σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένη ιδέα για δώρο 60 χρόνια για τα γενέθλια του ανώτερου


Δώστε του μια προσαρμόσιμη δώρο για τα 60α γενέθλιά του. Μια κορνίζα από τα παιδιά ή τα εγγόνια της, ένα κεντημένο μαντήλι ή ακόμα και ένα τραπέζι για ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο.

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Ανακαλύψτε μια επιλογή από πρωτότυπες ιδέες δώρων προσαρμοστεί για να γιορτάσει τα 60α γενέθλια των αγαπημένων σας. Ετοιμάστε μια αξέχαστη γενεθλίων για τα 60 χρόνια ο πατέρας σου, ο σύζυγός σας ή ο καλύτερος φίλος σας μέσα από τη διασκέδαση ιδέες διακόσμησης. Πρέπει να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός κατάλληλα και να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο για την επέτειο των 60 ετών θα είναι ένας καλός τρόπος για να κρατήσει μια συγκεκριμένη μνήμη και υπέροχες αυτές τις διακοπές.

Για έναν άνδρα ή γυναίκα, ιδέες για να ευχαριστήσει έναν ανώτερο αφθονούν. Είτε επιλέξετε ένα δώρο φωτογραφία με τα πορτραίτα των παιδιών και των εγγονιών της, ή ένα ωραίο κείμενο γενεθλίων σε μια ποδιά κεντημένη ή χαραγμένο σε ένα αναπτήρα Zippo, πιο σημαντικό είναι να φανταστεί κανείς μια δημιουργία που γεμίζουν με συγκίνηση και ότι θα αποδειχθεί να αγαπηθεί όπως γνωρίζετε καλά.

Όπως συνταξιοδότησης πλησιάζει ή σχεδιάζει να εργαστεί σε λίγα χρόνια, ένας εξηντάρης έχει συχνά πολλές δραστηριότητες και τα πάθη που ασκούν κατά τον ελεύθερο χρόνο. Απολαύστε το για να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο σε σχέση με την αγαπημένη του δραστηριότητα. Προσθέστε ένα σύμβολο, ένα σχέδιο ή μια εικόνα από τη μαμά σας προσπαθεί να ακολουθήσει το πάθος του και να παρατηρήσουν άμεσα το αποτέλεσμα μέσω εύκολο εργαλείο διαμόρφωσης μας να χρησιμοποιήσουμε.

Για τη γιαγιά ή τον παππού ο οποίος θα επιστρέψει σύντομα στην δεκαετία του εξήντα τους σας, επιλέγετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την επέτειο των 60 χρόνων που αυτός ή αυτή δεν θα ξεχάσετε σύντομα! Θέμα πρακτική ως ένα πορτοφόλι ή μια προσαρμοσμένη χαρτοφυλάκιο, αλλά και διακοσμητικό αντικείμενο με στελέχη σύγχρονες φωτογραφίες ή πίνακες ζωγραφικής καμβά, ανεξάρτητα από την επιλογή σας και τις επιθυμίες σας, θα βρείτε μια ιδέα που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας!

Γιορτάστε τα γενέθλια του συζύγου σας ή τη μαμά σας με ένα εξατομικευμένο δώρο για 60 χρόνια

Για τον παππού σας θα γιορτάσει 60 χρόνια, προσφέρουμε ένα όμορφο κουτί μπουκάλι, προσαρμοσμένη με ή μια προσωπική φωτογραφία μια εικόνα και ένα όνομα ή ένα κείμενο που γράφτηκε ειδικά γι 'αυτόν. Να είστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή τη μνήμη κουτί της εκδήλωσης αυτής.

Για τον παππού σας θα γιορτάσει 60 χρόνια, προσφέρουμε ένα όμορφο κουτί μπουκάλι, προσαρμοσμένη με ή μια προσωπική φωτογραφία μια εικόνα και ένα όνομα ή ένα κείμενο που γράφτηκε ειδικά γι 'αυτόν. Να είστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή τη μνήμη κουτί της εκδήλωσης αυτής.

Όσο για τη γιαγιά σας, που θα είναι ικανοποιημένος από εξατομικευμένη δώρο γενεθλίων της με ένα πορτρέτο του ολόκληρη την οικογένειά του. Είτε πρόκειται για ένα αντικείμενο εικόνας, χαραγμένο ή κεντημένα, δείτε την ευτυχία διαβάζεται στα μάτια του στη θέα αυτής της προσοχής, ώστε μεταξύ άλλων, ότι έχετε φανταστεί για αυτό!

Ανακαλύψτε θέμα κούπα μας για να γιορτάσουν το εξήντα ή τη φίλη σας ή η σύζυγός σας στην οποία θα απολαύσετε κάθε πρωί τον καφέ ή το αγαπημένο τσάι του. Μπορείτε επίσης να παίξετε την κάρτα του χιούμορ αστεία φανταστούμε μια δημιουργία που θα του θυμίζει τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ποδιά είναι τέλεια υποστήριξη για αυτό το είδος του σχεδιασμού! Μια ευρεία επιλογή των μοντέλων σας επιτρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο στοιχείο για να χαλάσει το φίλο σας.

Για αυτή την ποιότητα, επιλέξτε ένα στυλό Waterman ή πρόστιμο χρυσό κρεμαστό κόσμημα χαραγμένο με την εικόνα και το μήνυμα της επιλογής σας. Για έναν άνδρα ή μια γυναίκα, εδώ είναι μια ιδέα που θα σηματοδοτήσει τα πνεύματα και ένα στοιχείο που φοριούνται ή να χρησιμοποιηθούν με αγάπη από το νέο ιδιοκτήτη του.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.