σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Sugar Plum Σοκολάτα συνήθειας χαραγμένο με κείμενο και φθηνά εικόνα


Ανακαλύψτε εξατομικευμένες εύνοιες μας χαραγμένα με το μήνυμά σας και μια φωτογραφία. Τέλειο για το βάπτισμα, κοινωνία ή το γάμο, προσφέρει μοναδικά και πρωτότυπα γλυκά με αμύγδαλο ή σοκολάτα.

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πτώση για εξατομικευμένη παστίλια, μια παραδοσιακή λιχουδιά και χρησιμοποιείται ευρέως σε οικογενειακές γιορτές όπως ένας γάμος, γενέθλια ή βάπτιση. Με την εμπειρία μας στη χαρακτική με λέιζερ από το 2007, προσφέρουμε μια ποιοτική απόδοση και πολύ συγκεκριμένοι σχετικά με κουφέτα σοκολάτας ή αμύγδαλα σας.

Μεταξύ πάρα πολλά διαθέσιμα χρώματα, κάνουν την επιλογή των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, από μπλε σε ροζ μέσω κίτρινο και πορτοκαλί για να ταιριάζει με το θέμα της εκδήλωσης και σας διακόσμηση. Στη συνέχεια, φανταστείτε μοναδική δημιουργία σας με την προσθήκη φωτογραφιών ή σύμβολο σας και στη συνέχεια στην πλάτη προσθέσετε το κείμενό σας: ένα όνομα, αρχικά, την ημερομηνία, ... κάτι πάει να κάνει την εκδήλωσή σας ακόμα πιο μοναδική.

Προσφέρουν μια αξέχαστη ανάμνηση για τους καλεσμένους σας με υμένιο δισκία μας χαραγμένα με προσοχή. Δεν θα ξεχάσουμε σύντομα το βάπτισμα του γιου σας ή το γάμο σας με αυτό το πρωτότυπο δώρο χαραγμένο.

Τα καλύτερα κουφέτα Μασσαλία, που επιλέγονται για τελειοποίηση τους και το καλό γούστο με χάραξη πριν καταλήξουν στο τραπέζι του γάμου σας ή σε μικρά κουτιά να λάβει για τους φίλους και την οικογένειά σας στην βάπτιση της κόρης σας. Τι μια όμορφη εξατομικευμένες δώρο! Εκτός από τα γεγονότα που αναφέρονται παραπάνω, σκεφτείτε για αυτό το πρωτότυπο ιδέα για δώρο για να διακοσμήσει και να ζωντανέψει μια βραδιά με φίλους, ένα ντους μωρών ή για να γιορτάσουν τα γενέθλια ή μια γέννηση.

Κάντε την επιλογή σε εξατομικευμένες εύνοιες για τα γεγονότα όπως ένας γάμος ή βάπτιση και εκπλήξει τους καλεσμένους σας

Το μοντέλο ζαχαροπλαστικής επιλέγεται από την ομάδα μας, σοκολάτα ή αμύγδαλο είναι πολύ επίπεδη και μεγάλη επιφάνεια του εγγυάται ένα όμορφο ποιότητα εκτύπωσης με ωραία λεπτομέρειες. Ωστόσο, προσέξτε να μην προσθέσετε το στοιχείο (εικόνα ή κείμενο) είναι πολύ μικρό για να το κρατήσει ευανάγνωστες.

Προσφέρουμε τμήματα των 100g από € 9,90. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό ποσό σε πολλαπλάσια των 100g. Για παράδειγμα, να διατάξει 500g γλυκά, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα ποσό ίσο με 5. Δημοσιεύθηκε σε μια μικρή τσάντα, η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε ελκυστικά κουτιά δώρων, διακοσμητικά σωλήνες ή μπάλες για να είναι σε θέση να παρουσιάσει και να προσφέρουν ευκολότερη.

Εξατομικευμένη παστίλια αξίζει την προσοχή σας, διότι θα προσφέρουν ένα μοναδικό αναμνηστικό τόσο για τους φίλους σας και τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε το σε ένα πρωτότυπο τρόπο ως τόπο κάρτες για να τοποθετήσετε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι! Η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε σας πολύ γρήγορα: μέσα σε 7 ημέρες ή 24 ώρες στο Classic με την επιλογή Chrono. Ιδανικό για τυχόν παραλείψεις ή προσθήκες της τελευταίας στιγμής (ή εάν ο σύζυγός σας δεν μπόρεσε να αντισταθεί τρώει ένα ολόκληρο κουτί!).

Επαγγελματίες μπορούν επίσης να μπουν στον πειρασμό από αυτό το ασυνήθιστο αντικείμενο προσαρμόσιμη! Σε μια σύμβαση της επιχείρησης ή για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τους υπαλλήλους σας, να δημιουργήσετε custom made γλυκά με το λογότυπό σας και το όνομα της εταιρείας. Θα είναι εντυπωσιασμένος από αυτή την αρχική ιδέα και θα κρατήσει ένα αναμνηστικό της εκδήλωσης αυτής.

Σκεφτείτε αυτά τα τρόφιμα κατάστημα σε ξηρό μέρος και μακριά από το φως και τη θερμότητα, ώστε να μην επιδεινωθεί. Προμήθειες περισσότερο από 12 μήνες μετά από την αποστολή, μπορείτε να κρατήσετε αρκετούς μήνες πριν από την προσφορά τους ή να περιμένουν λίγους μήνες πριν από το φαγητό, όταν έχουν προσφερθεί.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.