σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Zen εξατομικευμένο δώρο για μια χαλαρωτική και ξεκούραστη διακόσμηση


Ερασιτέχνες φενγκ σούι, τη χαλάρωση και τη διακόσμηση; Στη συνέχεια, υιοθετούν ένα έθιμο ζεν δώρα μας. Για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας ή στο δωμάτιό σας ή αλλιώς να δείξει την προτίμησή σας για ευεξία και χαλάρωση, πολλές προσαρμόσιμη στοιχεία είναι διαθέσιμα!

Οι άλλες κατηγορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Ο σύζυγός σας απλά παρακολουθούν Karate Kid και αποφάσισε να πάει στο νέο Jaden Smith, ακόμη χειρότερα, είναι ο ρόλος του Jackie Chan. Είναι ώρα να δράσουμε! Βέβαια, γράφτηκε σε μια τάξη καράτε για την πλάτη και ξέρετε ότι δεν υπάρχει επιβιώσει επί μακρόν, αλλά θα πρέπει, ωστόσο, να μείνει χωρίς όνειρα; Έχετε σκεφτεί ένα απλό αναπτήρα μπορεί να ενισχύσει το προφίλ της και να ενισχύσει αυτό; Η αναπτήρα Zippo Γιν Γιανγκ ουσία είναι γι 'αυτόν και έτσι για σας. Εδώ είναι μια ζεν δώρο μπορείτε, επιπλέον, να προσαρμόσετε. Μην κρατάτε πίσω, ας πάει με αναπτήρα ένα ωραίο ρομαντική και την αγάπη επιγραφή σας. Προσφορά της ωραίο δώρο σας με την ευκαιρία της ένα ρομαντικό δείπνο ή σύρετε το στην τσάντα του υπολογιστή του την ημέρα της επανέναρξης των εργασιών για αυτόν να πάρει πραγματικά στο γραφείο. Ενθαρρύνετε το μισό σας. Αυτός ή αυτή θα μεταφερθεί (ε) σε νέα θέση και θα είναι δύσκολο. έτος έχει ήδη τοποθετηθεί κάτω από το σύμβολο του στρες και τις επιπλοκές όλων των ειδών. Δεν θα είναι στο πλευρό του σε κάθε στιγμή για ή την άνεση της, αλλά θέλετε να του δείξει ότι χωρίς τη φυσική παρουσία, θα είστε ψυχικά. Η Zippo αναπτήρας είναι Γιν Γιανγκ, και πάλι, το Zen ιδανικό δώρο.

Επιλέξτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε με ένα εξατομικευμένο δώρο ζεν

Συμβολικά, το Γιν και το Γιανγκ είναι σχετικές. Ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο. Μπορείτε να περάσετε το ακόλουθο μήνυμα: λάθος πλευρά σε όλα, δεν υπάρχει απαραίτητα καλό ή, πιο ασήμαντο, αναπόφευκτα μετά από βροχή έρχεται ηλιοφάνεια. Zen εξατομικευμένο δώρο σας θα φέρει το μήνυμα της άνεσης, αν και σε δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν θα είναι πάρα πολύ αργά για να προσφέρουν: γενέθλιά του, τα Χριστούγεννα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή χωρίς συγκεκριμένη αφορμή, απλά για να δείξει ότι είστε εκεί και ότι αγαπάτε. Επίσης, προσπαθήστε ιδέες όπως Deco προσαρμοσμένα μαξιλάρια ή χνούδι εικόνα, και είναι ιδανικό για ένα παιδί από έναν ενήλικο. Εξετάστε αυτές τις ιδέες για ένα δώρο συνταξιοδότησης. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, ένα Ζεν εξατομικευμένο δώρο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα, η οποία σας επιτρέπει να πω πόσο σας άρεσε να δουλεύω με αυτόν ή αυτήν. Αυτό είναι το τέλειο δώρο για αυτή την ευκαιρία!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.