σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

συσκευασία δώρου μωρό γέννησης Προσαρμοσμένη Κεντημένα με το όνομά της


Ανακαλύψτε εξατομικευμένες κουτιά μωρό και κεντημένα με τα αρχικά, ένα όνομα ή ακόμα και ένα μήνυμα. Ένα πρωτότυπο δώρο για ένα μωρό.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη τα ρούχα του μωρού» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη μωρό Pack για κάθε περίσταση

Όταν θα πρέπει να κάνετε ένα δώρο γέννησης, εξακολουθεί να είναι ένας γρίφος. Στην πραγματικότητα, δεν είναι εύκολο να βρείτε αυτό που είναι χρήσιμο για το μωρό και ότι θα ευχαριστήσει τους γονείς. Η συσκευασία δώρου έχει γίνει πολύ μοντέρνα και μπορεί να προσφέρει πολλά χρήσιμα κρίση.

κουτιά μας περιέχουν γέννηση ενός υπνόσακο, μια κουβέρτα και ένα βαλσαμωμένο ζώο. Μια ροζ μοντέλο για τα κορίτσια και ένα άλλο μπλε για τα αγόρια (ή το αντίστροφο!) Θα γοητεύσει όλους εκείνους που στερούνται φαντασίας όταν πρόκειται να προσφέρει ένα δώρο γέννησης.

Για ένα εξατομικευμένο και πρωτότυπο κουτί του μωρού, προτείνουμε να κεντώ το όνομα του νεογέννητου. Κεντημένο δώρο είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Οι φίλοι σας θα δείτε ότι αυτό δεν είναι ένα απλό παρόν, αγόρασε το πρώτο κατάστημα που βρέθηκαν. Πήρατε το χρόνο να κάνει προσαρμόσετε. Αυτή είναι μια προσοχή που επηρεάζουν πάντα τους νέους γονείς.

Επιλέξουν ένα πρωτότυπο δώρο γέννησης, προσφέροντας εξατομικευμένες κουτιά μωρό

Η συναυλία των εξατομικευμένων σετ μωρό μας είναι κατάλληλο για το νεογέννητο μέχρι έξι μήνες της. Άνετη και ασφαλή ζεστό ύπνο του μωρού, χωρίς τον κίνδυνο της ανακάλυψης μέσα στη νύχτα. Ένα νεογέννητο χρειάζεται πάντα να αισθάνονται αναδύεται μέσα από την ασφάλεια όπως όταν ήταν στη μήτρα της μητέρας του. Αυτό θα είναι η περίπτωση με τα προϊόντα αυτά. Ο υπνόσακος είναι επίσης πολύ βολικό για μια βόλτα στο καρότσι. Θα είναι πάντα καλά τυλιγμένα για υπνάκο του. Η κουβέρτα και βελούδινα, εν τω μεταξύ, θα συνοδεύσει αγκαλιές φορές της και θα είναι εκεί για να τον καθησυχάσει όταν κλαίει.

Μπορείτε να προσφέρουν αυτά τα αξεσουάρ κεντημένο με κάποιον που είναι κοντά σας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος, αλλά και ένας συνάδελφος ή γείτονας μετά από ένα ευχάριστο γεγονός. Απλά πρέπει να γνωρίζουν το όνομα του παιδιού για να γίνει κεντημένα στο υπνόσακο και κουβέρτα.

Ιδανική λύση για ένα δώρο της αρχικής πρακτικές γέννησης για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς, εξατομικευμένες κουτιά θα δώσουν ευχαρίστηση να περάσετε ζεστά βράδια και στιγμές τρυφερότητας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.