σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

μαχαίρι κουζίνας και χαραγμένο εξατομικευμένες σεφ με ένα κείμενο


Προσφέρουν μια εξατομικευμένη χαραγμένο και κουζίνα μαχαίρι με ένα όμορφο μήνυμα. Σεφ, τους μαθητευόμενους και τους ερασιτέχνες θα γεμίσει.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

μαχαίρι κουζίνας έθιμο για κάθε περίσταση

Θέλετε ένα μαχαίρι έθιμο κουζίνα μάρκας Laguiole; Θα εκπλαγείτε από την ποιότητα τους. Έχουν μια ποιότητα είναι καλή, αλλά αν το προσαρμόσετε ακόμα καλύτερα! Κεραμικό ή από ανοξείδωτο χάλυβα, υπάρχει κάτι για όλους!

μαχαίρια κουζίνας χαραγμένο για όλους!

Μπορείτε να τα έχουν χαραγμένα για κάθε μέλος της οικογένειάς σας, όπως ότι στο γεύμα ώρα κάθε θα έχει μοναδικό αντικείμενο! Επιπλέον, μπορούμε να τους προσφέρουμε σε κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο ή μπλε, αλλά και σε πιο φανταχτερά χρώματα όπως πράσινο, μοβ, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο. Αρκετά για να ικανοποιήσουν όλη την οικογένεια!

Εδώ είναι μια ιδέα για δώρο για τη γιορτή των εν λόγω μητέρες! μαμά σου θα είναι στην ευχάριστη θέση να μαγειρέψουν με ένα μαχαίρι χαραγμένο με τα ονόματα των παιδιών του ή ένα "μαμά σας αγαπάμε." Τα χαρακτικά γίνονται από την ομάδα μας που θα αναπαράγει όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτό που έχετε δημιουργήσει.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαχαίρι κουζίνας

Ένα μαχαίρι κουζίνας χαραγμένο θα δώσει μια πιο προσωπική διάσταση, θα είναι μοναδικό. Μπορείτε επίσης να το προσφέρει ως δώρο για γενέθλια, είναι σίγουρο ότι θα εκπλήξει και να ευχαριστήσει τους αγαπημένους σας!

Είτε αρχικά, το όνομα, το μήνυμα ή την ημερομηνία σας? προσαρμόσετε αυτό το προϊόν θα είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο. Επιλέξτε από διαφορετικές γραμματοσειρές, υπάρχει αυτό που σας ταιριάζει. Για σας ή για να προσφέρει, χαρακτική θα προσθέσει κάτι περισσότερο για το προϊόν σας. Η χάραξη πραγματοποιείται γενικά στο πίσω μέρος της λεπίδας.

Το έθιμο μαχαίρι κουζίνας μπορεί να είναι μια πρωτότυπη ιδέα για αυτό το φθηνό για μια γενέθλια ή ένα κόμμα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.