σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

χαραγμένο χώρες μαχαίρι εξατομικευμένο με κείμενο


Κάθε περιοχή με τις συνήθειες και τα έθιμα του. Είναι το ίδιο για αυτά τα μαχαίρια. Προσφέρουν μια εξατομικευμένη χαραγμένο και στις χώρες μαχαίρι με ένα μήνυμα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «έθιμο μαχαίρι» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

χώρες έθιμο μαχαίρι για κάθε περίσταση

Επιλέξτε ένα έθιμο μαχαίρι χώρες. Όποια και αν είναι η περιοχή της επιλογής σας (Βρετάνη, Provence, Βουργουνδία, Κορσική), θα το βρείτε σε λογικές τιμές. Αυτά τα χαραγμένα τα μαχαίρια πει την ιστορία της περιοχής τους, τη γαλλική κληρονομιά. Κάθε περιοχή της Γαλλίας με ένα χαρακτηριστικό, με αυτά τα μαχαίρια, θα ανακαλύψετε την ειδική εμπειρία του καθενός από αυτούς.

Η τέχνη του μαχαιριού καλείται στο σπίτι σας με την απόλαυση του μπαμπά σου ή τον άντρα σου. Επιλέξτε μοντέλα πτυσσόμενα μαχαίρια ή μαχαίρια τσέπη για να προσφέρει ένα πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο με την ευκαιρία της Ημέρας της ή τα Χριστούγεννα του Πατέρα.

Εξατομικεύστε ένα χαραγμένο μαχαίρι για να το καθιστούν μοναδικό

Για σας ή για να προσφέρουν, να προσθέσετε ένα μήνυμα, μια ημερομηνία, ένα όνομα στο πίσω μέρος του κοφτερή λεπίδα του καθενός από αυτά τα μαχαίρια κουζίνας. Η χάραξη θα προσθέσει κάτι επιπλέον για κάτι το δώρο σας μοναδικό. Η ομάδα μας αναπαράγουν προσεκτικά την παραμετροποίηση έχετε δημιουργήσει μέσω μιας τεχνικής μηχανικής χαρακτικής.

Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των γραμματοσειρών, έτσι είστε βέβαιοι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Θαυμάστε άμεσα να καταστήσει την προσαρμογή σας στο σουγιά σας και φροντίστε να έχετε τη διασκέδαση με αυτό το χαραγμένο δώρο!

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη χώρες μαχαίρι για να τον μπαμπά σας

Να προσφέρει ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ως δώρο Χριστουγέννων, είναι σίγουρο ότι θα σας παρακαλώ. Έτσι προχωρήστε και να προσφέρουν μια εξατομικευμένη μαχαίρι! Είτε επιλέξετε ένα μικρό μαχαίρι, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι ή ένα σουγιά, όλες οι περιφερειακές μαχαίρια μας ικανοποιήσει τον πόθο σας και σας επιτρέπουν να επισημάνετε την περιοχή που είναι αγαπητή στην καρδιά σας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε είδος χρήσης, έκαψαν το μαχαίρι σας θα χρησιμεύσει τόσο για να κόψει το τυρί, που συνοδεύουν τον μπαμπά σας κατά τη διάρκεια κυνηγιού ταξίδια του. Με μανίκι ξύλο ελιάς τους, με σομελιέ τιρμπουσόν άνθρακα ή ανοξείδωτο χάλυβα ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να απολαύσετε την ποιότητα αυτών των πολλαπλών λειτουργιών μαχαίρια και λαμβάνοντας την παραδοσιακή πλευρά των μαχαιριών χώρα σας.

το μαχαίρι σας θα παραδοθεί στο μικρό κουτί του και μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια θήκη ζώνης επιπλέον χρέωση για ένα πραγματικά εξατομικευμένο δώρο για να ολοκληρωθεί ο άνθρωπος στη ζωή σας. λεπίδες μας είναι απότομη, αλλά ήδη μπορεί να είναι απαραίτητο να ακονίσουν πριν την πρώτη χρήση. Κάνοντας έθιμο σας μαχαίρι γίνεται εντελώς στα γαλλικά εργαστήρια μας, αυτό σας εγγυάται την ποιότητα χαρακτική και η ανταπόκριση στην επεξεργασία της παραγγελίας σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.