σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες βραχιόλι τυπωμένο με φωτογραφία + το όνομά σας για τη γυναίκα


Εξατομικευμένη βραχιόλια μπορεί να σας συνοδεύσει παντού. Προσθέστε ή χαραγμένο κείμενο μια φωτογραφία ενός αγαπημένου προσώπου.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
31,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
59,90 €
- 28 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένες βραχιόλι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένες βραχιόλι Φωτογραφία για κάθε περίσταση

Θέλουν να ευχαριστήσουν τον αγαπημένο σας, τη μαμά σας ή η αδελφή σας; Μην περιμένετε να ανακαλύψουν τα βραχιόλια να προσωποποιήσει προτείνει Gravissimo. Οι γυναίκες θα είναι ευτυχής που σας αρέσει να φοράτε ένα ωραίο βραχιολάκι εξατομικευμένη φωτογραφία που δημιουργήθηκε ειδικά γι 'αυτούς.

Προσφέρουν εξατομικευμένες βραχιόλι με μία από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες

Είτε θέλετε να προσθέσετε πορτρέτο των παιδιών σας, το πιο όμορφο πλάνο του μωρού σας ή το σκυλί σας, αλλά και ένα κείμενο, ένα όνομα ή μια ημερομηνία, δώρο φωτογραφία σας θα γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή από τις ομάδες μας, χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται εξάχνωση χρώματος.

Η τεχνική αυτή σας επιτρέπει να προσθέσετε εικόνες για το προϊόν σας. Μέσα από αυτό, γεμίζουμε την εικόνα σας μέσα στο υλικό για τέλεια εφαρμογή στο χρόνο.

Αιχμαλωτίστε τις καλύτερες ευκαιρίες προσθέτοντας ένα όνομα, μια ημερομηνία και μια φωτογραφία. Για γενέθλια, την ημέρα των Χριστουγέννων ή της μητέρας, οι γυναίκες στη ζωή σας θα είναι ικανοποιημένος από την αρχική ημερομηνία. Ανακαλύψτε τα βραχιόλια γοητείας που σας επιτρέπει να εμφανίσετε έως και 5 διαφορετικές εικόνες, αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για τις μητέρες των πολύτεκνων οικογενειών!

Αναχώρηση μια μεγάλη ποικιλία από βραχιόλια εικόνα προσαρμόσετε, στρογγυλό, οβάλ ή σε σχήμα καρδιάς

ελαστική μοντέλα μας σε σχήμα καρδιάς ή στρογγυλό, θα δείτε το πιο όμορφο μουτράκι της εγγονής σας ή το αγαπημένο σας αστέρι! Μέσω διπλή χρήση τους, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εξατομικευμένο μαλλιά ελαστικό!

Μια μοναδική και φθηνά κοσμήματα που θα επιτρέψει τους αγαπημένους σας να σκεφτείτε σας και να σας κρατήσουν κοντά τους σε όλες τις περιστάσεις. Έχετε βρει το τέλειο δώρο για ένα ντους μωρών με ένα εξατομικευμένο βραχιόλι φωτογραφία!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.