σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Case-Mate Huawei Honor, P8 Ρ9 εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Προσαρμόστε το κέλυφος σας με τη φωτογραφία για Huawei τηλέφωνό σας. Εκτυπώστε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για ένα μοναδικό και πρωτότυπο κύτους.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Huawei προσαρμοσμένο κέλυφος για κάθε περίσταση

Μπορείτε να αγοράσω ένα smartphone Huawei και θέλετε να προστατεύεται καλά, γιατί πραγματικά το θέλουν τόσο πολύ! Νιώστε ελεύθεροι να επιλέξουν τον προστατευτικό κέλυφος σας από την γκάμα προσαρμόσιμων κοχύλια.

Πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα για τα τηλέφωνα και smartphones Huawei P8, P8 lite, φίλε 8, 6 Honor, Honor 6 Πλέον, ...

Προσαρμόστε το κέλυφος σας με τον τρόπο σας και τις επιθυμίες σας. Για να κάνετε το laptop σας ένα πραγματικό high-tech αξεσουάρ άξια του ονόματός της και το μοναδικό, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο γούστο σας με φωτογραφίες, εικόνες, λογότυπα ή το κείμενο της επιλογής σας. σε απευθείας σύνδεση οδηγός μας θα σας καθοδηγήσει κατά τη λήψη σας Huawei προσαρμοσμένο κέλυφος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το καλύτερο smartphone εξοπλισμένο με την ιδανική προστασία για την εικόνα σας! Μια όμορφη φωτογραφία με ένα αστείο μικρό μήνυμα και voila, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εφέ σε αυτή την εικόνα για να την κάνουν μοναδική! εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο εικόνας στο τηλέφωνό σας μέσω της online εργαλείο μας.

Ένα έθιμο κέλυφος Huawei να προσφέρει για κάθε περίσταση

Τα προϊόντα μας είναι άκαμπτο πλαστικό, πολύ ισχυρό, η οποία προστατεύει το τηλέφωνό σας με τις καλύτερες συνθήκες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κινητά μας είναι εκτεθειμένα σε κάθε είδους ενοχλήσεις όπως πτώσεις, γρατζουνιές, το οποίο είναι πραγματικά δυσάρεστο. Έτσι, αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε προστατευτικά καλύμματα ειδικά σχεδιασμένο για την μάρκα Huawei. Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του κινητού σας θα είναι διαθέσιμο με αυτές τις περιπτώσεις, που ταιριάζουν απόλυτα με τις καμπύλες του smartphone σας. Επίσης, προστατεύουν συσκευές αισθητήρων φωτογραφίες ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας.

Θα πρέπει να εξοπλίσει τον γιο σας τον περασμένο Huawei P8 για τα γενέθλιά του και να το φοβούνται την άβυσσο. Προχωρήστε, να της δώσει ένα προσαρμοσμένο κέλυφος Huawei με τη φωτογραφία του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, για παράδειγμα, που θα προστατεύσει το smartphone σας από την καθημερινή τους κινδύνους, την προσοχή που θα επηρεάσουν το παιδί σας!

Είναι Ημέρα του Πατέρα, και ο μπαμπάς σας δεν πραγματικά να ασχοληθούν με το τηλέφωνό της, ώστε να αποφευχθεί κάποια ζημιά, κάνουν τη διασκέδαση με μια εικόνα κέλυφος Huawei Honor 6 προσαρμοστεί με μια από τις αγαπημένες φωτογραφίες του μαζί με ένα ωραίο "Happy Birthday μπαμπά»! Αυτός θα είναι ικανοποιημένος χειρονομία και τουλάχιστον θα καθησυχάζει τις τελευταίες κινητό του! Εδώ είναι μια εξατομικευμένη ιδέα για δώρο που θα έχουν τη διασκέδαση, ενώ χρήσιμη, όλα για ένα πολύ μικρό προϋπολογισμό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.