σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένο δώρο για 90 χρόνια μεγαλύτερό γενέθλια, άνδρας ή γυναίκα


Προσπαθήστε να τους εκπλήξει με μια εξατομικευμένη δώρο και γεμάτες νοσταλγία. Μια κορνίζα, ένα κρεμαστό κόσμημα ή τραπέζι για να του υπενθυμίσω ότι τον αγαπάτε.

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την επέτειο των 90 χρόνων του παππού σας ή η γιαγιά σας! 90 χρόνια, τι ένα όμορφο ηλικία! Με άλλα λόγια, τα δώρα, τους παππούδες ή τους γονείς σας έχουν λάβει πολύ όλη τους τη ζωή. Γενέθλια, Χριστούγεννα, γιαγιάδες, όλες τις περιπτώσεις είναι καλό να προσφέρουν μια πρωτότυπη παρούσα στους προγόνους σας. Και αυτή τη φορά, για να σηματοδοτήσει αυτήν την ηλικία τόσο σημαντικό και σπάνιο Gravissimo προσφέρει να καινοτομούν και να εκπλήξει τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ένα εξατομικευμένο δώρο για την επέτειο των 90 χρόνων!

Για ένα ηλικιωμένο άτομο, ένα αναμνηστικό δώρο είναι συχνά η καλύτερη ιδέα. Μπορεί η μνήμη του είναι ακόμα σε πλήρη μορφή ή αυτή τον κάνει μερικές φορές λείπει, θα επιτρέψει τον παππού σας να σας πω, με την υποστήριξη της εικόνας, της νεολαίας! Παππούδες και γιαγιάδες είναι μια έμπνευση για τους νεότερους και είναι πάντα μια ευχαρίστηση να ακούσουμε τις λένε στιγμές της ζωής τους που τους επισημαίνονται. Εμφάνιση γιαγιά σας ότι είστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για διάφορα ταξίδια του και να προσφέρει μια σειρά εικόνα αποτελείται από τα τοπία που αγαπούσε!

Είτε επιλέξετε ένα διακοσμητικό αντικείμενο, όπως μια κορνίζα ή ένα πανί τραπέζι, ή ένα χρήσιμο σκοπό στην καθημερινή ζωή, όπως μια ποδιά ή ένα δίσκο γεύμα, να δημιουργήσετε ένα δώρο προσαρμοσμένη για να φέρει την ευτυχία σε ένα ανώτερο και δείτε τα μάτια του λάμψει! Στοιχηματίστε στο συναίσθημα για να πετύχει αυτό το δώρο γενεθλίων που θα σηματοδοτήσει τον ερχομό της ηλικίας, αν rar

Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την επέτειο των 90 χρόνων της γιαγιάς σας

Για γιαγιά σας, δείτε επίσης ανάμεσα ωραία ρούχα μας για να προσαρμόσετε. Ένα μαντίλι με την εικόνα του τα εγγόνια του να μην πιάσει κρύο ή ένα ζευγάρι κάλτσες διασκέδαση αν έχει χιούμορ!

Αν αυτή είναι αισθησιακή, που θα αγαπήσουν νέα τσάντα της τυπωμένα με μια φωτογραφία της οικογένειάς του. Θα είναι πρόθυμοι να βγούμε έξω και να δείξει σε όλους τους φίλους της! Ολοκληρώστε την σειρά με ένα πορτοφόλι και έναν καθρέφτη τσέπη, και όλη η οικογένεια θα είναι μαζί της!

Για papi σας μάλλον θα στραφεί προς υγραντήρες πούρων μας χαραγμένο με το όνομα και την ημερομηνία γέννησης για παράδειγμα του. Ένα μαχαίρι που θα εγγράφονται ηλικία θα λάβει επίσης αποτέλεσμα!

Καταλάβατε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρακτικό αντικείμενο, διακοσμητικά ή τα ρούχα, το κλειδί είναι να βρεθεί η δημιουργία θα το προσθέσετε. Φωτογραφία, εικονογράφηση, σχέδια για παιδιά, το όνομα, την ημερομηνία ή το μήνυμα της αγάπης, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες διαφορετικών ιδεών! Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τον παππού σας, τις επιθυμίες, αρέσει και που τον σημειώνονται καθ 'όλη τη ζωή του. Φυσικά, η οικογένειά του βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής του, αλλά υπάρχουν και φίλοι, τα πάθη, ... διασκεδαστικό να φανταστείτε διαφορετικές δημιουργίες σε διάφορα αντικείμενα για να καλύψει όλες τις προσδοκίες και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα μείνουν και θα πετάξει ποτέ.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.