σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένες Professional Business Card με το λογότυπό σας


Κάνει έθιμο επαγγελματικές κάρτες, και ασφαλή μέτρηση της ποιότητας αλουμίνιο με ένα λογότυπο και προσωπικές πληροφορίες.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Business Card για κάθε περίσταση

Είστε ένας επιχειρηματίας, ένας επιχειρηματίας, ένας τεχνίτης, εμπορικές ή επαγγελματικές σας πρακτική; Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να σας ενημερώσουμε, θα σας υπενθυμίσω για να κλείσει μια συμφωνία ή να κλείσετε ένα ραντεβού. Για να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, να δημιουργήσει πρωτότυπα και μοναδικά προσαρμοσμένες επαγγελματικές κάρτες που θα σηματοδοτήσει το μυαλό των πελατών σας.

Για να αλλάξετε χαρτί χάρτες, μπορούμε επιλεγμένα μοντέλα λεία ή βουρτσισμένο αλουμίνιο ή ορείχαλκο χρώμα (παλιό χρυσό). Παχύτερο και πιο άκαμπτο, ξεχωρίζουν και αναπόφευκτα προσελκύουν το μάτι και την προσοχή. Προσαρμόζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας, θα είστε πιο πρωτότυπο.

Επιλέξτε κάρτες αλουμινίου προσαρμοσμένη εκδρομές για περισσότερες πρωτοτυπία!

Ανεβάστε το λογότυπο, φωτογραφία και στοιχεία επικοινωνίας σας και επιλέξτε στην online βοηθός τυπογραφία που σας ταιριάζει καλύτερα. Εμείς φροντίζουμε για την προσαρμογή του συστήματός σας αναπαράγουν μέσω της τεχνικής των χρωμάτων εξάχνωσης. Οι χρωστικές ουσίες έτσι εμποτισμένο μέσα στο υλικό και εγγυάται μια μακροπρόθεσμη εκμετάλλευση Μέσα σας

έθιμο αλουμινίου επαγγελματικές κάρτες είναι ένα χρήσιμο δώρο για ένα νέο επιχειρηματία να του ευχηθώ καλά, ένας έμπορος να γιορτάσουν την έναρξη των καταστημάτων τους ή να δώσει μια μικρή ώθηση τρόπο μάρκετινγκ πρωτότυπο. Μια αποτελεσματική και μοναδική εμπορική υποστήριξη.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.