σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

τα παιδιά σχολική Νηπιαγωγείο Εξατομικευμένη Φωτογραφία + Όνομα


Είναι πίσω στο σχολείο, την ευκαιρία να του προσφέρει ένα χαρτοφύλακα εξατομικευμένο με το όνομα ή την εικόνα του αγαπημένου ήρωα του του.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη τσάντα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη Τσάντα Βιβλίου για κάθε περίσταση

Το παιδί σας χρειάζεται ένα μικρό σακίδιο για εξωσχολικές δραστηριότητες του; Από την τσάντα για εκείνη στο νηπιαγωγείο; Ψάχνετε για μια τσάντα που θα μπορούσε να περιέχει όλες τις υποθέσεις του μωρού σας στην κούνια ή σε νταντά της; Αυτή είναι μια ευκαιρία για να πάρετε τον εαυτό σας ένα ωραίο έθιμο συνδετικό υλικό που το παιδί, ο δάσκαλος ή η νοσοκόμα αναγνωρίζουν την πρώτη ματιά και αυτό θα είναι το καμάρι της μικρή δέσμη χαράς σας.

Για τα κιμονό ή μπαλέτου παντόφλες απόγευμα της Τετάρτης, ή λίγα στρώματα, μια κουβέρτα και την ιατρική με την προσοχή του νταντά, προσφέρουμε κόκκινο ή πράσινο σακίδια, πολύ πρακτικό. Έτσι το παιδί σας βρει εύκολα δικός στα αποδυτήρια ή η νταντά δεν αναμειγνύεται τις υποθέσεις της προστατευόμενους του, να προσαρμόσετε το πτερύγιο να το καθιστούν μοναδικό.

Επιλέξτε το πιο όμορφο πορτρέτο του παιδιού σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια απεικόνιση του αγαπημένου ήρωα του ή ένα σχέδιο που έχει κάνει συγκεκριμένα και να προσθέσετε ένα κείμενο, για παράδειγμα, το όνομα του. Θα βρείτε στο online εργαλεία οδηγό μας για να προσθέσετε εφέ στη φωτογραφία σας. Εμείς πιστά αναπαράγουν τη δημιουργία σας με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος γνωστή οποία εγγυώνται μακράς διάρκειας στο χρόνο.

Χριστούγεννα ή η νέα σχολική χρονιά, προσφέρουν μια εξατομικευμένη χαρτοφύλακα για το παιδί σας με μια φωτογραφία τυπωμένο ή κεντημένο κείμενο

Για την επιστροφή των τάξεων διασκέδαση, ανακαλύψτε τα μοντέλα μας σε σχήμα ζώων για τα οποία μπορείτε να κεντώ το όνομα του παιδιού σας. Προσφέρουμε μοντέλα όπως το καθησυχαστικό αστείο μικρό ροζ αρκουδάκι που ονομάζεται Emma, ​​Νέστορα πιστός μπλε σκυλί ή γατάκι λίγο ροζ μουνί και μοντέρνο μαύρο. Το μεγάλο σχέδιο από αυτά τα δώρα μιμείται τέλεια τα ζώα με τα μικρά αυτιά και στυλιζαρισμένο πόδια. Πολύ βολικό με τσέπες τους, διαμερίσματα και λουριά ώμου, μπορούν να περιέχουν εύκολα βιβλία και βιβλία εργασίας λίγη μαθητές σας.

Θα είστε σε θέση να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε χρώματα του γιου μας για να κεντώ το κείμενό σας. Αυτό μπορεί να είναι το όνομα του το μικρό παιδί σας ή ένα μήνυμα ενθάρρυνσης. Ήδη πρωτότυπο, αυτό το συνδετικό υλικό θα γίνει το μοναδικό. Θα είναι το καμάρι του αυτός που θα 'αυτό και την έναρξη του σχολείου στην ευχαρίστηση μετασχηματισμό.

Εάν το παιδί σας προτιμά δεινόσαυρους, πόνι και τα λιοντάρια, να του προσφέρει το ένα από τα πολύχρωμα μοτίβα μας (πράσινο, μπλε ή ροζ) με ένα μικρό ειδώλιο κρέμεται στο μπροστινό μέρος. Αποτελείται από δύο τσέπες για τα σχολικά θέματα, αυτά τα σακίδια είναι πολύ πρωτότυπο. Κάντε το ακόμα πιο μοναδικό από την προσαρμογή τους με ένα κεντημένο το μήνυμα σε ένα από τα πολλά χρώματα που προσφέρουμε.

Δώστε μια εξατομικευμένη συνδετικό υλικό με μια φωτογραφία ή κεντήματα σε ένα νηπιαγωγείο το παιδί εισέρχεται θα παίξει κάτω από το χωρισμό και θα του επιτρέψει να ανακτήσετε εύκολα τα υπάρχοντά του. Είναι επίσης ευχάριστο σε ένα παιδί προσφέροντας του μια τσάντα με το έργο τέχνης που ήθελε και δεν μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Ένα πρωτότυπο δώρο για πίσω στο σχολείο, αλλά και για τα γενέθλια του ή για τα Χριστούγεννα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.