σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες βραχιόλι χαραγμένο με μια φωτογραφία, ένα κείμενο ή ένα όνομα


Τα βραχιόλια χάλυβα μας ή ασημένια εξατομικευμένη με εγχάρακτη μια φωτογραφία ενός αγαπημένου προσώπου ή κείμενο.

εξατομικευμένες βραχιόλι : δημοφιλής

25,90 €
22,02 €
- 45 ψηφοφορίες
8 σχόλια
26,90 €
- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
49,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
59,90 €
- 37 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
31,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
59,90 €
- 28 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Ένα βραχιόλι είναι ένα κόσμημα που θα ευχαριστήσει την οικογένειά σας, ο άνθρωπος γυναίκα ή ακόμα και το παιδί. Μπορείτε να το προσφέρει για όλες τις περιπτώσεις από μια ευρεία επιλογή των μοντέλων: 925% ασήμι, ατσάλι, επιχρυσωμένο θα υπάρχει κάτι για όλους.!

Ψάχνετε για ένα δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ευχαριστήσουν αγάπη σας (ε); Ή για την Ημέρα του Πατέρα ή Ημέρα της Μητέρας; Κοίτα δεν καιρό, έχουμε ό, τι χρειάζεστε: με ένα δερμάτινο λουρί, ελαστική, ασήμι, επιχρυσωμένο ή χάλυβα. Κάθε μοντέλο είναι υπέροχη και θα φέρει την αρχική επαφή σας.

Μια μεγάλη ποικιλία από χαραγμένο βραχιόλια

Εξατομικευμένη βραχιόλια είναι υψηλής ποιότητας. Εδώ είναι μια καλή ιδέα να δώρο μωρών με την ευκαιρία της γέννησης ή βάπτισης. Έχει σκαλισμένα με το όνομα και την ημερομηνία της ή προσαρμοστεί με τον καλύτερο γέννηση φωτογραφία της να προσφέρει στους νέους τη μητέρα.

ομάδες προσαρμογές μας αναπαράγουν όσο το δυνατόν πιστότερα μέσω μηχανικής χαρακτικής που θα δώσει ένα πολύ ακριβές αποτέλεσμα ή μέσω εξάχνωσης χρώματος, όπου οι εικόνες εμποτισμένα στο προϊόν έτσι ώστε να διαρκεί το πέρασμα του χρόνου. Δεν έχει σημασία ποια τεχνική θα επιλέξετε, καθιστώντας βραχιόλι σας θα είναι μεγάλη και όλα σε λογικές τιμές.

Προσφέρουν ένα μοναδικό βραχιόλι για τους αγαπημένους σας

Αυτό είναι το τέλειο δώρο για να κρατηθεί κοντά τους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξέρετε ότι θα τους προσφέρει ένα δώρο που τους ταιριάζει, γιατί θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμία τους. Είναι ασυνήθιστο, κανείς δεν θα έχει το ίδιο κόσμημα! Θα κάνετε ζηλιάρης, όλοι θα θέλουν να ξέρουν πού είναι αυτό που έχετε βρεθεί αυτό το βραχιόλι. Μπορείτε να βάλετε μια εικόνα ενός αγαπημένου προσώπου του οποίου η προσωπικότητα είστε ένας ανεμιστήρας ή ένα μήνυμα ή ένα όνομα.

Δημιουργία κοσμήματα, όπως μπορείτε: για κλασικά ανδρικά υπάρχουν μοντέλα είδους περιορισμό. Για τις γυναίκες που αγαπούν την πρωτοτυπία, να ανακαλύψουν τις εικόνες γοητεία βραχιόλια, τα οποία μπορεί να είναι βολικό όταν έχετε μια μεγάλη οικογένεια. Ο καθένας θα βρει την ευτυχία!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.