σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Αξεσουάρ & δώρων εξατομικευμένες μπουκάλι κρασί με μια εικόνα


Ανακαλύψτε ντουλάπια και αξεσουάρ μπουκάλι εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας: καπάκι, κουτιά δώρων ...
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Αξεσουάρ και μπουκάλι δώρων συνήθειας για κάθε περίσταση

Το έθιμο στη φιάλη θα είναι το ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο, για όλους τους συγγενείς σας, τους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών ποιότητας. Ανακαλύψτε διαφορετικά κουτιά κρασί, όλα σε μαόνι σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει το αγαπημένο σας μπουκάλι αλκοόλ. Μπορείτε να προσαρμόσετε την κάλυψη αυτού του πλαισίου αρχική φιάλη. Εάν δεν έχετε καμία ιδέα για ένα δώρο για τον μπαμπά σας, να τους εκπλήξει με την προσφορά προσαρμόσιμη αρχικό κουτί και να το κάνουμε οι ίδιοι. Για την Ημέρα του Πατέρα, αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα!

Μετά δοκιμάζοντας το ποτό, ότι αυτό θα πρέπει επίσης να εκτραπεί διακοσμητικό αντικείμενο ή να κρατήσει περισσότερα μπουκάλια! Επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και το μήνυμα σας και η ομάδα μας θα μετουσιώσουν το προϊόν σας. Η τεχνική εξάχνωσης είναι να αναπαράγουν το στιγμιότυπο από τα πιο πιστό τρόπο ανεξάρτητα από το μέσο.

Δώστε το εξάρτημα δώρο εξατομικευμένο μπουκάλι

Όλες οι περιπτώσεις είναι καλό να προσφέρουμε ένα μπουκάλι αλκοόλ στο περιβάλλον του. Για να συσκευάσετε ένα μπουκάλι, όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι περίπλοκη. Γιατί λοιπόν να μην προσφέρουν σε ένα κουτί εξατομικευμένες μπουκάλι; Είναι τόσο αισθητικά και πρακτικά. Αν θέλετε να τιμήσουν την επέτειο για ένα γαμήλιο δώρο, προσθέστε φωτογραφία της παντρεμένων και την ημερομηνία του γάμου, θα κατακλύσουν ευτυχής εραστές! Μπορείτε επίσης να προσφέρουν αυτό το δώρο για τα γενέθλια, αρχαιότητας ή Ημέρα του Πατέρα, αυτό το κουτί κρασιού θα είναι ασυνήθιστες και αξέχαστες σε όσους το λαμβάνουν.

Εάν θέλετε να επισημάνετε πραγματικά ένα γεγονός με ένα μπουκάλι εγκλωβιστούμε, μη διστάσετε να λάβει πρόσθετα αξεσουάρ. Προσφέρουμε φελλό ή μέταλλο και προσαρμόσιμο για να αποφευχθεί καπάκια ψίχουλα στο κρασί σας!

Αν αισθάνεστε ότι η διαμονή σας μπουκάλι δροσερό ενώ μπορείτε να πάτε για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο μονωτικό κάτοχος μπουκάλι νεοπρένιο με μια πρωτότυπη εικόνα. Και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο δείπνο μέρη σας, πηγαίνετε για την ποδιά μπουκάλι εξατομικευμένες, ειδικά σχεδιασμένο για να ντύσει το μπουκάλι σας σαμπάνια ή κρασί και να το καταστήσει ακόμα πιο όμορφη.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.