σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Senior εξατομικευμένο δώρο για τον παππού σου ή η μαμά σου


του θυμίζει καλές αναμνήσεις με ένα εξατομικευμένο δώρο με μια φωτογραφία από τις καλύτερες αναμνήσεις του με εσάς, την οικογένεια και την παιδική ηλικία τους φίλους του.

Cadeau personnalisé Senior : δημοφιλής

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ταιριάζει παππού και γιαγιά ή φίλος του πάνω από 60 χρόνια. Gravissimo προτείνει να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο για την οικογένεια από την ευρεία γκάμα των προϊόντων που διατίθενται. Έτσι, είναι σίγουρο ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο, γιατί αυτό το αντικείμενο είναι μοναδικό, τυπωμένο ή χαραγμένο με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα για να του υπενθυμίσει πολλές αναμνήσεις.

εξατομικευμένες ιδέες δώρων για τους ηλικιωμένους

Ελέγξτε τις ιδέες μας αρχικά στοιχεία σε χαμηλές τιμές! Όποια και αν είναι ο προϋπολογισμός σας, μπορείτε να βρείτε ένα φτηνό δώρο για να αγοράσει για ένα ηλικιωμένο άτομο, είτε είναι άνδρας ή γυναίκα.

Για τους ηλικιωμένους που αγαπούν τη διακόσμηση, να τους προσφέρουμε μία από τις φωτογραφίες τραπέζια μας, ένα ρολόι ή ένα μαξιλάρι. Εξατομικευμένη με μια φωτογραφία της ομάδας τους φίλους ή την οικογένεια, θα γίνουν μοναδικά στοιχεία και γεμάτη αγάπη. γιαγιά σας αγαπά να μαγειρέψουν, τι καλύτερο από το να του προσφέρει μια ποδιά ή μια κούπα με την εικόνα του τα εγγόνια του για το τσάι. Και ο παππούς σας, ο οποίος είναι σε έναν οίκο ευγηρίας, προσφέρουν μια κρυστάλλινη κορνίζα με μια φωτογραφία των παιδιών και των εγγονιών του για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του.

Δώστε έναν ανώτερο ένα εξατομικευμένο δώρο για τα Χριστούγεννα

Όλες οι ευκαιρίες είναι καλό να αγοράσετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την οικογένεια. Για γενέθλια, για τα Χριστούγεννα, για συνταξιοδότηση ή για τις γιαγιάδες κόμμα ή οι παππούδες, έχουμε αυτό που θα κάνει την ημέρα τους.

Με βοηθός μας προσαρμογής, διασκεδαστική και διαισθητική, μπορείτε να δημιουργήσετε και να φανταστείτε τον εαυτό σας αυτό που θα προσφέρει. Προσθέστε την εικόνα σας εκεί, τοποθετήστε ένα αποτέλεσμα ή ένα στρώμα και στη συνέχεια να γράψει ένα σημείωμα. Μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος του κειμένου και την κλίση. Μια αληθινή πρωτότυπο και προσαρμοσμένη δώρο για κάποιον αγαπητό στην καρδιά σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.