σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κυνήγι μαχαίρι χαραγμένο με προσωπικό μήνυμα


Προσφέρουν μια εξατομικευμένη και χαραγμένο κυνηγετικό μαχαίρι με ένα κείμενο. Ερασιτεχνικό κυνήγι και καλό παιχνίδι, μην αφήνετε χωρίς το μαχαίρι σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
22,90 €
- 21 ψηφοφορίες
5 σχόλια
37,90 €
- 33 ψηφοφορίες
6 σχόλια
35,90 €
- 54 ψηφοφορίες
10 σχόλια
29,90 €
- 37 ψηφοφορίες
16 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

έθιμο μαχαίρι κυνηγιού για κάθε περίσταση

Το έθιμο κυνηγετικό μαχαίρι θα είναι πολύ χρήσιμο. Αυτός είναι ο λόγος σε Gravissimo προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές μάρκες: Laguiole, Baladéo, Leatherman, ... Κάθε ένα από αυτά τα εμπορικά σήματα μας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα. Εσύ που αγαπάς βόλτα στη φύση, αυτά τα αντικείμενα είναι κατάλληλο για εσάς. Θα είναι πολύ χρήσιμο για όλους το κυνήγι συνεδρίες σας.

Προσαρμόστε το μαχαίρι σας με τη χαρακτική

Με λαβή από ξύλο ή ρητίνη, τα προϊόντα μας είναι αξιοσημείωτο! Αυτά είναι ισχυρά προϊόντα που θα αντέξει πολλά χρόνια. Υπάρχει επίσης κάτι για όλα τα βαλάντια: 14,90 € έως 69 €, δεν χρειάζεται να καταστρέψει για ένα δώρο για την Ημέρα του Πατέρα!

Η προσαρμογή δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Εισάγετε μια ημερομηνία, ένα όνομα, ένα μήνυμα και το δώρο σας θα γίνει γρήγορα πρωτότυπο. Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν θα είναι δύο! Προσφέροντας μια εξατομικευμένη παρόν, είστε βέβαιοι να αντιστοιχούν 100% στις προτιμήσεις του ατόμου που θα το παραλάβει!

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαχαίρι κυνηγιού

Με μια ευρεία επιλογή των γραμματοσειρών, θα βρει μία που θα ταιριάζει με τις προσδοκίες σας ή του προσώπου στο οποίο σκοπεύετε να προσφέρουν ένα μαχαίρι. Θα είναι ένα ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο, για όλους τους κυνηγούς. Να προσφέρει για τα Χριστούγεννα ή γενέθλια, για παράδειγμα. Προσφέρουμε έθιμο μαχαίρι κυνήγι της από τα όνειρά του! Έκπληξη τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το πρόσωπο που θα λάβετε θα είναι γεμάτη με ευτυχία! Να είναι πρωτότυπα, να είναι δημιουργικοί και να δημιουργήσει το αντικείμενο που σηματοδοτούν γρήγορα το χέρι σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.