σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένη συλλυπητήρια δώρο για να μην ξεχνάμε ποτέ


Χρειάζεστε ένα δώρο για το θάνατο ενός συγγενή. Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο με μια φωτογραφία και ένα όμορφο μήνυμα για να πω αντίο. Μοναδικά δώρα που δεν θα σταματήσει τα δάκρυα.
7,90 €
6,72 €
- 31 ψηφοφορίες
67 σχόλια
28,90 €
- 22 ψηφοφορίες
3 σχόλια
14,90 €
14,16 €
- 30 ψηφοφορίες
32 σχόλια
9,90 €
- 144 ψηφοφορίες
57 σχόλια
22,90 €
- 40 ψηφοφορίες
3 σχόλια
21,90 €
7 ψηφοφορίες

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι πάντα δύσκολο να ζήσει. Είτε πρόκειται για ένα παλιό-θάνατος, μια εξαφάνιση οποία ακολούθησε μια μακρά ασθένεια ή προκύπτουν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, δεν είναι ποτέ εύκολο για την οικογένεια και τους στενούς φίλους για να ζήσει αυτές τις στιγμές πόνου και θλίψη. Η παρουσία σας, τα λόγια του την άνεση και την προσωπική προσοχή θα κάνουν αυτές τις στιγμές λίγο λιγότερο δύσκολο να περάσει. Επιλέγοντας ένα συλλυπητήριο εξατομικευμένο δώρο, θα τους δώσει την ευκαιρία να κρατήσει μια μοναδική μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου μέσω ωραιότερα πορτρέτο του τυπωμένο στο μέσο της επιλογής σας τους.

Μόλις το αγαπημένο φύγει, οι μνήμες των στιγμές περάσαμε μαζί τα θυμόμαστε. Και για να στηρίξει και να βοηθήσει τους αγαπημένους σας στη θλίψη τους, τίποτα σαν ένα ωραίο σουβενίρ φωτογραφία αναπαράγεται σε ποιότητα στήριξης, όπως ένα πλαίσιο σχιστόλιθο φωτογραφία ή γυαλί. Αποστολή συλλυπητήρια σας με τους φίλους και την οικογένειά σας, επιλέγοντας ένα συλλυπητήριο εξατομικευμένο δώρο.

Η πενθούντες θα χρειαστεί όλη την αγάπη σας και την παρουσία σας σε αυτές τις δυσαρεστημένος ημέρες. Είτε την ημέρα της κηδείας ή κρεμώντας τις επόμενες εβδομάδες, να είναι μαζί τους και να τους επιτρέψει να κρατήσουν μαζί τους ένα όμορφο πορτρέτο του την αγαπημένη του.

Προσφέρετε ένα δώρο συλλυπητήριο εξατομικευμένες με μια φωτογραφία της αγαπημένης εξαφανιστεί

Εκφράζοντας συμπάθεια μέσα από ένα νέο και μοναδικό αντικείμενο φωτογραφία ότι ο φίλος σας ή η μαμά σας να εγκαταστήσετε στο δωμάτιό του ή στο σαλόνι του. Ένας καλός και κομψό δώρο για να τον βοηθήσει να πάρει μέσα από αυτή τη ζωή. Εκτός από τις παραδοσιακές λουλούδια τοποθετούνται στον τάφο την ημέρα της κηδείας, προσφέρει σε αυτούς που μένουν αξέχαστες μνήμη του εξαφανισμένου ατόμου.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια κορνίζα για να εγκαταστήσετε το νεκροταφείο, μπορείτε να αλλάξετε την πάροδο του χρόνου και τη φθορά. Για να προσαρμόσετε με μια εικόνα, ένα πορτρέτο και ένα όνομα και μια ημερομηνία, για ένα πολύ πρωτότυπο και μοναδικό αντικείμενο που θα τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου κόμμα πάρα πολύ σύντομα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.