σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες λουκέτο χαραγμένο ή τυπωμένα με τη φωτογραφία + κείμενο σας


Προσφέρουν μια εξατομικευμένη κλειδαριά με τη φωτογραφία σας και το μήνυμά σας για να δηλώσει την αγάπη σας. Ένα πρωτότυπο δώρο! Προσαρμοσμένη λουκέτο σας επιτρέπουν να ταξιδέψει με μια φωτογραφία με σουβενίρ ή να κρύψει το μυστικό τους θησαυρούς σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη λουκέτο για κάθε περίσταση

Εδώ είναι μια φθηνή ιδέα για δώρο που θα γοητεύσει τους λάτρεις και ρομαντικό σας! Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι απόδραση ή το μήνα του μέλιτος σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα από αυτά τα προσαρμοσμένα λουκέτο με τη φωτογραφία της σχέσης σας. Συνοδεύστε της δημιουργίας ενός κειμένου: δύο πρώτα ονόματα σας + ημερομηνία της εν λόγω συνεδρίασης) και voila! Μέσα σε στιγμές, θα έχετε δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο δώρο που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια επόμενες διακοπές σας.

Είτε ο προορισμός σας είναι ένα νησί παράδεισος ή τα όμορφα σοκάκια της Βενετίας, πάρτε μαζί σας αυτό το κλείδωμα αγάπη και απολαύστε μια απόδραση κοντά σε μια γέφυρα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύμβολο και να σφραγίσει την αγάπη σας σε ένα ονειρικό μέρος. Κάντε ένα όρκο πίστης να αγαπηθεί από αυτή τη συμβολική χειρονομία και πολύ εκτιμηθεί από ερωτευμένα ζευγάρια. Μόλις γαντζώθηκε σε έναν φράκτη ή ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα, αυτός θα ρίξει απλά το κλειδί μέσα στο νερό. Η αγάπη σας θα σφραγιστεί για πάντα σε αυτό το μαγικό μέρος ... και στις καρδιές σας!

Προσαρμοσμένη λουκέτο με μια φωτογραφία, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα και προσωπικότητα αυτό μερικές φορές θλιβερό και κρύο αντικείμενο. Είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσει σε μια γέφυρα στην άλλη πλευρά του κόσμου ή ως διακοσμητικά αντικείμενα στο σπίτι σας, είστε βέβαιοι να βρείτε την ευτυχία σας ανάμεσα συλλογή μας!

Δώστε ένα ρομαντικό δώρο με ένα εξατομικευμένο αγάπη λουκέτο με μια φωτογραφία

Το λουκέτο εικόνα εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής με ζευγάρια, ότι η ζωή τους μαζί διήρκεσε μερικούς μήνες ή και πολλά χρόνια, υπάρχει πάντα μια καλή ευκαιρία για να πει «σ 'αγαπώ». Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια επέτειο ή εμπλοκή, πάμε για αυτό εξατομικευμένο δώρο και έκπληξη αγάπη σας (ε) με την παροχή της ίδιας κλειδαριά σας. Μπορείτε να όλα τόσο κρεμάσει τα κλειδιά σας ή να χρησιμοποιήσετε για να σφραγίσει ένα κουτί που περιέχει τα μυστικά σας ή πολύτιμα κοσμήματα σας.

Απολαύστε γρήγορη παράδοση και μια γαλλική εφαρμογής για να σας ευχαριστήσουν με ένα δώρο φωτογραφία σε χαμηλές τιμές! Ένα αντικείμενο που μπορεί να είναι χρήσιμη, διακοσμητικά ή απλά μεταφέρουν ένα ρομαντικό μήνυμα. Γρήγορα επιλέξετε από διαφορετικά μοντέλα και να δείτε το πρόσωπο του συντρόφου σας ανάβει ανακαλύπτουν ότι αυτό το τόσο πρωτότυπο και γεμάτο συναισθήματα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.