σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Φορτιστή αυτοκινήτου και USB Φορτιστής αυτοκινήτου έθιμο φωτογραφία


Προσαρμόστε το φορτιστή αυτοκινήτου σας με μια φωτογραφία ή το λογότυπο της εταιρείας. Μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένο αυτοκίνητο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Φορτιστής Αυτοκινήτου για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε τα προσωπικά αξεσουάρ αυτοκινήτου αρχική εικόνα με φορτιστή αυτοκινήτου που προτείνει Gravissimo! Η φωτογραφία της επιλογής σας, ένα σύμβολο ή κείμενο μπορεί να εκτυπωθεί στην κορυφή αυτού του φορτιστή USB συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας. Έτσι, πιο αποτυχία της μπαταρίας κίνδυνο για το smartphone σας ή το κινητό τηλέφωνο. Αυτός ο φορτιστής αυτοκινήτου προσαρμοσμένες USB είναι το νέο αξεσουάρ που ποτέ δεν θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας!

Επιλέξτε αυτήν την ιδέα για δώρο σε ένα φίλο, ο μπαμπάς σου ή ένα μέλος της οικογένειας που συνδέονται τεχνολογίες σας. Η κορυφή του φορτιστή αυτοκινήτου θα πρέπει να προσαρμοστεί για να εμφανίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία και μπορείτε να θαυμάσετε κάθε μέρα οδήγηση!

Απολαύστε ένα εξατομικευμένο και πρωτότυπο φορτιστή αυτοκινήτου

Το κάλυμμα είναι τυπωμένο σε ποια φωτογραφία σας είναι ανοικτό για να σας επιτρέψει την πρόσβαση στον αναπτήρα και σας επιτρέπει να συνδέσετε το καλώδιο USB θύρα USB για τη φόρτιση GPS, το smartphone ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Απολαύστε αυτό το αρχικό καθολικό φορτιστή και την ποιότητα των αυτοκινήτων για να αλλάξετε την καθημερινή σας δίσκο και να φέρει την πρωτοτυπία για το ταξίδι σας! Με ένα καλώδιο micro USB και φορτιστή αυτοκινήτου USB, μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου για βόλτες με το αυτοκίνητο σας. Πάρτε το φορτιστή του τηλεφώνου σας όπου κι αν πάτε και να είστε βέβαιος να το χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας με αυτό το φορτιστή αυτοκινήτου για να προσαρμόσετε!

Διακοσμήστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με μοναδικό τρόπο εμπιστοσύνης Gravissimo. Μεταξύ έθιμο αξεσουάρ αυτοκινήτων μας, βλέπε επίσης πατάκια του αυτοκινήτου μας ή φωτογραφία ομπρέλα για να μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον ήλιο. Έτσι, αυτό είναι το όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, που θα πρέπει να προσαρμοστεί με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με την απόλαυση όλης της οικογένειας.

Επιλέξτε αυτό το αξεσουάρ αυτοκινήτων συνήθειας για ένα μοναδικό δώρο

Προσφέρουν αυτό το έθιμο φορτιστή μπαταρίας για ένα γραφικό λίγη προσοχή στην ευκαιρία των Χριστουγέννων ή Ημέρα του Πατέρα. Για έναν άνδρα ή μια γυναίκα, αυτό το εξατομικευμένο δώρο θα είναι ευτυχισμένος στο περιβάλλον σας. μαμά σου θα είναι σε θέση να θαυμάσετε τη φωτογραφία των παιδιών του στα ταξίδια αυτοκίνητό του. Όλα αυτά απολαμβάνοντας ένα εξάρτημα φόρτισης που θα τον αποτρέψει από την πτώση από την εξουσία στο κινητό του τηλέφωνο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αρχική εξατομικευμένο δώρο για να προσφέρει ένα μοναδικό διαφημιστικό αντικείμενο σε πιο πιστούς πελάτες σας ή τους υπαλλήλους σας. Αυτό το εταιρικό δώρο θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας και να τους επιτρέψει να διατηρήσετε τη διαφήμιση θυμόμαστε την επιχείρησή σας. Απολαύστε πολύ γρήγορα τις μεθόδους αποστολής μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας στο διαφημιστικό καλούδια. Από γαλλικά εργαστήρια μας, μπορούμε να κάνουμε και να παραδώσει το laptop ελέγχου αυτοκινήτων φορτιστή σας μέσα σε 24 έως 48 ώρες. Απολαύστε ενδιαφέρουσες εκπτώσεις όγκου όταν παραγγέλνετε πολλά πανομοιότυπα προϊόντα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.