σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Θήκη για Laguiole μαχαίρια σε μαύρο και καφέ δέρμα


αξεσουάρ μας για τα μαχαίρια θα είναι σίγουρα χρήσιμο για τις μεταφορές, ... οξύνουν οι υποθέσεις μας είναι σχεδιασμένα για να Laguiole.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

μαχαίρι Θήκες για κάθε περίσταση

Μπορείτε απλά να παραγγείλετε ένα έθιμο πτυσσόμενο μαχαίρι; Ολοκληρώστε την αγορά σας με μια υπόθεση που ταιριάζουν για Laguiole μαχαίρια. Τα μαχαιροπίρουνα παθιασμένοι άνδρες θα ενθουσιαστούν να λάβετε ένα όμορφο σύνολο, ενώ οι κυνηγοί Κυριακή ή ψαράδες του ποταμού θα αγαπήσουν την ευκολία του. Όποια και αν χρησιμοποιείτε τον πατέρα σου, ο καλύτερος φίλος σας ή ο σύζυγός σας θέλει να παρουσιάσει το χαραγμένο, αυτή η δερμάτινη θήκη θα είναι ιδανικό για εξατομικευμένη δώρο σας διατηρείται μακριά. Περισσότερα κίνδυνος απώλειας ή καταστροφής του γρήγορα!

Συνοδεύστε Laguiole μαχαίρι εξατομικευμένες γνήσια δερμάτινη θήκη σας και να δώσει ένα δώρο σε έναν άνθρωπο της ποιότητας

Της γαλλικής κατασκευής, τελειώματα από αυτά τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και θα εκτιμηθεί από τους λάτρεις της όμορφα πράγματα. γνήσιο δέρμα τους, μαύρο ή καφέ, είναι στιβαρό και την προστασία των πολύτιμων αντικειμένων σας από χτυπήματα και γρατζουνιές της καθημερινής ζωής. Συμβατό με όλα προσαρμόσιμη Laguiole μοντέλα μας, είναι χαραγμένο το διάσημο μέλισσα έμβλημα της γνωστής μάρκας, και το πτερύγιο κλείνει τους με ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα να μην χάσουν, αλλά και εύκολη πρόσβαση. λουράκι τους, μπορεί να φορεθεί σε μια ζώνη και να το μεταφέρετε μαζί σας παντού κατά τη διάρκεια ταξιδιών κυνηγιού, αλιείας σας ή απλά στον κήπο σας ή κατά τη διάρκεια βόλτες σας στο δάσος.

Μια θήκη Laguiole μαχαίρι είναι ιδανικά δώρα συμπληρώνουν κάθε φορά που θέλετε να προσφέρετε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι χαραγμένο σε έναν άνθρωπο, αν τα Χριστούγεννα, Ημέρα του Πατέρα ή παππούδες, επέτειο ή ακόμα και για την αναχώρηση για την συνταξιοδότηση συνεργάτης σας. Ένας τρόπος για να παρουσιάσει κουτί δώρου σας, καθώς και ένα εύχρηστο αξεσουάρ και προσιτή για να προστατεύσει σωστά αυτό το πολύτιμο.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.