σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένο μαξιλάρι τυπωμένο με φωτογραφία και κείμενο Φτηνές


Μείνετε άνετα στον καναπέ σας ή στο σαλόνι σας, φέρνοντας μια πρωτότυπη διακοσμητική πινελιά με προσαρμόσιμη μαξιλάρια. Ανακαλύψτε μια επιλογή από προσαρμόσιμα πρότυπα με κείμενο ή / και τις φωτογραφίες της επιλογής σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
15,90 €
- 238 ψηφοφορίες
135 σχόλια
18,90 €
- 56 ψηφοφορίες
13 σχόλια
18,90 €
17,01 €
- 48 ψηφοφορίες
6 σχόλια
21,90 €
- 67 ψηφοφορίες
9 σχόλια
26,90 €
- 47 ψηφοφορίες
11 σχόλια
20,90 €
- 58 ψηφοφορίες
12 σχόλια
19,90 €
- 40 ψηφοφορίες
2 σχόλια
18,90 €
- 45 ψηφοφορίες
4 σχόλια
20,90 €
- 42 ψηφοφορίες
5 σχόλια
21,90 €
- 49 ψηφοφορίες
5 σχόλια
17,90 €
- 11 ψηφοφορίες
2 σχόλια
21,90 €
- 26 ψηφοφορίες
2 σχόλια
20,90 €
- 39 ψηφοφορίες
2 σχόλια
17,90 €
- 10 ψηφοφορίες
4 σχόλια
21,90 €
- 36 ψηφοφορίες
2 σχόλια
21,90 €
2 ψηφοφορίες
29,90 €
- 19 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
21,90 €
7 ψηφοφορίες
17,90 €
- 2 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 24 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 23 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το σπίτι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο μαξιλάρι για κάθε περίσταση

Πώς να προσαρμόσετε το μαξιλάρι σας;

Για τη διακόσμηση του δωματίου σας ή στον καναπέ στο σαλόνι, να ανακαλύψουν τη ναυαρχίδα εξατομικευμένο δώρο για το δωμάτιο, έθιμο μαξιλάρι! Ένα εξατομικευμένο δώρο ιδέα για όσους αγαπούν την αρχική εσωτερική διακόσμηση και την εξατομίκευση με μια φωτογραφία. Προσθέστε μια προσωπική επαφή και εντελώς μοναδική για διακοσμητικά αντικείμενα σας. Για μια μικρή παραγγελία μαξιλάρι εικόνα, επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει από την ευρεία γκάμα των χρωμάτων και να βρείτε τα εξατομικευμένα δώρα που θα κάνουν τη διαφορά!

Για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιτυχημένη, επιλέξτε ένα σχήμα καρδιάς μαξιλάρι και να λιώσει η αγάπη αγάπη σας (ε) λόγω της αυτό το δώρο φωτογραφία. η γιαγιά σας θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό το μαξιλάρι, κάλυψη μαξιλάρι ή υψηλής ποιότητας τυπωμένο πάπλωμα με ένα πορτρέτο του εγγόνια του στο μαξιλαροθήκη! Η πλατεία μαξιλάρι Εν τω μεταξύ, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη (από 35 έως 45 cm), θα ενθουσιάσει τη μαμά σας για τα γενέθλιά της παρούσας ή μητέρες μπορεί επίσης να είναι όμορφα μαξιλάρια γέννησης για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μωρού! Η μαξιλαροθήκη θα προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τη δημιουργία σας, ένα δώρο Deco για τον εαυτό σας! Το τελευταίο είναι αφαιρούμενο με φερμουάρ, επιτρέποντάς σας να πλύσης μηχάνημα (συνιστάται πλύση στους 30 °) χωρίς κανένα κίνδυνο να καταστραφεί το εκτύπωσης. Το γέμισμα θα παραδοθεί με την κάλυψη για ένα δώρο έτοιμο για χρήση!

Επίσης δοκιμάστε το νέο μοντέλο μαλακό μαξιλάρι με ένα ωραίο φινίρισμα και ένα απαλό άγγιγμα. Προσφέρουμε επίσης να εκτυπώσετε τη φωτογραφία σας σε ένα κλωστοϋφαντουργικό ορθογώνιο μαξιλάρι για να φέρει περισσότερη αξία. Φωτογραφία XL σας θα είναι σε θέση να διακοσμήσει με την πρωτοτυπία σαλόνι, playroom ή υπνοδωμάτιο.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαξιλάρι με μια ωραία φωτογραφία και ένα αρχικό μήνυμα

Προσθέστε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε και το κείμενό σας στο εξώφυλλο του αρχικού μαξιλάρι προς τα εμπρός και πίσω, δίνοντας απόλυτη ελευθερία στη φαντασία σας: εικόνα, μήνυμα, το όνομα, το λογότυπο, εικονογράφηση παιδικών, ... όλα είναι δυνατά ! Μπορείτε να προσθέσετε είτε κείμενο για να παραδώσει ένα μήνυμα ή να γράψετε ένα απόσπασμα που σας αρέσει, ή μια εικόνα από τα σύμβολα της βιβλιοθήκης μας ή φωτογραφία από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα που θα πετάξει: τη φωτογραφία του γάμου ή αναμνηστικό της βάπτισης του παιδιού σας σας, αυτή του γενέθλια με φίλους, ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια φωτογραφία των παιδιών σας, ένα τοπίο των τελευταίων διακοπές σας ή μια άλλη ... Η ιδέα είναι να έχουμε ένα τελικό προϊόν απόλυτα προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας: για μια αρχική εικόνα και το μαξιλάρι του σχεδιασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα εξατομικευμένο δώρο για τα Χριστούγεννα ή για ένα μοναδικό δώρο για το γάμο! Είτε θέλετε να το εγκαταστήσετε στο σαλόνι της οικογένειας ή υπνοδωμάτιο του μωρού σας, αυτό εξατομικευμένη τσάντα, λευκό ή χρώμα, διακοσμήσετε το σπίτι σας μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο.

Είτε θέλετε να προσφέρουν μια μεγάλη καρδιά εικόνα μαξιλάρι για ένα παιδί ή ένα στρογγυλό μαξιλάρι στη σύζυγό σας, είστε βέβαιοι να βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει! Απολαύστε μια γαλλική παραγωγή από την εκτύπωση στο εξώφυλλο μαξιλάρι γίνεται στα εργαστήρια μας βασίζεται στη Μασσαλία και πραγματοποιείται με τη ζήτηση από την ομάδα παραγωγής μας. Η εκτύπωση των φωτογραφιών σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε υψηλή ευκρίνεια. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε εικόνες υψηλής ποιότητας για τέλεια απόδοση. Με το προτεινόμενο εργαλείο, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του σχεδίου σας πριν από την υποβολή της παραγγελίας σας. Είμαστε αποφασισμένοι να αναπαράγουν πιστά την προσαρμογή σας στο έθιμο κάλυμμα και μαξιλάρι σας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν ειδικά αιτήματα.

Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο της με μια προσαρμοσμένη μαξιλάρι Φωτογραφία

όλο το σπίτι σας θα είναι διακοσμημένο με την εικόνα σας μέσα από διαφορετικές έθιμο αντικείμενα που προσφέρουμε: ποδιά κουζίνας, φωτογραφική τέχνη, την περίπτωση του iPhone, iPad κύτους, αυτοκόλλητο τοίχου, βελούδινα, μαγική κούπα ή μαξιλάρι ποντικιών θα συνοδεύσει μαξιλάρια εικόνα σας. Η εσωτερική διακόσμηση είναι μια αυξανόμενη τάση, και τώρα, αντί να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε βιομηχανική επίπλων, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αντικείμενα γύρω σας κάθε μέρα! Gravissimo να δημιουργήσουμε για εσάς μια εσωτερική διακόσμηση, μοντέρνα και την εικόνα σας. Από το έθιμο τις φωτογραφίες σας στην καρδιά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ένα τραπέζι φωτογραφία, εξατομικευμένες κούπες για πρωινό, αλλά και ρούχα, όπως ένα πουκάμισο, μια εξατομικευμένη τσάντα ή κεντημένα μωρό φορμάκι !

Όλα τα μοντέλα προσαρμοσμένα μαξιλάρια μας είναι 100% πολυεστέρα και προσφέρουν μια προσαρμογή τόσο στο εμπρός και στο πίσω μέρος. Ακόμα κι αν δεν συνιστώνται για κρεβάτι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας ή στον καναπέ σας. Μπορείτε να απολαύσετε όλη την οικογένεια, ένα κορίτσι, ένα αγόρι σε πλήρη εφηβεία, ένας άνδρας ή μια γυναίκα, και ότι, ανεξάρτητα από την περίσταση: για τα Χριστούγεννα, γενέθλια, φυσικά, αλλά και για την μεγάλη γιορτή -merous, για ένα εξατομικευμένο δώρο μωρών να συγχαρώ ένα μεταπτυχιακό ή να ευχαριστήσω έναν φίλο που θα εξυπηρετούνται.

Επιπλέον, οι τιμές μας είναι ελκυστικές με την ποιότητα ραντεβού: ένα όφελος για το πορτοφόλι σας! παραδόσεις μας είναι γρήγορη (24 ώρες και 7 ημέρες ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής επιλεγμένο) που σας επιτρέπει να βρείτε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο ή πρωτότυπο εσωτερικό σχεδιασμό, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ιδανικό για τα κεφάλια επάνω που ξέχασε τη Γιορτή της Μητέρας που πλησιάζει ή την επέτειο του γάμου τους, να θυμάστε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες φλούδες σας αναμιγνύει επίδραση στην Deco μαξιλάρι και να προσφέρει ένα πρωτότυπο δώρο! Φροντίστε τον εαυτό σας ή να θεραπεύσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο με ένα εξατομικευμένο φθηνά μαξιλάρι έρχεται με padding της. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πακέτο με ένα εξατομικευμένο κουβέρτα για ένα ρομαντικό δώρο! Όπως διασκεδαστικό να δημιουργήσουμε που προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο μαξιλάρι θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με την ανταλλαγή τους με αυτούς που αγαπάτε.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.