σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κοινωνία εξατομικευμένο δώρο για ένα παιδί, κορίτσι ή αγόρι


Ανακαλύψτε προσαρμόσιμη τα δώρα μας για την κοινωνία ενός παιδιού. Χαρακτική ή εκτύπωση, προσφέρει ένα τέτοιο εξατομικευμένες κρεμαστό κόσμημα με το όνομα και την ημερομηνία της κοινωνίας της.
12,90 €
- 8 ψηφοφορίες
2 σχόλια
44,90 €
- 115 ψηφοφορίες
20 σχόλια
16,90 €
1 ψηφοφορίες
19,90 €
- 67 ψηφοφορίες
21 σχόλια
12,90 €
- 26 ψηφοφορίες
2 σχόλια
36,90 €
- 55 ψηφοφορίες
7 σχόλια
39,90 €
- 78 ψηφοφορίες
11 σχόλια
25,90 €
- 20 ψηφοφορίες
3 σχόλια
12,90 €
- 23 ψηφοφορίες
2 σχόλια
12,90 €
- 11 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
35,90 €
- 241 ψηφοφορίες
58 σχόλια
26,90 €
- 29 ψηφοφορίες
11 σχόλια

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Επιλέξτε μια προσαρμοσμένη δώρο κοινωνία για να ευχαριστήσουν το παιδί σας, ανηψιός ή βαπτιστικός σας. Κοινωνία, θα είναι η πρώτη ή μικρό, το επάγγελμα της πίστης ή επιβεβαίωση, είναι ένα σημαντικό γεγονός στη θρησκευτική ταξίδι του παιδιού σας. Αυτό σηματοδοτεί τη δέσμευσή του για τη θρησκεία και την πιστοποιεί με την οικογένειά του και την εκκλησία, τις πεποιθήσεις και την πίστη.

Για μια πρώτη κοινωνία, γίνεται συνήθως γύρω στην ηλικία των 7-8 ετών, υπάρχουν διάφορες δυνατότητες για να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο για ένα κορίτσι ή ένα αγόρι. Επιλέξτε ένα ωραίο στυλό χαραγμένο με το όνομα και την ημερομηνία της εκδήλωσης του ώστε να μπορέσει να κρατήσει μια τρυφερή ανάμνηση αυτή τη σημαντική ημέρα. νονός και η νονά του, θα επιλέξει γι 'αυτόν ενώσεις κοσμήματα ποικιλία από εξατομικευμένες βραχιόλι και ένα κρεμαστό κόσμημα φωτογραφία και σκουλαρίκια που θα εκτυπωθούν σαν μία μονάδα με ένα πορτρέτο ή ένα επώνυμο. Ένα χαραγμένο μετάλλιο είναι ένα δώρο των βασικών προσωπική κοινωνία. Δημιουργήσει σάλο, προσφέροντας μια αντίστοιχη βραχιόλι με το ίδιο χαρακτική.

Καλλιέργεια και υπεύθυνη επάγγελμά του της πίστης και της κοινωνίας, 12 χρονών παιδί σας που μόλις έκανε την έναρξη της εφηβείας θα απολαύσουν μια πρωτότυπη τάση Όνομα αλυσίδας. Όσον αφορά την ποιότητα κοσμήματα, ασημένια ή επίχρυσα, μπορείτε να χαράξουμε το όνομα ή τα αρχικά της επιλογής σας. Επίσης, επιλέξτε τη γραμματοσειρά από μια επιλογή από πάνω από 60 διαφορετικές γραμματοσειρές σε κλασικό στυλ, μοντέρνα ή χειρόγραφα.

Για το παιδί ή ο έφηβος σας, επιλέξτε ένα εξατομικευμένο κοινωνία δώρο

Το μέσο της επιλογής σας, να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα πρωτότυπο και μοναδικό προσαρμογής. Προσθέστε μια προσωπική φωτογραφία, ένα πορτρέτο ενός αγαπημένου προσώπου ή μια θρησκευτική εικόνα και να θαυμάσετε άμεσα το αποτέλεσμα της δημιουργίας σας μέσω ενός online εργαλείου, πολύ εύκολο στη χρήση. Γονέα ή παππού και γιαγιά, έρχονται αναζητούν πρωτότυπες ιδέες δώρων για να γιορτάσουν την επιβεβαίωση της γιο ή την κόρη σας.

Εκτός από τις παραδοσιακές ιδέες, όπως ένα κομπολόι, ένα βιβλίο προσευχής ή θρησκευτικό μετάλλιο, μπορείτε να ολοκληρώσετε το δώρο σας από την κοινωνία με ένα διακοσμητικό αντικείμενο. Πίνακας ύφασμα, πλεξιγκλάς ή κορνίζα μπορεί να είναι ένα σύγχρονο μέσο για την αναπαραγωγή των προσωπικών σας φωτογραφίες, ένα οικογενειακό πορτρέτο ή ένα θρησκευτικό σύμβολο εικονίδιο της δέσμευσής του προς την Εκκλησία. Σε όλα αυτά τα διακοσμητικά αντικείμενα, μπορείτε να εισάγετε κείμενο, ένα μήνυμα, μια προσευχή και μια ημερομηνία.

Να διοργανώσει αυτή την εκδήλωση, σοφίτες σκαλιστά κουφέτα, σοκολάτα ή αμύγδαλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, καλέστε ευνοεί σας από μικρά κουτιά που μπορεί να προσαρμοστεί εμπρός και πίσω με μια εικόνα και κείμενο. Απεικονίσει άμεσα καταστήσει δημιουργία σας και ρυθμίστε εάν είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα. Παραγγείλετε το καθένα σε ποσότητες των 100g και ανακατεύουμε διαφορετικά χρώματα και το είδος των παστίλια για να δημιουργήσετε μια μοναδική και πρωτότυπη διακόσμηση σε περίπτωση οικογένειά σας. Κάθε ένας από τους καλεσμένους σας θα είναι στην ευχάριστη θέση να έρθει μακριά με τέτοια γλυκά και όμορφο να δούμε και νόστιμα για να απολαύσετε!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.