σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Ρολόι τοίχου και ρολόι Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Προσφέρετε ένα πρωτότυπο cadeeau μέσω εξατομικευμένων ρολόι με μια προσωπική φωτογραφία και ένα μήνυμα. Ένα μοναδικό δώρο για διακόσμηση στην εικόνα σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
50,90 €
- 48 ψηφοφορίες
6 σχόλια
45,90 €
41,31 €
- 31 ψηφοφορίες
2 σχόλια
50,90 €
3 ψηφοφορίες

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το καθιστικό» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη ρολόι για κάθε περίσταση

Με εξατομικευμένες ρολόι, ποτέ δεν δούμε το χρόνο να πάει με τον ίδιο τρόπο! Να προσφέρει ως δώρο για μια βάπτιση ή γέννηση, για παράδειγμα! Για να δώσει μια νέα ματιά στο εσωτερικό σας, επιλέξτε το μοντέλο της επιλογής σας και να προσθέσετε καλύτερη φωτογραφία σας! Είτε για το σαλόνι ή την κουζίνα σας, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένη με τους καλεσμένους σας και την οικογένειά σας θα απολαύσετε κάθε μέρα αυτό το εξατομικευμένο διακοσμητικό αντικείμενο, πρωτότυπο σχεδιασμό!

Ένα εξατομικευμένο ρολόι με τη φωτογραφία των διακοπών σας

Επιλέξτε από τα μεγέθη και σχήματα: στρογγυλό, τετράγωνο ή ορθογώνιο, με ή χωρίς εμφανή σήμανση της ώρας. Στη συνέχεια, δίνουν την πρωτοτυπία με τα κλασικά ρολόγια τοίχου με το μοναδικό εξατομίκευση και σχεδιάζουν να φανταστείτε γύρω από μια φωτογραφία, μια εικόνα, ένα λογότυπο ή ένα μήνυμα. Θα πρέπει να καταλάβουμε διακοσμητικό αντικείμενο σας για να κάνετε τον εαυτό σας όπως εσείς επιθυμείτε και να της δώσει εφέ που θέλετε μέσω της online οδηγό μας.

Η μεταφορά της εικόνας γίνεται με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος. Το μελάνι είναι εμποτισμένο στο ξύλο για εγγύηση της απόδοσης με την πάροδο του χρόνου και του σεβασμού για τα αρχικά χρώματα.

Διακοσμήστε το σπίτι σας με ένα πρωτότυπο ρολόι και το σχεδιασμό

Μένει μόνο να βρουν μια θέση της επιλογής, κρεμασμένα στον τοίχο ή να τοποθετούνται σε έπιπλα χρησιμοποιώντας το fiberglass μέσων που περιλαμβάνονται με ορισμένα μοντέλα. Ένα εξατομικευμένο ρολόι είναι μια μεγάλη και ανέξοδο δώρο για τα Χριστούγεννα εικόνα, ένα εγκαίνιας σπιτιού ή απλά μια ιδέα να makeover σπίτι σας. Μπορείτε να προσφέρουν αυτό το δώρο, καθώς και σε έναν άνδρα ή μια γυναίκα ή ένα παιδί για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να προσαρμόσετε με superhero του ή το αγαπημένο σπορ του!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.