σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

σανδάλια παντόφλα παπουτσιών και εξατομικευμένη φωτογραφία + κείμενο


Ρωγμή για έθιμο παπούτσια με σαγιονάρες ή παντόφλες με τη φωτογραφία και το μήνυμα σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο παπούτσι για κάθε περίσταση

Θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο μόδας σε ένα ειδικό πρόσωπο, ή απλά να διασκεδάσετε; Προσφέρουμε έθιμο παπούτσια να εκπλήσσει κάθε φορά.

Φέρνει ξυπνητήρια απαλά για να ξεκινήσετε την ημέρα σας από το δικαίωμα, με την τοποθέτηση σε παντόφλες σας με μια φωτογραφία της επιλογής σας μήνυμα ή. Να προσφέρει όλες τις περιπτώσεις, θα έχετε ένα ωραίο χαμόγελο στην οικογένεια ή τους φίλους που remémoreront γλυκές αναμνήσεις μαζί σας σας. Όλα τα άνετα και ζεστά, θα πρέπει να βγείτε από το ντους μέχρι να σκαλίζω το άνετο κρεβάτι σας.

φωτογραφίες και τα μηνύματά σας είναι εξάχνωση αμέσως τις παντόφλες σας που γίνονται μοναδικά και είναι βέβαιο ότι θα φέρει μια έκπληξη. Για γενέθλια, τα Χριστούγεννα ή απλά ως λίγη προσοχή ως ένα εξατομικευμένο δώρο θα εκτιμηθεί πραγματικά. Να περάσει από την επιλογή του εθίμου παπούτσια, είστε βέβαιοι να βρείτε μια ιδέα για δώρο που θα ευχαριστήσει.

Προσφέρουν εξατομικευμένες ζευγάρι παπούτσια για τη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας ή για το άτομό σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να τους εκπλήξει!

Θα εκπλήξει αμέσως τον εραστή σας / τον εαυτό της με ένα ζευγάρι των λουριών που εφευρέθηκε ακριβώς για αυτόν ή αυτήν. το μισό σας θα αγγίξει να ξέρετε πόσο αυτή σημαίνει για σας δεδομένου ότι έχετε ξοδέψει χρόνο για να προσαρμόσετε αυτό το στοιχείο. Εγγραφή όνομά του συνδέεται με τη δική σας, μια σημαντική ημερομηνία, μια ρομαντική προσωπικό μήνυμα, αυτό το εξάρτημα θα είναι εντελώς ασυνήθιστο. Ένα ζευγάρι σαγιονάρες εξατομικευμένη πραγματικά έξω από τα συνηθισμένα. Καλοκαίρι σαγιονάρες μετουσιώσουν τις διακοπές σας ή εκείνες των ανθρώπων που αγαπάτε. Τα παιδιά μπορούν επίσης να λάβουν ως φανταστικό δώρο της μόδας. Θα είναι ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο φορώντας σαγιονάρες στην εικόνα τους ή εμφανίζοντας το αγαπημένο τους ήρωα.

Για να μην μοιάζουν με όλους τους άλλους, φορώντας ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή παντόφλες εικόνα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Μπορείτε όρκο ένα πάθος για τα παπούτσια; Έτσι, χαρίστε στον εαυτό σας επιλέγοντας τη φωτογραφία ή το κείμενο που ταιριάζει με τα γούστα σας. Ο φίλος σας, η μητέρα ή η αδελφή σας έχει ένα τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα; Ολοκληρώστε τη συλλογή παρέχοντας ένα εξάρτημα που θα εκτυπώσει τις προτιμήσεις. Αστεία, εκκεντρικό ή πιο σοβαρά, το στοιχείο αυτό θα υπάρχουν μόνο για τον παραλήπτη σας ή για σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.