σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

έθιμο αρωματικό κερί με τη φωτογραφία σας


Προσαρμόστε το κερί σας με μια ρομαντική εικόνα. Ένα πρωτότυπο πινελιά στο σπίτι, το διαμέρισμα σας και πιο συγκεκριμένα το δωμάτιο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το σπίτι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη κερί για κάθε περίσταση

Εξατομικεύστε το χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο με προσαρμοσμένη κεριά μοντέλα μας. Μια μοναδική πινελιά για να φέρει τη ζεστασιά και την ευγένεια στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας. Για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες κερί εικόνα σας, δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας υπολογιστή! Πράγματι, δημιουργικό εργαλείο μας βοηθάει να φανταστείτε τη μοναδική εξατομίκευσης που θέλετε να κάνετε το ίδιο κάλυμμα, προσαρμόσιμη κεριά μας. Προσθέστε όλα τα στοιχεία που θέλετε (το χρώμα του φόντου, φωτογραφία, σχέδιο, λογότυπο, κείμενο, ημερομηνία, ...) και τη θέση τους, όπως εσείς επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς.

προσαρμοσμένη αρωματικό κερί σας είναι ένα ρομαντικό δώρο για να δώσει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! δεν φθάνουν με άδεια χέρια και να φέρει αυτό το πρωτότυπο του παρόντος με τους φίλους που έχετε προσκαλέσει σε δείπνο, θα ανάρπαστος από αυτό το τόσο πρωτότυπο δώρο που αλλάζει τον παραδοσιακό μπουκάλι κρασί. Ένα εξατομικευμένο δώρο που θα ικανοποιεί τους πάντες, άνδρες και γυναίκες, και ότι θα προσθέσει μια ζεστή πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο.

προσαρμοσμένη βύσμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μοναδική παραμετροποίηση και με την ευκαιρία της οικογένειας γεγονότα όπως βάπτιση, γάμο ή επέτειο. Και αν θέλετε οι επισκέπτες σας να πάρετε μαζί σας ένα αναμνηστικό, να διατάξει μια σειρά από εξατομικευμένες κεριά ανάληψη το θέμα και την ημερομηνία της εκδήλωσης σας. Μπορείτε έτσι να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά γλυκά από το πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο και πρακτικό! Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσαρμοσμένη παραθέτω, αν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη παραγγελία (πάνω από 30 τεμάχια).

Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο κερί για σουβενίρ ή ένα δώρο πρωτότυπο ντεκόρ

Ημέρα δώρο, γαμήλιο δώρο της μητέρας ή δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εξατομικευμένη κερί σε μικρό ή μεγάλο φορμά, θα προσελκύσει όλη την οικογένεια! Για έναν άνδρα ή γυναίκα, να επιλέξουν αυτό το διακοσμητικό αντικείμενο που μπορεί να συμβάλει απαλότητα σε ένα δωμάτιο ή ένα καθιστικό. Εξατομικευμένη κάλυμμα θα φέρει μια αφή πραγματικά μοναδικό στο δώρο σας.

Παραγγείλετε κερί φωτογραφία σας στη μονάδα και να επωφεληθούν από πολύ γρήγορα τις μεθόδους αποστολής μας αν υπάρχει ένα τελευταίο δώρο λεπτό! Αυτό συμβαίνει σε όλους να ξεχάσουν τα γενέθλια έρχονται, οπότε μην ανησυχείτε με την παράδοση Chrono, μπορείτε να λάβετε εξατομικευμένες δώρο φωτογραφία σας μέσα σε μόλις 24 ώρες! Μια μοναδική ευκαιρία για να ευχαριστήσουν τη γυναίκα σας και την έκπληξή της με ένα πολύ προσεκτική χειρονομία.

Επαναφορτίστε εξατομικευμένες ιδέες για δώρα σας από την περιήγηση εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων μας. Για να διακοσμήσετε όλο το σπίτι, να ανακαλύψουν τις ιδέες Deco αντικείμενα για να προσαρμόσετε με τις φωτογραφίες της επιλογής σας. Αιχμαλωτίστε τις αναμνήσεις των διακοπών σας, τα βράδια σας με τους φίλους σας ή να εκτελέσει μια χιουμοριστική προσαρμογής για ένα επερχόμενο γεγονός. Αν ψάχνετε για πρωτότυπα δώρα, είστε ακριβώς δεξιά! Φωτογραφία, κείμενο, δήλωση, εικόνα, αντιγράψτε τις δημιουργίες σας για να διακοσμήσεις το άπειρο σε αντικείμενα ή εξατομικευμένα δώρα, να προσφέρουν όλη την οικογένεια.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.