σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Bonnet Μωρό Γέννηση Προσαρμοσμένο κεντημένο με το όνομα ή το κείμενό του


Ανακαλύψτε εξατομικευμένες καπό μωρό και κεντημένα με τα αρχικά, ένα όνομα ή ακόμα και ένα μήνυμα. Ένα μοναδικό δώρο για το μωρό σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη τα ρούχα του μωρού» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη μωρό Bonnet για κάθε περίσταση

Για ότι το μωρό δεν πιάσει το κρύο έξω από το μαιευτήριο, νομίζω ταιριάζει στη βαλίτσα σας λίγο καπάκι. Αυτό είναι ένα συμβούλιο που όλες οι μητέρες έχουν ακούσει, ακόμη και εκείνοι που έχουν γεννήσει το καλοκαίρι. Αυτό το άρθρο είναι επίσης πάντα περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αναγκαίων παρέχονται από κλινικές και μητρότητας και έγινε το απαραίτητο αξεσουάρ για την πρώτη έξοδο του νεογέννητου. Προστατέψτε τα μικρά αυτιά και τα μαλλιά του, πρώτα με ένα ωραίο ενιαίο καλύμματα κεφαλής για το παιδί σας να κρατήσει ως σουβενίρ από τη γέννησή του.

Όταν το μωρό σας μεγαλώνει, θα φορέσει αυτό το όμορφο εξατομικευμένο καπό μωρό από τις πρώτες ημέρες του κρύου, βόλτα ή να πάνε στο σχολείο. Κεντημένη με το όνομά του, θα πρέπει να ανακτήσει γρήγορα, αν χαθεί και θα είναι λιγότερο πιθανό να συγχέεται με τα άλλα παιδιά.

Για ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο μωρών, θεωρούν προσφέροντας εξατομικευμένες καπό μωρό

Προσφέρουμε κεντημένα καλύμματα μαλακό βαμβάκι για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος αλλεργίας σε διάφορα χρώματα και δεκαπέντε κεντήματα γιος του χρώματα. Μπορείτε να το διαμορφώσετε με το όνομά της, την ημερομηνία γέννησης ή γιατί όχι κάποια μήνυμα τζόκερ ή της προσφοράς. η σειρά σας μεταξύ μονοχρωμίες ή αντιθέσεις και μια ευχάριστη αλλαγή με τις διαφορετικές γραμματοσειρές χειρογράφου θα βρείτε σε απευθείας σύνδεση διαμορφωτή μας.

Αυτό το καπάκι εξατομικευμένη μωρό θα είναι επίσης χρήσιμο και πρωτότυπο δώρο με αυτά τα δύο μικρά κόμβων να προσφέρουν για μια γέννηση, επέτειο ή τα Χριστούγεννα. μικρή τιμή του μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα για να τους ταιριάζει στην ντουλάπα του παιδιού σας ή να εξοπλίσει ένα αδελφό. Προσθέσετε στη λίστα σας από τη γέννηση ή να προσφέρει στο φίλο σας ή την αδελφή σας για ένα εξατομικευμένο και μοναδικό δώρο!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.