σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Δώρο εξατομικευμένο χαρακτήρα, ιδέα για δώρο για τον κήπο


Για εκείνους που απολαμβάνουν να έρχονται σε επαφή με τη φύση, η οποία ποτέ δεν αρνείται μια βόλτα στο δάσος ή που αγαπά να αναλάβει τη φροντίδα του κήπου, επιλέξτε ένα έθιμο του είδους μας δώρα. Πρωτότυπο και πρακτικές ιδέες δώρων που θα απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και τα παιδιά!

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Σε Gravissimo.fr, βρείτε το είδος εξατομικευμένο δώρο για εσάς. Επιλέξτε από μια ποικιλία από πρωτότυπα και χρήσιμα άρθρα. Προσφορά για υπαίθρια λάτρεις των προϊόντων για να διατηρήσει τον κήπο, ή να απολαύσετε τον εαυτό τους εκεί μερίδιο στιγμές της ευθυμία. Τα προϊόντα στο κατάστημά μας στη Γαλλία, τη διασφάλιση της ποιότητας. Μπορούμε επίσης να βρείτε εκεί τα προϊόντα των μεγάλων γαλλικές μάρκες όπως Laguiole ή Baladéo. Κάθε είδους δώρα που διατίθενται για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι προσαρμόσιμη. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα κάψει σε ένα όνομα, ημερομηνία ή μηνυμάτων για να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια. Ένα είδος εξατομικευμένο δώρο μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό γεγονός όπως μια γέννηση ή ένα γάμο, ή απλά να ευχαριστήσουν με ένα αιχμηρό αντικείμενο το όνομα του ιδιοκτήτη του. Έτσι, μπορείτε να κάψετε τη λεπίδα ενός μαχαιριού, κεντούν μια ποδιά ή να εκτυπώσετε μια καταχώρηση σε μια κατσαρόλα. Ορισμένα στοιχεία μπορεί επίσης να είναι διακοσμημένα με μια φωτογραφία της επιλογής σας ή την εικόνα.

Προσφέρετε ένα είδος εξατομικευμένο δώρο με μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα

Για να ευχαριστήσει τους αγαπημένους σας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή για μια γέννηση, να παραγγείλετε ένα εξατομικευμένο δώρο είδος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιλέξτε, για παράδειγμα, ένας κηπουρός κεντημένη ποδιά για την Ημέρα της Μητέρας. Μπορείτε να εισάγετε τα ονόματα των μαμά σας ή ακόμα και ένα μήνυμα. Για την Ημέρα του Πατέρα, να επιλέξουν ένα κιτ μπάρμπεκιου που αποτελείται από σκεύη και ποδιά μπορείτε επίσης να κάνετε κέντημα. Για τους φίλους σας, προσφέρουν ένα κιτ γκολφ δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μετατρέψουν γκαζόν τους ή πρακτική βεράντα. Στη συνέχεια μπορείτε να εγγράψετε σε μια μεταλλική πλάκα στο υπουργικό συμβούλιο. Είτε χρειάζεστε ένα αντικείμενο για να προσφέρει μια γυναίκα ή ένας άνδρας, θα βρείτε το προϊόν που θα ευχαριστήσει αυτή τη σελίδα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.