σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Ορίστε και το μαχαίρι χαραγμένο με ένα πλαίσιο κειμένου


Δώστε ένα μαχαίρι κουτί χαραγμένο και εξατομικευμένη με ένα όμορφο μήνυμα. κουτιά δώρου σας περιμένουν για να ευχαριστήσει και την έκπληξη.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Μαχαίρι ασφαλείας για κάθε περίσταση

Για τους οπαδούς μαχαίρια ή ανεμιστήρες κουζίνα εδώ μαχαίρια κουτιά για να προσαρμόσετε. Για τους λάτρεις του κρέατος, σας προσφέρουμε αρχική μαχαίρια με βάση το κρέας που παρουσιάζονται σε συσκευασία αποτελείται από ένα μαχαίρι κρέατος και πιρούνι με δύο επιλογές και μια μαύρη θήκη φύλαξης επανασφραγιζόμενη νεοπρένιο. Όσο για εκείνους που αγαπούν μαχαίρια, ανακαλύπτουν ένα κουτί με 6 μαχαίρια χαραγμένο ανοξείδωτο χάλυβα Xdmodo μάρκας.

Είτε αρχικά, το όνομά σας, ένα μήνυμα ή μια ημερομηνία, να διαμορφώσετε αυτό μαγειρικά σκεύη θα είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο για έναν άνδρα ή μια γυναίκα. Επιλέξτε από διαφορετικές γραμματοσειρές γραφή μας και να απολαύσετε ζωντανή απόδοση της δημιουργίας σας. Για σας ή για να προσφέρει, χαρακτική θα προσθέσει κάτι παραπάνω σε αυτά τα μαχαίρια ποιότητας.

Δώστε ένα μαχαίρι κουτί προσαρμοσμένη για την Ημέρα του Πατέρα!

Ημέρα της Μητέρας είναι μια ευκαιρία να δώσει η μαμά σου αυτό το εξατομικευμένο δώρο, θα δεν περήφανη για χρήση στην παραγωγή απολαύσεις της; Ένα σύνολο έξι μαχαίρια από ανοξείδωτο χάλυβα, που θα χαραχθεί με τον ίδιο τρόπο, με το κείμενο που θέλετε να ευχαριστήσουν τη μαμά σας!

Η ειδική κρέας κουτί μαχαίρι μπορεί να προσφέρεται στην Ημέρα του Πατέρα με τον μπαμπά σας προετοιμάζει το καλοκαίρι σχάρα στον καλύτερο τρόπο! Το μαχαίρι και πιρούνι μπορεί να προσαρμοστεί με διαφορετικούς τρόπους και το χαρακτήρα γραμματοσειρά που θα επιλέξετε. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και να διασκεδάσετε και να σκοράρει ένα αστείο ή αγάπης κείμενο για ένα εορταστικό δώρο της επιτυχημένης πατέρες!

Νεόνυμφοι στον κύκλο σας; Να είστε βέβαιος ότι δεν θα έχουν αυτό το χάρισμα στη λίστα του γάμου τους! Δώρο χαραγμένο, μοναδικό και προσωπικό, το σύνολο των μαχαιριών 6 χάλυβα χαραγμένα λάτρεις απόλαυση της μαγειρικής! Να θυμάστε ότι, σύμφωνα με την παράδοση, όταν προσφέρουν ένα ή περισσότερα μαχαίρια, πρέπει κανείς να λάβει ένα δωμάτιο σε αντάλλαγμα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.