σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένο δώρο για τη μουσική προσφορά τους λάτρεις της τέχνης


Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μουσική δώρα για τους λάτρεις της μουσικής γύρω σας και να τους εκπλήξει για μια ειδική περίσταση, όπως το κόμμα τους, Χριστούγεννα ή απλά να τους ευχαριστήσω με μια μουσική ιδέα για δώρο!

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Βρείτε εξατομικευμένη μουσική δώρο που χρειάζεστε για Gravissimo.fr. Σε μια ανησυχία για την ποιότητα, διατίθενται στην αγορά προϊόντα είναι όλα κατασκευασμένα στη Γαλλία, στη Μασσαλία εργαστήρια της εταιρείας. Επιπλέον, Gravissimo.fr προσφέρει κορυφαία στοιχεία της μάρκας, όπως οι καταιγίδες αναπτήρες Zippo, με εγγύηση εφόρου ζωής. Κάθε στοιχείο είναι προσαρμόσιμη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας μουσική. Στη συνέχεια, κάνει έναν αναπτήρα για να κάψει ένα προσωπικό μήνυμα, ένα όνομα ή λίγα λόγια ενός τραγουδιού. Φόρεμα μια σειρά-cd μια προσωπική φωτογραφία ή μια φωτογραφία ενός καλλιτέχνη. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο κέλυφος για ένα MP3 player, καθιστώντας εκτυπώσετε μια φωτογραφία ή εικόνα. ανεμιστήρες τραγούδι θα πρέπει στη συνέχεια αποκλειστικά αντικείμενα για να τους συνοδεύσει στην καθημερινή πάθος τους.

Φέρτε ρυθμό στη ζωή σας μέσα από εξατομικευμένη δώρο της μουσικής

Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων μας, γι 'αυτό και η μουσική εξατομικευμένο δώρο μπορεί να προσφερθεί σε όλους και σε όλες τις περιστάσεις. Χριστούγεννα, γενέθλια, ένα ράφι, Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα ή ένας γάμος είναι ευκαιρίες για να παραγγείλετε ειδικά στοιχεία για αυτούς που αγαπάτε. Προσθέστε την προσωπική σας φωτογραφίες, ένα μήνυμα, μια ημερομηνία ή ένα όνομα και γρήγορα να δημιουργήσει ένα ενιαίο αντικείμενο στην εικόνα σας! Κάθε άτομο και κάθε περίσταση είναι ένα μουσικό δώρο. Για τους πατέρες ημέρα, για παράδειγμα, να δώσει ο μπαμπάς σου ένα αναπτήρα Zippo Σημειώσεις ή Bob Marley στην οποία μπορείτε να χαράξετε το όνομά σας και ότι από τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Για το γάμο των φίλων, τίποτα καλύτερο από μια σειρά-cd πορτοφόλι διαθέτει εκτύπωσης, όπως μια φωτογραφία του ζευγαριού να οργανώσει το μέλλον συλλογή κοινό CD τους. Οι έφηβοι θα εκτιμήσουν να λάβουν για τα γενέθλιά τους, ένα προστατευτικό κάλυμμα για το iPod Touch είναι διακοσμημένα με μια φωτογραφία του ειδώλου τους. Τέλος, για τα γενέθλια της γιαγιάς σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο με φωτογραφίες ρετρό ραδιόφωνο σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.