σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Γραβάτα τυπωμένο με ένα φτηνό εικόνα ή το λογότυπο


Πτώση για μια γραβάτα με τη φωτογραφία και το μήνυμα σας. Μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο για το γραφείο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
12,90 €
- 87 ψηφοφορίες
30 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

γραβάτα για κάθε περίσταση

Η ισοπαλία είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ υπό την επιτήρηση ενός άνδρα να ντύσει κομψό και κομψή εμφάνιση. Για έναν γάμο ή βάπτιση, για ένα ραντεβού ή ένα σημαντικό επαγγελματικό δείπνο ή απλά να εργάζονται καθημερινά, αυτό το εξάρτημα καλείται σε πολλές περιπτώσεις. Αξεσουάρ μόδας, εμπορικά σήματα ανταγωνίζονται εφευρετική προϊόντα για να δημιουργήσετε πολύχρωμα, εικονογραφημένα ή ορίζονται για να δώσετε στυλ στο ντύσιμο σας. Πιο πρωτότυπο και πάνω από την εικόνα σας, η γραβάτα γίνεται τάση.

Τα ρούχα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα για την ποιότητα τελειώματα τους, προσφέρουμε λευκό μοντέλα για να παντρευτεί όλα πουκάμισα σας και να αναδείξουν την εξατομίκευση σας. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας το πρόσωπο προσθέτοντας μια φωτογραφία, εικονογράφηση, ένα μήνυμα που μπορείτε να διακοσμήσετε καλλιτεχνικά φίλτρα που παρέχονται από σε απευθείας σύνδεση διαμορφωτή μας. Για την Ημέρα του Πατέρα, να ζητήσει από τα παιδιά σας για να κάνετε ένα όμορφο σχεδιασμό με μια σημείωση για τον μπαμπά τους. Σαρώστε το και ανεβάστε το στο οδηγό μας για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο δώρο που θα είναι υπερήφανοι να φορούν σε όλες τις περιστάσεις.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη ισοπαλία για την Ημέρα του Πατέρα ή για ένα εταιρικό δώρο και να ευχαριστήσουν τους άνδρες στη ζωή σας!

Αν είστε επιχειρηματίας, σκεφτείτε για αυτό το εξάρτημα για να σηματοδοτήσει γεγονότα όπως η επέτειος της εταιρείας σας, και να δημιουργήσει τη συνοχή των υπαλλήλων σας. Των δεσμών με το λογότυπό σας θα είναι επίσης μέρος της στολής ενός καταστήματος. Και ενώσεις, συντεχνίες, τα πανεπιστήμια μπορούν επίσης να τοποθετούν την εικόνα τους, το σύνθημά τους για να δημιουργήσουν μια όμορφη μονάδα.

Δημιουργήστε το δώρο σας με την εικόνα σας, εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Εμείς πιστά αναπαράγουν τη σύνθεση σας με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος με εγγυημένη απόδοση την πάροδο του χρόνου, παρά το πλύσιμο.

Η γραβάτα είναι το τέλειο δώρο για ένα κομψό άνδρα να προσφέρει ένα δώρο γενεθλίων, Χριστούγεννα, Ημέρα του Πατέρα ή παππούδες ή για τη συνταξιοδότηση. Απελευθερώστε τη φαντασία σας, ανακατέψτε απεριόριστο κείμενο και εικόνα, μπορούμε να σας προσφέρουμε το κόστος της προσαρμογής και να δημιουργήσει τις πιο όμορφα αξεσουάρ για τον άνδρα στη ζωή σας.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.