σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένο πλαίσιο αλουμινίου με υψηλής ποιότητας Φωτογραφία


Ανακαλύψτε κουφώματα αλουμινίου συνήθειας μας με μια φωτογραφία ή εικόνα. Ένα πρωτότυπο εξατομικευμένη διακόσμηση με τις δικές σας φωτογραφίες.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Κορνίζα Προσαρμοσμένη» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

κορνίζα αλουμινίου συνήθειας για κάθε περίσταση

Θα ήθελε να προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον με μια ωραία φωτογραφία και ένα προσωπικό μήνυμα, αλλά δεν είστε εξοικειωμένοι με το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών; Έχουμε εξατομικευμένο δώρο για εσάς, πρωτότυπο και μοναδικό, αλλά ως επί το πλείστον αποτελείται από τον εαυτό σας εύκολα μέσω του online configurator μας.

Για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες πλαίσιο αλουμινίου σας, τίποτα πιο απλό! Ανεβάστε καλύτερη φωτογραφία σας. Μπορεί να είναι σε τοπίο (οριζόντια) ή οπή (κάθετη) επειδή κουφωμάτων αλουμινίου μας προκύπτουν και στις δύο κατευθύνσεις μέσω repositionable καβαλέτο τους. Για περαιτέρω στην πρωτοτυπία, οι αγγίζοντας την έμπνευσή σας σε καλλιτεχνικά φίλτρα που βρέθηκαν σε απευθείας σύνδεση οδηγό μας και να δώσει ένα στυλ καρτούν, pop art ή άνθρακα για να σας πυροβόλησε. Στη συνέχεια, εισάγετε το μήνυμά σας στη γραμματοσειρά της επιλογής σας. Με άμεση προβολή της δημιουργίας σας, μπορείτε να ξεκινήσετε και πάλι όσες φορές θέλετε μέχρι να πάρετε το τέλειο δώρο που ποθείτε.

Προσφέρετε ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο, επιλέγοντας ένα από τα κουφώματα αλουμινίου μας προσαρμοσμένη!

Στη συνέχεια αναπαράγουν προσαρμογής σας με την ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας. Θα εκπλαγείτε να βρείτε την πιστότητα και την αντίθεση των χρωμάτων και θα είναι στην ευχάριστη θέση να κρατήσει αυτό το διακοσμητικό αντικείμενο για πολλά χρόνια!

Η φωτογραφία σας και να βρείτε την υπόθεσή του σε ένα όμορφο έθιμο αλουμινίου σόλο απελευθέρωση πλαισίου ή δίδυμο για διπλή διασκέδαση. Εδώ είναι ένα τέλειο εξατομικευμένο δώρο για γενέθλια, μια γιορτή της μητέρας ή του πατέρα για τη γέννηση ή απλά να διασκεδάσουν και να δώσει μια μοναδική πινελιά στο ντεκόρ σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.