σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη υπόθεση Οικουμενική Tablet με τη φωτογραφία σας


Προσφέρουμε μια υπόθεση για το tablet σας 7, 8, 9 ή 10 ιντσών εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας. περιπτώσεις μας ταιριάζει ράφια σας με ρυθμιζόμενο συνδετήρες.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «High-Tech Εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένο καθολική Tablet υπόθεση για κάθε περίσταση

Είστε ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός touchpad ή τα γραφικά; Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη περίπτωση για το tablet! Σας προσφέρουμε διάφορα μοντέλα που ονομάζεται "καθολική", δηλαδή να ταιριάζουν σε όλα τα μοντέλα, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης (7, 8 ή 10 ίντσες).

Αν δεν έχετε βρει την ευτυχία σας ανάμεσα σε υποθέσεις μας για το iPad, iPad Mini, Galaxy Tab ή Galaxy Note 8, είστε στο σωστό μέρος. Χάρη σε μια καθολική περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένο δώρο σας, χωρίς τον κίνδυνο της λάθος μοντέλο. Απλά πρέπει να γνωρίζουν το μέγεθος της οθόνης (σε ίντσες) και στη συνέχεια να κάνετε την επιλογή σας της συνήθειας θήκη για το tablet.

Με μια γρήγορη online εργαλείο δημιουργίας και εύκολο στη χρήση, μπορείτε να διασκεδάσετε δημιουργώντας μια μοναδική και προσαρμοσμένη στην εικόνα σας. Προσθέστε μία ή περισσότερες προσωπικές φωτογραφία στο εξώφυλλο αυτού του εξατομικευμένες προστασίας. Ολοκληρώστε με ένα όνομα, ένα αστείο μήνυμα ή μια ημερομηνία και να απολαύσετε τα αποτελέσματα. Θα κάνει περισσότερα για να περιμένουμε μερικές ημέρες για να λάβετε το δώρο υψηλής τεχνολογίας σας (ή ώρες αν επιλέξετε παράδοση Chrono!).

Προστατέψτε το tablet σας με ένα καθολικό έθιμο περίπτωση 7, 8 ή 10 ιντσών

Πολύ βολικό με γάντζους τους τοποθετημένα ελαστικά στις 4 γωνίες, τα προϊόντα αυτά ταιριάζουν απόλυτα στο tablet σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο και τη μάρκα. Αυτό το προϊόν ποιότητας με faux φινίρισμα δέρματος και ύφασμα κάλυψης του εξασφαλίζει μια πολύ καλή αντοχή στο χρόνο και την αποτελεσματική προστασία των νέων υψηλής τεχνολογίας κόσμημα σας.

Προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο δώρο σε ένα παιδί ή έναν ενήλικα, ένας άνδρας ή μια γυναίκα και να τους επιτρέψει να προστατεύσουν αποτελεσματικά το νέο τους iPad ή Galaxy Tab. Είτε να συγχαρώ έφηβος σας μια ακαδημαϊκή επιτυχία, για να ευχαριστήσουν αγάπη σας (ε) για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή απλά να ευχαριστήσω έναν φίλο που σας έχει κάνει μια υπηρεσία, εδώ έχετε την τέλεια ιδέα για να βρουν μόνο δώρο που είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσουν!

Και αν σκοπεύετε να αλλάξετε το tablet σύντομα, μην ανησυχείτε, η περίπτωσή σας θα ταιριάζει απόλυτα με το νέο με το καθολικό σύστημα στήριξης του!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.