σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Καρό κασκόλ και κεντημένο εξατομικευμένο με το όνομα ή την εικόνα


Καλύψτε με ένα μαντήλι ή ένα προσαρμοσμένο καρό. Κεντούν ένα όνομα ή να εκτυπώσετε μια φωτογραφία σε αυτό για να κάνουν αυτό το μοναδικό δώρο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη καρό μαντίλι για κάθε περίσταση

Γενέθλια, Χριστούγεννα ή οποιαδήποτε περίσταση να προσφέρει είναι πάντα στιγμές της ευθυμία και την ευτυχία να μοιραστούν με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Δυστυχώς, αυτές οι περίοδοι μπορεί σύντομα να σπαταληθεί για το πρόσωπο σε απελπιστική ανάγκη από ιδέες για δώρα, όπως και για το πρόσωπο που λαμβάνει ένα δώρο που τον δυσαρεστούν ή που θεωρεί άχρηστο! Τώρα, δεν χρειάζεται να τρέχει σε όλο το κορίτσι και να πετάξει όλα τα καταστήματα για να βρείτε το τέλειο δώρο: μπορείτε να ελέγξετε φυσικά το εξατομικευμένο δώρο που χρειάζεστε, σε χαμηλές τιμές!

Τι προσφέρουμε; Ακριβώς αυτό θα κάνει το κόλπο. Δώστε σε εκείνους που είναι αγαπητός σε σας ένα κασκόλ ή ένα έθιμο καρό, διακοσμημένο με τις προτιμήσεις σας! Είτε θα πρέπει να έχετε μια ιδέα για τα παιδιά σας, τους γονείς ή τους φίλους σας, κεντημένα ένδυμα θα είναι απλά τέλειο για σας. Καρό κεντημένα, εκτιμάται από όλους για την ευγένεια και την πρακτικότητα του, προσφέρει τη δυνατότητα να συμπεριληφθεί το μήνυμα ή το όνομα που θέλετε, αλλά και να επιλέξετε τη γραμματοσειρά γραφής και το χρώμα του κεντήματος.

Επιλέξτε ένα έθιμο κεντημένα καρό κασκόλ ή να προσφέρει ένα πρωτότυπο δώρο Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας

Για μια πιο προσωπική στοιχείο, επιλέξτε Προσαρμοσμένη εκρού μαντήλι, που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε τόσο ένα μήνυμα και μια εικόνα της επιλογής σας για το πρόσωπο που αγαπάτε.

Γιατί να επιλέξετε ένα κεντημένο δώρο; Απλά επειδή είναι για σας ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος των ιδεών που κάποιος προσφέρει μέχρι σήμερα. Προσφέροντας εξατομικευμένες ρούχα, το πρόσωπο που θα ξέρετε ότι δεν λάβει μόνο το πρώτο βιβλίο στο βιβλιοπωλείο όπου μπορείτε έπεσε, ή το πρώτο βιντεοπαιχνίδι δει στην οθόνη: μπορείτε να του προσφέρετε ένα δώρο με το όνομά του ή ένα ειδικό γραπτό μήνυμα γι 'αυτόν. Επομένως, μην διστάσετε ένα δευτερόλεπτο και παραγγείλετε τώρα ένα κασκόλ ή ένα προσαρμοσμένο καρό το οποίο όχι μόνο θα κάνει τη διαφορά, αλλά θα απολαύσουν επίσης σε κάθε περίσταση.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.