σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

μαξιλάρι έθιμο Μαξιλάρι τυπώνονται με την εικόνα + κείμενο Φτηνές


Στον καναπέ σας, να φέρει μια αφή αρχική μαξιλάρια διακόσμηση με προσαρμόσιμη φωτογραφία. Πολλά χρώματα και μεγέθη διαθέσιμα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
15,90 €
- 235 ψηφοφορίες
135 σχόλια
18,90 €
- 56 ψηφοφορίες
13 σχόλια
18,90 €
- 48 ψηφοφορίες
6 σχόλια
21,90 €
- 67 ψηφοφορίες
9 σχόλια
26,90 €
- 47 ψηφοφορίες
11 σχόλια
20,90 €
- 58 ψηφοφορίες
12 σχόλια
19,90 €
- 40 ψηφοφορίες
2 σχόλια
18,90 €
- 45 ψηφοφορίες
4 σχόλια
20,90 €
- 42 ψηφοφορίες
5 σχόλια
21,90 €
- 49 ψηφοφορίες
5 σχόλια
17,90 €
- 11 ψηφοφορίες
2 σχόλια
21,90 €
- 26 ψηφοφορίες
2 σχόλια
20,90 €
- 39 ψηφοφορίες
2 σχόλια
17,90 €
- 10 ψηφοφορίες
4 σχόλια
21,90 €
- 36 ψηφοφορίες
2 σχόλια
29,90 €
- 24 ψηφοφορίες
3 σχόλια
21,90 €
2 ψηφοφορίες
29,90 €
- 19 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
21,90 €
7 ψηφοφορίες
17,90 €
- 2 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 24 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 23 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το σπίτι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο μαξιλάρι για κάθε περίσταση

Για τη διακόσμηση του δωματίου σας ή στον καναπέ στο σαλόνι, ανακαλύψτε την εξατομικευμένη μαξιλάρι! Ένα εξατομικευμένο δώρο ιδέα για όσους αγαπούν την αρχική εσωτερική διακόσμηση και την εξατομίκευση με μια φωτογραφία. Προσθέστε μια προσωπική πινελιά και εντελώς μοναδικό για διακοσμητικά αντικείμενα σας. Για ένα μικρό μαξιλάρι προσαρμοσμένη εικόνα, επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει από την ευρεία γκάμα των χρωμάτων και να βρείτε τα εξατομικευμένα δώρα που θα κάνουν τη διαφορά!

Για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιτυχής, επιλέξτε ένα σχήμα καρδιάς μαξιλάρι και να λιώσει η αγάπη αγάπη σας (ε) μέσω αυτού του δώρου φωτογραφία. γιαγιά σας θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό το μαξιλάρι τυπωμένο σε υψηλής ποιότητας μαξιλάρι με μια εικόνα από τα εγγόνια του στο μαξιλαροθήκη! Η πλατεία μαξιλάρι Εν τω μεταξύ, διατίθενται σε διάφορα μεγέθη (35-45 cm), θα χαρούν τη μαμά σας για τα γενέθλιά της παρούσας ή μητέρες μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη τσάντα γέννησης για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μωρού! Το κάλυμμα μαξιλάρι θα πρέπει να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τη δημιουργία σας, ένα δώρο Deco για να κάνετε μόνοι σας! Το τελευταίο είναι αφαιρούμενη μέσω ενός φερμουάρ, επιτρέποντάς σας να πλυντήριο (συνιστάται πλύση στους 30 ° C), χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί το εκτύπωσης. Το υλικό παραγεμίσματος θα παραδοθεί με το κάλυμμα μαξιλάρι για ένα δώρο έτοιμο για χρήση!

Επίσης δοκιμάστε το νέο μοντέλο μαλακό μαξιλάρι, με ένα ωραίο φινίρισμα και ένα απαλό άγγιγμα. Προτείνουμε επίσης να εκτυπώσετε τη φωτογραφία σας σε κλωστοϋφαντουργικά ορθογώνιο μαξιλάρι για να φέρει περισσότερη αξία. Φωτογραφία XL σας θα είναι σε θέση να διακοσμήσει με την πρωτοτυπία σαλόνι, playroom ή υπνοδωμάτιο.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαξιλάρι με μια ωραία φωτογραφία και ένα αρχικό μήνυμα

Προσθέστε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε και το κείμενό σας για την κάλυψη του αρχικού μαξιλαριού προς τα εμπρός και πίσω, δίνοντας απόλυτη ελευθερία στη φαντασία σας: εικόνα, μήνυμα, το όνομα, το λογότυπο, εικονογράφηση παιδικών, ... όλα είναι δυνατά! Μπορείτε να προσθέσετε είτε κείμενο για να παραδώσει ένα μήνυμα ή να γράψετε ένα απόσπασμα που σας αρέσει, ή μια εικόνα από τα σύμβολα της βιβλιοθήκης μας ή φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα που θα πετάξει: τη φωτογραφία του γάμου ή βάπτισης αναμνηστικό του παιδιού σας από μια γενέθλια με φίλους, ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια εικόνα των παιδιών σας, ένα τοπίο των τελευταίων διακοπές σας ή ... Η άλλη ιδέα είναι να έχουμε ένα τελικό προϊόν απόλυτα προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας: για μια αρχική εικόνα και μαξιλάρι σχεδιασμό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα λεπτά ένα εξατομικευμένο δώρο για τα Χριστούγεννα ή ένα μοναδικό δώρο για το γάμο! Είτε θέλετε να το εγκαταστήσετε στο σαλόνι της οικογένειας ή υπνοδωμάτιο του μωρού σας, αυτό εξατομικευμένη τσάντα, λευκό ή χρώμα, διακοσμήσετε το σπίτι σας μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο.

Είτε σας προσφέρει ένα μεγάλο μαξιλάρι καρδιά φωτογραφία για ένα παιδί ή ένα στρογγυλό μαξιλάρι για τη σύζυγό σας, είστε βέβαιοι να βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει! Απολαύστε μια γαλλική παραγωγή από την εκτύπωση στο εξώφυλλο μαξιλάρι γίνεται στα εργαστήρια μας βασίζεται στη Μασσαλία και πραγματοποιείται με τη ζήτηση από την ομάδα παραγωγής μας. Η εκτύπωση των φωτογραφιών σας θα πρέπει να διεξαχθεί σε υψηλή ευκρίνεια. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε εικόνες υψηλής ποιότητας για τέλειο φινίρισμα. Με την προτεινόμενη εργαλείο, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του σχεδίου σας πριν από την υποβολή της παραγγελίας σας. Είμαστε δεσμευμένοι να αναπαράγουν πιστά την προσαρμογή σας στο δικό σας μαξιλάρι και είναι στη διάθεσή σας για τυχόν ειδικά αιτήματα.

Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο για να διακοσμήσετε το δωμάτιο της με μια προσαρμοσμένη μαξιλάρι Φωτογραφία

Όλο το σπίτι σας θα είναι διακοσμημένο με την εικόνα σας μέσα από τις διάφορες έθιμο αντικείμενα που προσφέρουμε: Μαγειρική ποδιά, πίνακες ζωγραφικής φωτογραφία, υπόθεση iPhone, iPad κέλυφος, αυτοκόλλητο τοίχου, βελούδινα, μαγική κούπα ή mouse pad, θα συνοδεύσει φωτογραφία μαξιλάρι σας. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι μια αυξανόμενη τάση, και τώρα, αντί να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε βιομηχανικά έπιπλα, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας τα αντικείμενα γύρω σας κάθε μέρα! Gravissimo να δημιουργήσουμε για εσάς ένα εσωτερικό διάκοσμο, την τάση και την εικόνα. Από προσωπική φωτογραφίες σας που είναι σημαντικό για εσάς, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ένα τραπέζι φωτογραφία, εξατομικευμένες κούπες για πρωινό, αλλά τα ρούχα του, επίσης σαν ένα t-shirt, εξατομικευμένη τσάντα ή κεντημένα μωρό φορμάκι !

Όλα τα μοντέλα προσαρμοσμένα μαξιλάρια μας είναι 100% πολυεστέρα και προσφέρουν μια προσαρμογή τόσο στο εμπρός και στο πίσω μέρος. Ακόμα κι αν δεν συνιστώνται για κρεβάτι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας ή στον καναπέ σας. Μπορείτε να απολαύσετε όλη την οικογένεια, ένα κορίτσι, ένα αγόρι σε πλήρη εφηβεία, ένας άνδρας ή μια γυναίκα, και ότι, ανεξάρτητα από την περίσταση: για τα Χριστούγεννα, γενέθλια, φυσικά, αλλά και για την μεγάλη γιορτή -merous, για ένα εξατομικευμένο δώρο μωρών να συγχαρώ ένα μεταπτυχιακό ή να ευχαριστήσω έναν φίλο που θα εξυπηρετούνται.

Επιπλέον, οι τιμές μας είναι ελκυστικές με την ποιότητα ραντεβού: ένα όφελος για το πορτοφόλι σας! παραδόσεις μας είναι γρήγορη (24 ώρες 7 ημέρες από την αποστολή λειτουργία που έχει επιλεγεί) που σας επιτρέπει να βρείτε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο ή πρωτότυπο εσωτερικό σχεδιασμό, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ιδανικό για τα κεφάλια επάνω που ξέχασε τη Γιορτή της Μητέρας που πλησιάζει ή την επέτειο του γάμου τους, να θυμάστε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες φλούδες σας αναμιγνύει επίδραση σε ένα διακοσμητικό μαξιλάρι και να προσφέρει ένα πρωτότυπο δώρο! Φροντίστε τον εαυτό σας ή τη θεραπεία τους αγαπημένους σας με ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο με ένα έθιμο φθηνά μαξιλάρι έρχεται με παραγέμισμα της. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πακέτο με μια προσαρμοσμένη καρό για ένα ρομαντικό δώρο! Ως διασκέδαση για να δημιουργήσετε που προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο μαξιλάρι θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές με την ανταλλαγή τους με αυτούς που αγαπάτε.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.