σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Geek εξατομικευμένο δώρο για τους άνδρες και τις γυναίκες, οι οπαδοί της υψηλής τεχνολογίας


Αναχώρηση επιλογή μας δώρο για geek για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία και το μήνυμα. Μοναδικό και πρωτότυπο δώρα υψηλής τεχνολογίας για τους φίλους σας.
22,90 €
- 9 ψηφοφορίες
2 σχόλια
18,90 €
- 32 ψηφοφορίες
13 σχόλια
18,90 €
- 16 ψηφοφορίες
7 σχόλια
12,90 €
- 98 ψηφοφορίες
106 σχόλια
13,90 €
1 ψηφοφορίες
38,90 €
- 208 ψηφοφορίες
49 σχόλια
16,90 €
- 15 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 42 ψηφοφορίες
9 σχόλια
17,90 €
- 7 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 75 ψηφοφορίες
10 σχόλια
26,90 €
- 28 ψηφοφορίες
3 σχόλια
22,90 €
- 25 ψηφοφορίες
17 σχόλια
26,90 €
- 50 ψηφοφορίες
6 σχόλια
22,90 €
- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Επιλέξτε για να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο για geek για τον αδελφό σου, geekette η σύζυγός σας ή ο καλύτερος φίλος σας! Εδώ είναι μια πρωτότυπη ιδέα που είναι σίγουρος για να ευχαριστήσουν έναν άνδρα ή μια γυναίκα που εγκαταλείπει ποτέ τον υπολογιστή ή τα βιντεοπαιχνίδια του. Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα υποτίθεται ότι θα ορίσει ένα πρόσωπο που έχει ένα πάθος για ένα συγκεκριμένο τομέα. Αυτό μπορεί να είναι από κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, υπολογιστές ή την επιστήμη. Έτσι, αν αναγνωρίζουν τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο για geek για!

Προσθέτοντας μια προσωπική φωτογραφία, το λογότυπο ή το σύμβολο για το πάθος του, είστε βέβαιοι να βρείτε το τέλειο δώρο ιδέα που θα του δώσει ένα χαμόγελο! Είτε ένας έφηβος ο οποίος θα γιορτάσει τα 15 χρόνια ή 18 χρόνια, ένας νεαρός άνδρας του 30 ή έναν ανώτερο 60 χρόνια, το geek για να έχετε όλες τις ηλικίες και μπορεί να είναι τόσο ένας άντρας μια γυναίκα, γι 'αυτό θα βρείτε στην επιλογή μας από τα πολύ διαφοροποιημένες gadgets υψηλής τεχνολογίας.

Γενέθλια, Χριστουγεννιάτικο πάρτι, εγκαίνια σπιτιού ή γαμήλιο δώρο ή γεννήσει ένα geek μωρό, ανεξάρτητα από την περίσταση, εδώ είναι το πρωτότυπο και πρακτικό αντικείμενο που θα πετάξει με αυτούς που αγαπάτε.

Προσφέρετε ένα εξατομικευμένο δώρο για ένα geek που αγαπάτε!

άντρας σας ποτέ δεν αφήνει το smartphone του; Μάλλον είναι η Apple, η Samsung Nexus ή θα βρείτε προσαρμοσμένες περιπτώσεις για περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων. Μόλις το επιλεγμένο στυλ (κέλυφος σιλικόνης, faux δερμάτινη θήκη, ...), αυτό θα φανταστείτε μια μοναδική δημιουργία που χαρακτηρίζει το πάθος του αγαπημένου σας. Επιλέξτε μια εικόνα, την εικόνα ή το λογότυπο και να προσθέσετε το μήνυμά σας, το αγαπημένο απόσπασμα του ή απλά το όνομά τους και να δημιουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά ένα εξατομικευμένο δώρο να εκπλήξει και να αποπλανήσει!

Για μια γυναίκα, ανακαλύψτε το φάσμα των χαλάκια ποντίκι προσαρμοστεί με ένα πρωτότυπο θέμα και το σχεδιασμό φαντάστηκε ο γραφικός ομάδα μας. Μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε τη φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας. Αυτό το εξάρτημα ρεσεψιόν πολύ συχνά απαραίτητη για όσους ταξιδεύουν για ώρες στο φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή τους, θα συνοδεύσει κάθε μέρα. Θα σκέφτομαι κάθε φορά που θα εκτιμήσουν την αξία και αναμφίβολα αυτό το στοιχείο, επίσης, την πρακτική και ασυνήθιστο.

Για τη διακόσμηση του σπιτιού του ένα geek, θα βρείτε επίσης πρωτότυπες ιδέες. Φωτογραφία μαξιλάρι με το λογότυπο του Linux ή τραπέζι plexi με εικόνα επιστημονικής φαντασίας, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα και στυλ από τη στιγμή που ακόμη και αυτό θα δημιουργήσει εσωτερική διακόσμηση σας.

Κοιτάξτε επίσης μεταξύ του υπολογιστή μας καλύπτει διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη για να μεταφέρει με ασφάλεια το φορητό υπολογιστή σας. Προσαρμοσμένη κούπες, εν τω μεταξύ, είναι απαραίτητα για να απολαύσετε ένα καλό καφέ μπροστά του. Κούπα από ανοξείδωτο χάλυβα με γυαλιστερό φινίρισμα, ή μαγικό χρώμα κούπα, η επιλογή είναι μεγάλη για να είναι σίγουρος για να βρείτε το μοντέλο που σας αρέσει. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την παραδοσιακή stick USB χαραγμένα με ένα όνομα ή ένα μήνυμα. Θα συνοδεύσει έναν άνδρα ή μια γυναίκα στη δουλειά της, αλλά και στο σπίτι για να μεταφέρετε αρχεία, φωτογραφίες και ... θα είναι τόσο χρήσιμο αισθητική! Καταλάβατε, για να ευχαριστήσουν λάτρης υπολογιστή ή video games είναι πλέον εύκολο χάρη στην Gravissimo. Και όλα αυτά σε τιμές ευκαιρίας! Κοιτάξτε επίσης μεταξύ των t-shirts, ετικέτες σκυλί μας και αναπτήρες Zippo ή Sarome να βρείτε την τέλεια ιδέα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.