μια βάπτιση ή γέννηση, θα κάνει μια ιδανική και πιο πρωτότυπο δώρο! Για να είναι βέβαιο ότι δεν θα αγοράζουν τα ίδια μαλακά παιχνίδια ή τα ρούχα όπως και άλλοι, σκεφτείτε ένα κουτί για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία του μωρού, καθώς και το όνομα και την ημερομηνία γέννησης, για παράδειγμα. Αυτό θα επιτρέψει στους γονείς να αποθηκεύσετε διαφορετικές βραχιόλια και μενταγιόν λάβει το δώρο και το παιδί να κρατήσει στη μνήμη για πολύ καιρό ένα από τα πρώτα παρόν του.

Για την Ημέρα της Μητέρας, εδώ είναι μια νέα ιδέα για να αποφύγετε να τον παραδοσιακό άρωμα ή τη θεραπεία σαλόνι προσφέρει! Με αυτό το πλαίσιο για να τετράγωνο ή στρογγυλό έθιμο κοσμήματα, έκπληξη μαμά σας με ένα δώρο που μπορούν να απολαύσουν και να χρησιμοποιούν κάθε μέρα για να κρατήσει περιδέραια, βραχιόλια και σκουλαρίκια της αγαπημένο, ενώ σκέφτεται αγαπημένα παιδιά του. Με την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία και το μήνυμα που γεμίζουν με τρυφερότητα, ότι αυτό αγγίζει αποτύχει.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.