σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Πλαίσιο Προσαρμοσμένη Πλακάκια τυπωμένα με την εικόνα σας + κείμενο


Ανακαλύψτε προσαρμοσμένες πλακάκια καρέ μας με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα. Ένα τέλειο δώρο για μια μοναδική διακόσμηση.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Κορνίζα Προσαρμοσμένη» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Κορνίζα Προσαρμοσμένη Πλακάκια για κάθε περίσταση

Η εικόνα κεραμίδια είναι ένα πρωτότυπο τρόπο για να λάβουν οικογενειακά πορτρέτα ή τις αναμνήσεις των διακοπών. Είναι πράγματι για την εκτύπωση εικόνων σε ένα κεραμίδι για να είναι τόσο εντυπωσιακό όσο όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο. Έτσι, οι επισκέπτες θα είναι σίγουρα περίεργο να δείτε όμορφες φωτογραφίες σας σε μέσα ασυνήθιστο.

Η κορνίζα έθιμο κεραμίδι έρχεται σε διάφορες μορφές. Το ορθογώνιο σχήμα προορίζεται για παράδειγμα για να λαμβάνετε τις εικόνες των τοπίων ή των τόπων που σημάδεψαν τις διακοπές σας. Το σχήμα της καρδιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει μια φωτογραφία του γάμου ή μια εικόνα του πρώτου μωρού. Για να πάρετε την οικογένεια μαζί σε μια κορνίζα έθιμο κεραμίδι, μπορείτε να επιλέξετε το οβάλ. Αυτές είναι οι προτάσεις, αλλά ο καθένας μπορεί να προσαρμόσετε την υποστήριξή της κατά το δοκούν.

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα πρωτότυπο και κομψό αντικείμενο διακόσμησης επιλέγοντας μια προσαρμοσμένη κεραμίδι κορνίζα

Αυτό το είδος του interior design μπορεί να κάνει εξατομικευμένες γραφείο δώρο καθώς και για μια κυρία για έναν άνδρα. Προσφορά π.χ. το μικρό μοντέλο σε σχήμα καρδιάς για να Valentine σας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έκπληξη σύντροφό σας με ένα πλαίσιο το οποίο εκτυπώνεται μια εικόνα για τον εαυτό του ή της σχέσης σας σε ένα διασκεδαστικό και ασυνήθιστη κατάσταση. Αυτό μπορεί να κάνει τη ζωή πιο φωτεινή μέρα, όταν τα μάτια καθηλωμένα σε αυτό το περίφημο κλισέ. Για γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα εξατομικευμένο δώρο και θα το κάνει.

Αν και είναι σύνηθες να προσφέρουν ένα στυλό ή ένα σημειωματάριο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής δώρων στο γραφείο, γιατί να μην επιλέγουν αυτό το είδος της διακόσμησης; Θα είναι ένα δώρο που θα προωθήσει το γραφείο σίγουρα διάθεση του αποδέκτη κατά την εργασία. Η εικόνα του κατοικίδιου ζώου της ή να είναι αγαπητό σ 'αυτόν μπορούν να τυπωθούν σε αυτό. Έτσι, εκτός από την εξατομίκευση του χώρου εργασίας του, θα βρείτε σίγουρα μια καλή διάθεση μόνο από την ανακλώμενη αυτό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.