σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Ανοιχτήρι μπουκαλιών και ανοιχτήρι μπουκαλιών εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Εξατομικεύστε ανοιχτήρι μπουκαλιών σας με μια φωτογραφία. Κάντε σας ανοίγει πρωτότυπο και μοναδικό εξατομικευμένο μπουκάλι για να ανοίξετε μπύρες σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη ανοιχτήρι μπουκαλιών για κάθε περίσταση

Απαλλαγείτε από πλαστικό διαφήμισης ανοιχτήρι μπουκαλιών που πραγματικά δεν είναι αισθητικό. Επιλέξουν ένα εξατομικευμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών με την εικόνα, τη φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας.

Είτε χρειάζεστε ένα μικρό δώρο στη φωτογραφία για τον μπαμπά ή την ιδέα της προώθησης δώρο για την προώθηση νεαρών εταιρείας σας, το ανοιχτήρι μπουκαλιών προσαρμόσιμη μπύρα είναι η ιδέα που χρειάζεστε! Ιδανική λύση για μικρούς προϋπολογισμούς και υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά μοντέλα, ανοιχτήρι μπουκαλιών διαφήμιση θα σας επιτρέψει να αναπαράγουν το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σε μια μικρή υποστήριξη, εύκολο να μεταφέρουν ή να προσφέρουν, και πρακτικό για καθημερινή χρήση.

Προσφέρετε ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών εικόνα με την προσαρμογή της επιλογής σας

Μη διστάσετε να αγγίξει τους αγαπημένους σας με ένα εξατομικευμένο δώρο που έχετε κάνει στον εαυτό σας από τις δικές σας φωτογραφίες, μια εικόνα που σας αρέσει ή με ένα μήνυμα που θέλετε να μεταβιβάσετε. σε απευθείας σύνδεση οδηγός μας θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πρωτότυπα ανοιχτήρι μπουκαλιών σας με την προσθήκη εφέ, αν θέλετε, και προσθέτοντας λεζάντα κείμενο στη φωτογραφία σας από το παράδειγμα!

Εάν είστε ο διαχειριστής του ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο, να επιλέξουν αυτό το διαφημιστικό αντικείμενο που σας επιτρέπει να ανοίξετε τα μπουκάλια της μπύρας ή σόδας των πελατών σας, ενώ εμφανίζει το λογότυπο του ιδρύματός σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσει αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιών ως διαφημιστικό δώρο για τους πελάτες σας ή κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την πραγματοποίηση μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών εξατομικευμένη για κάθε περίσταση

Μη διστάσετε να σηματοδοτήσει μια εκδήλωση σαν την Ημέρα του Πατέρα ή γενέθλια με ένα τραπέζι πρακτικό αξεσουάρ! Ανδρική επιθυμία, αυτό το αντικείμενο εικόνα θα ευχαριστήσουν τους άνδρες στη ζωή σας! Προσφέρουν αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιών με το σύζυγό σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με μια φωτογραφία σουβενίρ του γάμου σας, για παράδειγμα, ένα ωραίο νεύμα στη γιορτή της αγάπης. Αυτός θα είναι ευτυχής να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε κάψουλες μπύρα και άλλα ποτά της.

Σκεφτείτε χαλάσει ο μπαμπάς σας για την Ημέρα του Πατέρα με ένα πρωτότυπο και μοναδικό ανοιχτήρι φωτογραφία. Θα συγκινημένος από την προσοχή σας και θα κάνει αυτό το δώρο ένα εξάρτημα που δεν έφυγε ποτέ. Ανάμεσα στα μοντέλα που προσφέρουμε, βρείτε ένα μαγνητισμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών μπύρας που μπορεί να συνδεθεί με την πόρτα του ψυγείου σας, τόσο για το ανοιχτήρι και διακοσμητικό αντικείμενο στην κουζίνα!

Υπάρχει επίσης ένα μπρελόκ μπουκάλι μοντέλο ανοιχτήρι σχήμα για μια πιο θηλυκή δώρο για τους φίλους σας που τους αρέσει να πίνουν κρύα μπύρα σπίτι από την εργασία της καρδιάς. Ολοκληρώθηκε η ζωή περιπλέκουν να ανοίξετε ένα δωρεάν μπύρα ανοιχτήρι μπουκαλιών, με έναν αναπτήρα ή ακόμα και με τα δόντια σας! Χαρτόδετο εξατομικευμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών σας και να εκπλήξει τους φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειας με αυτή την πρακτική εξατομικευμένο δώρο.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.