σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

φανταχτερά πλαίσιο και έθιμο τυπωμένα με φωτογραφία Πρωτότυπη σας


Offez ένα φανταχτερό πλαίσιο προσαρμογής με προσωπικές φωτογραφίες και κείμενο. Μια μοναδική εξατομικευμένη διακόσμηση με τις φωτογραφίες σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Κορνίζα Προσαρμοσμένη» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Fancy Προσαρμοσμένη Κορνίζα για κάθε περίσταση

Το έθιμο φανταχτερό κορνίζα είναι ένα δώρο για ένα παιδί ή ενήλικας πολύ πρωτότυπο! Βρείτε διάφορες μορφές μάλλον ασυνήθιστο: ραδιοκασετόφωνο, γυαλιά ηλίου, τηλεόραση, van, ... αλλά και διάφορα μέσα, όπως ο σχιστόλιθος, πλαστικό ή γυαλί. Θα ανακαλύψετε επίσης πολλές και ποικίλες μορφές, κάθε άτομο να βρει την ευτυχία ανάμεσα όμορφη συλλογή μας. Σας προσφέρουμε ποιότητα πλαισίων για λιγότερο από 25 €.

Το φανταχτερό πλαίσιο φωτογραφιών για να προσαρμόσετε με το γούστο σας

Γούστα και τις επιθυμίες είναι διαφορετικές από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως θέλετε με τις φωτογραφίες σας και ένα μήνυμα ή ένα όνομα και μια ημερομηνία. Κατά προτίμηση επιλέξτε ένα υψηλής ποιότητας φωτογραφία, έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία ατέλεια κατά την προσαρμογή. Η τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσαρμογή ονομάζεται εξάχνωση. Αυτή η διαδικασία είναι να απορροφούν την εικόνα σας απευθείας στο υπόστρωμα, καθιστώντας θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Η ομάδα μας θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας με λεπτότητα και να παίξει τη δημιουργία σας με τον πιο ακριβή τρόπο.

Αντιμετωπίστε περίγυρό σας φαντασία κορνίζες φωτογραφιών μας!

Δεν έχετε κανένα δώρο ιδέα για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή τα διάφορα μέρη; Θα είναι αυτό το τέλειο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Ένα ζευγάρι των φίλων παντρευτούν ή έρχονται για να αγοράσει ένα σπίτι; Δεν θέλουν να έρθουν με άδεια χέρια όταν rack χωρίς σπάσιμο της τράπεζας; Το έθιμο φανταχτερό πλαίσιο φωτογραφιών είναι ένα τέλειο δώρο! Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από τα πιο διασκεδαστικά με το πιο ασυνήθιστο. Θα τα βρείτε σε αρκετά pep ή φανταχτερά χρώματα, που φέρει την πρωτοτυπία στο δωμάτιο όπου θα είναι πρόθυμοι είτε ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι ή την κουζίνα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.