σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Κάλυψη PC, Laptop ή Προσαρμοσμένη Macbook με τη φωτογραφία σας

Βοηθήστε - Βρείτε περίπτωσης PC σας

Είναι πιθανό ότι το μέγεθος του ιδανικού κάλυμμα για τον υπολογιστή σας είναι διαφορετικό από το μέγεθος σε ίντσες της.

Εισάγετε τις διαστάσεις σε εκατοστά από τον υπολογιστή σας:

έρευνα

Προσάρμοσε το PC κάλυψη σας με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα - ένα μοναδικό εξατομικευμένο δώρο για τον υπολογιστή σας!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «High-Tech Εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη PC Case για κάθε περίσταση

Όλοι οι ιδιοκτήτες των φορητών υπολογιστών θα σας πω, το κάλυμμα συνήθειας PC είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το καταφύγιο PC μικρές καθημερινές επιπτώσεις υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό σας. Αλλά ξέρατε την τάση και πρωτότυπο με την πλευρά αυτών των καλυμμάτων;

Η τσάντα φορητού υπολογιστή σας επιτρέπει να φέρει το MacBook Pro ή το φορητό υπολογιστή 15 ιντσών σας είναι βέβαιο ότι δεν θα του κάνει ζημιά. Εύκολο να γλιστρήσει σε χαρτοφύλακα σας, σακίδιο ή σακίδιο ιμάντα στο πορτοφόλι σας, εξατομικευμένο φορητό υπολογιστή μανίκι PC είναι η καλύτερη προστασία που μπορείτε να βρείτε γιατί θα είναι μοναδική και την εικόνα σας!

Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό προσαρμόσιμη κάλυψη με μια φωτογραφία

Μπορείτε να ξεχωρίζουν από τους φίλους ή τους συναδέλφους σας είναι ένα πολύ εύκολο πράγμα με μια προσαρμόσιμη περίπτωση που έχετε προσαρμοστεί με μια φωτογραφία, εικονογράφηση, κείμενο, ή γιατί δεν σας το λογότυπο της εταιρείας. Με online οδηγός μας, έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε το μπροστινό ή / και πίσω, στην ιδανική περίπτωση στο τοπίο και να παίξει με τις προτεινόμενες καλλιτεχνική συνδυασμούς.

τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων εξάχνωσης μας εγγυάται την τέλεια σταθερότητα σε βάθος χρόνου και σεβασμό για τα αρχικά χρώματα των φωτογραφιών σας. Για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, να προσαρμόσετε την περίπτωση το PC σας με την εικόνα της επιλογής σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα κολάζ ή φωτογραφία σύνθεση μοντάζ, το εργαλείο προσαρμογής μας θα σας συνοδεύσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Οθόνη απόδοση πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Απολαύστε δωρεάν μέθοδος αποστολής μας μέσα σε 7 ημέρες, αλλά και γρήγορη παράδοση μας μέσα σε 3 ημέρες ή 24 ώρες. Η τέλεια λύση για τα εξατομικευμένα δώρα για να κάνει την τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ή τα Χριστούγεννα.

Προσφέρουμε έθιμο καλύπτει στο μπροστινό και στο πίσω μέρος με την προσωπικότητά σας

Θα βρείτε σε slipcovers κατάστημά μας χωράει φορητούς υπολογιστές 11-17 ίντσες και κάποια σημειωματάριο και Ultrabook. Ύφασμα μαλακό και παχύ νεοπρένιο και αφρώδες προστατευτικό κάλυμμα θα αμβλύνει τους κραδασμούς και προστατεύει τις γρατσουνιές στην καθημερινή σας μετακινήσεις.

Για ένα πρωτότυπο και μοναδικό δώρο φωτογραφία, επιλέξτε το άλμπουμ φωτογραφιών που θα ευχαριστήσει σίγουρα και για έναν προϋπολογισμό προσφέροντας υπέροχη υπολογιστή προσαρμοσμένο κάλυμμα. Να προσφέρει ως δώρο γενεθλίων ή για τα Χριστούγεννα, προσαρμοσμένη τσάντα laptop έκπληξη εκπλήξει μια γυναίκα ή έναν άντρα στη ζωή σας!

Προσφέρουμε επίσης τις περιπτώσεις προστασίας ή το έθιμο κέλυφος για την ταμπλέτα αφής, συμπεριλαμβανομένων ένα κάλυμμα tablet 10 ιντσών και 12 ιντσών. Προστατέψτε όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα αγαπημένα συσκευές υψηλής τεχνολογίας σας με την γκάμα των προστατευτικό κέλυφος, κέλυφος iPad, τσάντα υπολογιστή και τσάντα φορητού υπολογιστή και Tablet PC. Είτε έχετε ένα MacBook Air, ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών ή 17 ιντσών, επιλέξτε το μέγεθος που χρειάζεστε ελέγχοντας τις μετρήσεις του υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε την προσαρμογή σας εύκολα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.