σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Δώρο 18 για μια εξατομικευμένη δώρο γενεθλίων


Στα 18 χρόνια της, να της δώσει ένα δώρο που θα τον σημαδέψουν ως εξατομικευμένη ελαφρύτερο, χαραγμένο στυλό ή ένα τραπέζι με τη φίλη του. Πάνω από 2000 ιδέες για δώρα!
19,90 €
- 75 ψηφοφορίες
10 σχόλια
12,90 €
- 91 ψηφοφορίες
20 σχόλια
15,90 €
- 12 ψηφοφορίες
4 σχόλια
35,90 €
- 80 ψηφοφορίες
18 σχόλια
20,90 €
- 59 ψηφοφορίες
9 σχόλια
24,90 €
- 48 ψηφοφορίες
8 σχόλια
16,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εδώ είναι ένα ορόσημο επετείου για κάθε κορίτσι και αγόρι. Γύρισε 18 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό γεγονός για έναν έφηβο ο οποίος θα προχωρήσουμε προς την ενηλικίωση. Είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξετε ένα δώρο ποιότητας. Θα πρέπει να βρείτε μια πρωτότυπη ιδέα που το παιδί σας ή ο καλύτερος φίλος σας δεν θα ξεχάσετε σύντομα! Με ένα εξατομικευμένο δώρο, θα σηματοδοτήσει όχι μόνο το μυαλό του πάνω απ 'όλα προσφέρουν ένα μοναδικό αναμνηστικό της επετείου. Ένα εξατομικευμένο δώρο για τον εορτασμό των 18 ετών, ενός αγαπημένου προσώπου, εδώ είναι η αρχική ιδέα που σας χρειάζεται!

Για μια νέα γυναίκα, θεωρούν προσφέροντας εξατομικευμένες κρεμαστό κόσμημα για την οποία η ομάδα παραγωγής μας θα κάψει τη φωτογραφία και το μήνυμα της επιλογής σας. Χάρη σε μια μηχανική τεχνολογία χαρακτική, μπορείτε να απολαύσετε μια ποιότητα καθιστώντας με καθρέφτη αναπαράγει τις λεπτομέρειες του διακριτικά την εικόνα σας.

Για όσους προτιμούν ένα ή τα βραχιόλια, οπότε δοκιμάστε ένα από τα βραχιόλια μας χαραγμένο. Προσφέρουμε πολλά μοντέλα, όλα χάλυβα, για την άψογη ποιότητα. Πρώτο όνομα ή το κείμενο της επιλογής σας θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μέτρηση, πάντα με μηχανική χάραξη γίνεται με ακρίβεια από την ομάδα μας. Για έναν νεαρό άνδρα, να επικεντρωθούν σε μοντέλα σε 8 ή 10 mm, ενώ τα κορίτσια θα εκτιμήσουν περισσότερο τα καλύτερα μοντέλα (5 ή 6 mm)

Επιλέξτε ένα εξατομικευμένο δώρο για τον εορτασμό των 18 ετών, το παιδί σας μια αξέχαστη γενέθλια

Για μια κοπέλα, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε την γκάμα των τσαντών πόρτα. Αυτή η εύχρηστη αντικείμενο και χρησιμοποιείται ευρέως από τις γυναίκες εδώ μπορεί να προσαρμοστεί με την εικόνα της επιλογής σας για ένα πρωτότυπο και προσαρμοσμένο. Αυτό το εξάρτημα μόδας μπορεί να έρθει για να συνοδεύσει το πορτοφόλι ή το πορτοφόλι σας να επιλέξετε να προσαρμόσετε και να το καθιστούν μοναδικό για το καλύτερο φίλο σας ή τη φίλη σας. Έτσι, θα έχετε όλο το φάσμα των δερμάτινων αξεσουάρ στην εικόνα του, με την ευκαιρία της μετάβασης του στην ενήλικη ζωή.

Για τους νέους που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς το smartphone τους ή από το φορητό υπολογιστή τους, να βρουν σε τομείς υψηλής τεχνολογίας τμήμα έθιμο δέρματα μας ή το PC καλύπτει τις φωτογραφίες που μπορεί να προσαρμοστεί με τις εικόνες και τα κείμενα της επιλογής σας. Η πλευρά τηλεφωνίας, πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα για σας για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε. το πιο γνωστό από φορητούς υπολογιστές όπως το iPhone ή τα μοντέλα Samsung Galaxy, όπως το Sony Xperia ή LG G3, μια μεγάλη συλλογή περίπτωση ή περιπτώσεις περιμένουν να είναι σίγουρος για να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας, ο οποίος θα γιορτάσει σύντομα 18 χρόνια τους.

Νέοι geeks θα αγαπήσουν νέο τυπωμένο εμπρός / πίσω κάλυμμα του υπολογιστή τους. Ιδανικό για την προστασία φορητό υπολογιστή τους στα ταξίδια τους ή όταν δεν είναι σε χρήση, μια ωραία τσάντα φωτογραφία PC είναι τέλειο, όπως ένα εξατομικευμένο δώρο για τον εορτασμό των 18 ετών, ένα κορίτσι ή ένα αγόρι!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.