σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένη ταμπακιέρα και αξεσουάρ για το κάπνισμα


Αξεσουάρ για καπνιστές και περιπτώσεις τσιγάρων, κουτιά ...
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
16,90 €
- 36 ψηφοφορίες
4 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Αξεσουάρ & αναπτήρα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη αξεσουάρ για καπνιστές για κάθε περίσταση

αντιρρήσεις απαραίτητη για όλους τους καπνιστές να αποτσίγαρα και στάχτη από τσιγάρα ή πούρα τους, το τασάκι δεν είναι πλέον κρυφό. Παίρνει διάφορες μορφές, γίνεται ένα αντικείμενο το σχεδιασμό και διακόσμηση με Gravissimo που εξατομικεύει! Θα βρείτε, επίσης, τη θέση του στο κέντρο του τραπεζιού των παικτών κάρτα σε ένα τραπέζι στον κήπο.

Τα είδη καπνιστού μας προσαρμοσμένη από τις φωτογραφίες σας με ένα λογότυπο ή το μήνυμα για να κάνουν πρακτικά αντικείμενα, πρωτότυπα και μοναδικά.

Ευκαιρίες για την παροχή εξατομικευμένων τασάκι είναι πολλές. Για να κάνετε ένα χρήσιμο δώρο για τους πατέρες ημέρα, το διακοσμήσει με ένα σχέδιο από τα παιδιά ή ένα πορτρέτο τους. Για τα γενέθλια ενός συναδέλφου, πληκτρολογήστε ένα μήνυμα που λέει πόσο τους εκτιμώ. Ο καλύτερος φίλος σας παντρεύεται; Για μπάτσελορ πάρτι κηδεία του να του προσφέρει ένα αστείο μαρτυρία.

Προσφέρουν ένα αξεσουάρ για το κάπνισμα σε κάνει ευτυχισμένη και να ολοκληρώσει σειρά της συνήθειας αντικειμένων

Ο καθένας μπορεί να εξατομικευμένη τασάκι του όπως ο ίδιος κρίνει σκόπιμο. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, προσθέστε ένα μήνυμα και να μεταρρυθμίσει την ευχαρίστηση με καλλιτεχνικά φίλτρα και τις γραμματοσειρές που προσφέρονται από σε απευθείας σύνδεση βοηθός μας. Μουσική φίλαθλοι θα φωτογραφίες του αγαπημένου συγκροτήματος, στίχοι τραγουδιών τους? τους οπαδούς της μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου πάνω από όμορφο σώμα τους και αγαπούν το πορτρέτο του αγαπημένου σας προσώπου.

Αν είστε επιχειρηματίας, γιατί να μην εξοπλίσει την εταιρεία σας ή τασάκια εστιατόριο σας στην εικόνα της επιχείρησής σας με την εκτύπωση λογότυπο και το σλόγκαν σας. Θα δούμε μεγάλη στα τραπέζια στο ζυθοποιείο σας ή θα διαφημίζει τα στοιχεία για το τέλος του έτους τα δώρα σας σε πελάτες ή σε εμπορικές εκθέσεις.

αξεσουάρ καπνού είναι μια ιδέα για δώρο που είναι τόσο πρωτότυπο, χρήσιμο και φθηνό να προσφέρουν μια ενθουσιώδη τσιγάρο για τα γενέθλιά του, τα γενέθλιά του, τα Χριστούγεννα ή απλά για να εξοπλίσει το γραφείο σας, το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Για μεγάλες ποσότητες, παρακαλούμε ζητήστε ένα απόσπασμα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.