σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένο τυπωμένο ή χαραγμένο κλειδί USB με εικόνα, κείμενο ή το λογότυπο


Υιοθετήστε το κλειδί μας USB συνήθειας σας επιτρέπει να προσθέσετε φωτογραφίες και κείμενο για ακόμα πιο αμίμητος αντικειμένου.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
18,90 €
- 26 ψηφοφορίες
8 σχόλια
17,90 €
- 16 ψηφοφορίες
2 σχόλια
18,90 €
- 25 ψηφοφορίες
5 σχόλια
22,90 €
- 9 ψηφοφορίες
2 σχόλια
14,90 €
- 53 ψηφοφορίες
38 σχόλια
16,90 €
- 42 ψηφοφορίες
22 σχόλια
22,90 €
- 25 ψηφοφορίες
17 σχόλια
19,90 €
16,92 €
- 51 ψηφοφορίες
12 σχόλια
16,90 €
15,21 €
- 47 ψηφοφορίες
18 σχόλια
22,90 €
- 25 ψηφοφορίες
8 σχόλια
16,90 €
- 41 ψηφοφορίες
13 σχόλια
26,90 €
- 70 ψηφοφορίες
9 σχόλια
26,90 €
- 50 ψηφοφορίες
6 σχόλια
26,90 €
- 35 ψηφοφορίες
3 σχόλια
16,90 €
- 26 ψηφοφορίες
4 σχόλια
26,90 €
- 28 ψηφοφορίες
3 σχόλια
26,90 €
- 26 ψηφοφορίες
4 σχόλια
26,90 €
7 ψηφοφορίες
22,90 €
- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
16,90 €
- 22 ψηφοφορίες
2 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «High-Tech Εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Custom USB για κάθε περίσταση

Μια κίνηση συνήθειας USB είναι μια υψηλής τεχνολογίας αντιρρήσεις απαραίτητη στις μέρες μας. Χαραγμένα με δική σας φωτογραφία ή κείμενο, αυτό το εύχρηστο εργαλείο θα σχεδιάσει! Για να είναι μια τάση geek για, έτσι απλά πρέπει να επιλέξετε το δίσκο USB σας χαραγμένο μεταξύ εξατομικευμένες κλειδιά USB μας ή τα μοντέλα μας σε χαμηλές τιμές. Με το εργαλείο συγγραφής, μπορείτε να φανταστείτε ένα ενιαίο προσαρμοστεί με την προσθήκη του μηνύματός σας, τη φωτογραφία, το λογότυπο ή το όνομα της εταιρείας σας, για παράδειγμα μέσω εύκολο οδηγό παραμετροποίησης μας να χρησιμοποιήσουμε. Μια ωραία ιδέα για επιχειρηματικά δώρα ή εταιρικά δώρα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των σχημάτων και χρωμάτων για την προσαρμοσμένη μονάδα USB σας. Μαύρο, κόκκινο ή μπλε, επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα! Προσφέρουμε επίσης διαφορετικά φινιρίσματα: ξύλο για να τελειοποιήσετε την οικολογική το στυλ σας, ένα mini USB που θα γλιστρήσει πάνω ή ένα σχήμα μοντέλο κλειδί USB ή την κάρτα για ένα πρωτότυπο σχεδιασμό. Μπορούμε επίσης tailor-made παραγωγές. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Το τμήμα πωλήσεων μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Αποθηκεύστε φωτογραφίες σε ένα προσαρμοσμένο κλειδί USB στην εικόνα σας

Όλες οι προτεινόμενες προσαρμοσμένες μονάδες USB σε αυτή τη σελίδα από όμορφα υλικά, ξύλο, μέταλλο, πλαστικό ή αλουμίνιο, και έχει χωρητικότητα 8GB. Η μέθοδός μας της εξατομίκευσης με χάραξη με λέιζερ παρέχει υψηλή ακρίβεια της γραμμής αφαιρώντας ένα λεπτό στρώμα υλικού και προσφέρει υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή της προσαρμογής σας και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Προσφέρουμε επίσης τα μοντέλα θερμικής εξάχνωσης (σήμανση κοντά στην μεταξοτυπία ή θόλου) όπου είναι δυνατόν να ληφθεί μια εικόνες έγχρωμη εκτύπωση διαδικασία ή λογότυπα.

Μόλις προσαρμοστεί, εξατομικευμένες κλειδί USB διαφήμιση γίνεται μοναδική και πρωτότυπη μορφή USB κλειδιού πιστωτικής κάρτας ή στυλό USB. Πωλούνται μεμονωμένα ή σε παρτίδα, αυτή η ιδέα για δώρο είναι ιδανικό τόσο για τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν μια ποιοτική υποστήριξη υψηλής τεχνολογίας ή USB φθηνά. Τα Flash Drives USB είναι αξεσουάρ γραφείου που θα κάνουν καλούδια γραφείου για την προώθηση μιας νέας υπηρεσίας ή νέα ιστοσελίδα σας, για παράδειγμα.

Διαφημιστικά κλειδί USB σας επιτρέπει να διαφημίσετε το εμπορικό σήμα σας, παρέχοντας παράλληλα ένα χρήσιμο αντικείμενο παμπ κάθε μέρα για τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας. Απολαύστε την ποιότητα stick USB με ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και τη μνήμη για να καταγράψει όλα τα αρχεία σας και να πάρετε μια ταχύτητα ανάγνωσης και γραφής σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Πάρτε ένα ωραίο επιχειρηματικό δώρο με μια πρωτότυπη USB

Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων, έγγραφα ή φωτογραφίες σας σε ένα κλειδί USB εξατομικευμένο με το στυλ ή να κάνετε για να προσφέρουν το geek για την καρδιά σας για να εντυπωσιάσει. Με μια ακριβή εγχάραξη με λέιζερ, θα εντυπωσιαστείτε από καθιστώντας ορατό σε αυτά τα προσαρμοσμένα διαφημιστικά προϊόντα, οικολογικά ή σχέδια. Ένα τέλειο δώρο Χριστουγέννων, ένα πρακτικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ένα δώρο για να σώσει πιο όμορφες φωτογραφίες του γάμου σας; Μπορείτε να επιλέξετε ... Real επαγγελματική κάρτα, προσαρμόσιμη κλειδί USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση πληροφοριών επαφής και τις παρουσιάσεις σας στους πελάτες σας. Ολοκληρώθηκε Κατάλογος οποίο είναι ακριβό για την εκτύπωση και το πλοίο, να επιλέξουν αυτό το σύγχρονο διαφημιστικό αντικείμενο που θα σας επιτρέψει να επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους σας για γρήγορη, άνετη και μοντέρνα. Το λογότυπο της εταιρείας και το όνομα του παραλήπτη θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μονάδα σε ένα λογότυπο κλειδί USB ή φωτογραφία.

Κάντε την επιλογή μιας ανακοίνωσης για το θέμα αυτό με τους πελάτες σας επιλέγοντας διαφημιστικά αντικείμενα που θα είναι τέλεια για εταιρικά δώρα. Προσφέρουμε πολύ γρήγορα στον τομέα της μεταποίησης ή Chrono Express (εντός 24 ωρών). Όποια και αν είναι η ποσότητα, είμαστε πολύ αντιδραστικά να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας και να προσαρμόσετε όπως εσείς επιθυμείτε δώρα σας. Επίσης να δοκιμάσετε άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους προμηθευτές και τους πελάτες σας: Φωτογραφία Μπρελόκ, διαφημιστικά στυλό, κούπες τσάντα για ψώνια ... Προσφέρουμε επίσης αξεσουάρ για να συνοδεύσει μονάδα USB, όπως συνδετήρες keychain ή πύργους λαιμό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.