σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

πλακίδια από φαγεντιανή και προσαρμοσμένο εκτυπώνονται με τις φωτογραφίες σας


Προσαρμόστε τα πλακάκια στην κουζίνα σας, το μπάνιο σας ή την είσοδό σας με μια φωτογραφία.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για Εισόδου» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη κεραμίδι για κάθε περίσταση

Μόλις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά αυτό το παρελθόν που είναι ήδη στον ορίζοντα για τα νέα σημαντικά γεγονότα: Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την επέτειο του αγαπημένου σας (ες), τα παιδιά σας ή ίσως ένα την πρώτη σας συνάντηση ... Όπως μεταξύ ψηφίσματα για το έτος, είστε δεσμευμένοι (ε) πάνω απ 'όλα για να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας, γιατί να μην τους εκπλήξει με ένα εξατομικευμένο δώρο; Και για το θέμα αυτό το έτος, ένα must σε αυτόν τον τομέα είναι αναμφισβήτητα το έθιμο κεραμίδι.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το είδος των πλακιδίων γίνεται ειδικά για διακοσμητικό σκοπό, που είναι σήμερα μία από τις γλευκών σε διακοσμητικά ιδέα για δώρο. Η αρχή δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη: ως έμπνευση σας, να προσθέσετε μια φωτογραφία, μια εικόνα, ένα ποίημα, ένα κείμενο, αρχικά, και όλα θα εκτυπωθούν στο μέσο εν λόγω έτσι ώστε να πηγαίνει κοσμούν ένα από τα αγαπημένα μέρη των συγγενών σας (ντους, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, ακόμα και γιατί όχι η τουαλέτα ή τα μπροστινά βήματα!).

Για μια μοναδική διακόσμηση στην κουζίνα σας, επιλέξτε μια φωτογραφία έθιμο κεραμίδι

Αυτά τα αντικείμενα είναι κλίτος ανάλογα με την ευαισθησία του κάθε έντυπο της καρδιάς (ιδανικό για τους λάτρεις διελεύσεις ή νεο-γονείς!), Οβάλ, τετράγωνο, ορθογώνιο κ.λπ. Με λίγα λόγια, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας και τις διαθέσεις σας, είναι δυνατόν να δημιουργήσετε το δικό σας διακοσμητικό στοιχείο στο εργαλείο δημιουργίας μας.

Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, να προχωρήσει και να προσφέρει ένα σχήμα προσαρμοσμένο κεραμίδι καρδούλα για ένα δώρο σε χαμηλές τιμές. Ενώ για τη διακόσμηση κουζίνα ή στο μπάνιο σας, μπορείτε να διασκεδάσετε να παραγγείλετε πολλαπλά αντίγραφα για τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες από την τελευταία διακοπές ή πορτραίτα του καθενός από τα μέλη της οικογένειάς σας!

Έτσι βλέπετε, αλλά σε κάθε περίπτωση, τώρα ξέρετε πώς να εκπλήξει ευχάριστα τους αγαπημένους σας με μια πρωτότυπη εξατομικευμένο δώρο για το κόμμα τους ή για τα Χριστούγεννα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.