σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένο τυπωμένο ή κεντημένο καπέλο με την εικόνα + κείμενο


Πτώση για ένα προσαρμοσμένο καπάκι με μια εικόνα και ένα κεντημένο το μήνυμα. Μια πρωτότυπη ιδέα για τις διακοπές και την παραλία.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
22,90 €
- 20 ψηφοφορίες
3 σχόλια
16,90 €
- 13 ψηφοφορίες
4 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη καπάκι για κάθε περίσταση

Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο καπάκι και να τολμήσει μια μοναδική εμφάνιση με ένα παιδί ή ενήλικας καπέλο, εξατομικευμένη με τη φωτογραφία ή το κείμενο της επιλογής σας. Προσφέρουμε μια προσαρμογή ή με εξάχνωση ή με κεντήματα, για έναν που έγινε ποτέ πρωτότυπο και την ποιότητα. Αφεθείτε σε ένα στυλ που σας ταιριάζει, όπως θέλετε, προσαρμόζοντας αυτό το αντικείμενο μπορεί να είναι ή διαφήμιση τάση.

καπάκι φωτογραφία θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε ένα χιουμοριστικό στυλ ή την τάση με ένα λογότυπο ή σύμβολο που κοντά στην καρδιά σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το κείμενο, όλα να τοποθετηθεί στο οβάλ ζώνη διαθέσιμη για το προϊόν.

Αν θέλετε να κεντώ το καπέλο σας, προσφέρουμε επίσης ένα μοντέλο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε ένα όνομα, κείμενο ή ψευδώνυμο κατά τη γραμματοσειρά και το χρώμα της επιλογής σας. Με 15 διαφορετικά χρώματα και 20 διαθέσιμες γραμματοσειρές, οι δημιουργικές δυνατότητες είναι ευρεία και θα σας επιτρέψει να καινοτομούν και να δημιουργήσετε ένα καπέλο-made!

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο καπέλο με φωτογραφία ή κεντήματα

Προσαρμογή είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Γαλλία το εργαστήριό μας βασίζεται στη Μασσαλία. Εκτός από τη δωρεάν αποστολή εντός 7 εργάσιμων ημερών, προσφέρουμε επίσης γρήγορη τρόπους παράδοσης που σας επιτρέπει να λάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες με Chronopost! Η ιδανική λύση για ένα τελευταίο δώρο λεπτό ή μια επείγουσα ανάγκη.

προσαρμοσμένο καπάκι σας, κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα, προσφέρεται σε ένα μέγεθος με μια γρατσουνιά στο πίσω μέρος για τη ρύθμιση του κεφαλόδεσμου. Είσαι δημιουργώντας ένα total look επίσης ανακαλύψει άλλα ρούχα μας για να προσαρμόσετε t-shirts, hoodie ή οροφή της δεξαμενής για τη γυναίκα με τη φωτογραφία, μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα ρούχα και οι τάσεις είναι διαθέσιμη στις Gravissimo.

Κάντε την επιλογή μιας καπάκι διαφήμιση για να δημιουργήσει ένα εταιρικό δώρο ή για τη συνένωση τους υπαλλήλους σας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας του «χτίσιμο ομάδας». Προσθέστε το λογότυπο της εταιρείας σας, με το όνομα του καθενός ή απλά την ημερομηνία της εκδήλωσης, καθώς και ποσότητα παραγγελίας συνήθειά σας καλύμματα. Θα λάβετε αυτόματα έκπτωση έως και 30% για τον έλεγχο του ίδιου μοντέλου. Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία, έτσι ώστε οι επαγγελματίες μπορούν επίσης να παραγγείλουν τη συσκευή εάν είναι απαραίτητο. Για μια προσαρμοσμένη παραθέτω και προσαρμοσμένες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας από την σελίδα Επικοινωνία.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.