σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κουτιά για κοσμήματα για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία και κείμενο


Ανακαλύψτε καταλύματα μας να προσφέρουμε με εξατομικευμένες κοσμήματα σας και να μεταφέρονται με Gravissimo
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
2,90 €
- 127 ψηφοφορίες
32 σχόλια
2,90 €
- 85 ψηφοφορίες
21 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη Κοσμήματα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

κοσμηματοθήκη για κάθε περίσταση

Ευκαιρίες για να προσφέρουν μια όμορφη χαραγμένα κοσμήματα είναι πολλά: τα γενέθλια, την ημέρα των Χριστουγέννων, της Μητέρας Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το βάπτισμα ... Αυτές οι μικρές στιγμές της ζωής είναι πολύτιμο και αξέχαστη. Για να είναι πιο επιτυχής, θυμηθείτε να τυλίξετε μενταγιόν σας, σκουλαρίκια, βραχιόλια προσαρμοσμένη στο κουτί κόσμημα. κουτιά κοσμήματα μας είναι το πιο όμορφο αποτέλεσμα και να τονίσει τα πιο απλά αντικείμενα όπως πιο εξελιγμένα.

Μπορείτε αποφάσισε να της κάνω έκπληξη με δήλωση της αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μια πρόταση γάμου στο εστιατόριο; Να διατάξει την θήκη σε μαύρο ή κόκκινο βελούδο μαζί με εξατομικευμένες κοσμήματα σας. Διακριτικό και κομψό, εύκολα θα γλιστρήσει στην τσέπη σας ιδανικό για να εκπλήξει τον αγαπημένο σας στην απερχόμενη μεταξύ επιδόρπιο και καφέ.

Συνοδέψτε το εξατομικευμένο δώρο σας με ένα όμορφο κουτί κοσμήματα για να γεμίσει αγάπη σας (ε) για την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Αγίου Βαλεντίνου

Μπορείτε να δείτε το όνειρο μπροστά από τις μεγάλες ρομαντικές δηλώσεις των ταινιών αγάπη; Θέλετε να είστε ο Hugh Grant του για μια νύχτα; Επιλέξτε κόκκινο φέρετρο μας στο μαλακό ύφασμα που déplierez το χρόνο για να τον κάνει να ανακαλύψετε θεατρικά εξατομικευμένο δώρο. Hugh Grant δεν θα ήταν τόσο επιτυχής!

Γι 'αυτούς πιο επίσημο, όπως βαπτίσεις ή τα δώρα μωρών, όπως faux κόκκινο δέρμα κουτιά μας με τρόπο κοσμήματα στυλ θα ήταν τέλειο να προσφέρει πολύτιμες και παραδοσιακά χαραγμένα μετάλλια.

Όλα αυτά τα κουτιά κοσμημάτων είναι απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε ένα εξατομικευμένο αξίας δώρο. Τηλ κασετίνες, θα παρουσιάσουν κόσμημα σας σε ένα κομψό τρόπο. Αυτό εγγυάται την ανάπτυξη της προσοχής σας σε αυτόν που λαμβάνει για όλες τις περιστάσεις. Θυμηθείτε να διατάξει την ίδια στιγμή που μενταγιόν σας, σας βραχιόλι ή το έθιμο σκουλαρίκια σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.