σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

έθιμο χαραγμένο μαχαίρι στον κήπο με ένα κείμενο


Επωφεληθείτε από τις καλές καιρικές συνθήκες να εργαστεί στον κήπο με ένα όμορφο έθιμο μαχαίρι χαραγμένο με ένα μήνυμα από τα παιδιά σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
23,90 €
- 7 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
26,90 €
- 37 ψηφοφορίες
5 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

εξατομικευμένες μαχαίρι κήπο για κάθε περίσταση

Επιλέξτε μια εξατομικευμένη μαχαίρι κήπο για να προσφέρουν ή να έχει τη διασκέδαση! Baladéo της μάρκας με ξύλινες λαβές τους, αυτά είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας για να προσαρμόσετε στο πίσω μέρος της λεπίδας γενικά.

Εξατομικευμένη μαχαίρι κήπο για όλους

Με κυρτή λάμα 9 εκατοστών, το μαχαίρι κλαδέματος είναι ιδανικό για μεταμόσχευση, το κλάδεμα θάμνων, εργαστήρια τεμαχισμού, ... με λίγα λόγια, να φροντίζει τον κήπο σας. Αλλά μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για διάφορες δραστηριότητες: για παράδειγμα όταν κάνει ηλεκτρολογικές εργασίες ή για εργάτες μανιτάρι! Για να δώσει ως δώρο Χριστουγέννων για παράδειγμα.

Για την ιστορία, που αρχικά χρησίμευε ως ένα μαχαίρι τύπου κόβοντας τα σχοινιά που περιβάλλεται τις δέσμες εφημερίδα. Έχει εκσυγχρονιστεί και σήμερα, έχει γίνει το κομψό με λαβή σε μαύρο χρώμα αντοχή.

Όταν περιπλανηθεί στην έρημο, που θέλετε να πάρει τα μανιτάρια, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό; Έχουμε ό, τι χρειάζεστε. λεπίδα του είναι ιδανικό για την κοπή χωρίς να καταστραφούν, η βούρτσα θα σας επιτρέψει να καθαρίσει τη γη και χούμο θα βρείτε κορυφή εγκοπές και πίσω θα σας βοηθήσει να προετοιμάσει το μύκητα και αφαιρέστε την επιδερμίδα. Θα γίνει τώρα μια πραγματική ειδικός στη μυκητολογία.

Εξατομικευμένη μαχαίρι να προσφέρει για όλους τους ευκαιρία

Θέλετε να κάψει μια σημαντική ημερομηνία ή ένα μήνυμα για να εκπλήξει τον πατέρα σου; Κάνει το μεγάλο βήμα και να αγοράσει ένα δώρο για την Ημέρα του Πατέρα να προσαρμόσετε. Για να ευχαριστήσει τους αγαπημένους σας, προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο μαχαίρι κήπο για κάθε περίσταση!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.